Hiusten hoito | Rasittuneet hiukset

Sähköisten hiusten tehohoito

Jääkylmä tuuli, kuivat lämmitetyt huoneet ja paksut hatut rasittavat päänahkaa ja hiuksia. Kylmällä kannattaa hoitaa hiuksia enemmän kuin normaalisti. Sähköiset hiukset selviävät kylmästä vuodenajasta menestyksekkäästi muutamalla jipolla.

Sähköiset hiukset

Sähköiset hiukset - hiukset tarvitsevat paljon hemmottelua selvitäkseen talvesta tyylikkäinä.

Yksi pahimmista hius- ja iho-ongelmista talvella on kuiva ilma. Tämä ei koske pelkästään lämmitettyjä huoneita, vaan myös ulkoilmaa. Seuraava fysiikan laki pätee tähän asiaan: mitä kylmempi ilma, sitä alhaisempi ilmankosteus. Tämän huomaa helposti katsomalla elottomia, pörröisiä hiuksia ja paljon tavallista arempaa päänahkaa. Hiuksilla ja päänahalla on vielä kaksi muutakin ongelmaa talvella. Jokaisella yhden lämpöasteen laskulla talirauhaset vähentävät talintuotantoa kymmenellä prosentilla ja lopettavat sen kokonaan kahdeksassa pakkasasteessa. Paksut villapäähineet voivat myös aikaansaada epämiellyttävän olotilan hiuksille ja päänahalle, mikä johtaa kutinaan. Sähköisiä hiuksia voi auttaa vain yhdellä tavalla - hemmottele hiuksiasi ja päänahkaasi hellävaraisella hoidolla ja hoitavilla tuotteilla.

Seitsemän vinkkiä sähköisten hiusten kesyttämiseen

  • Sähköisyys saa hiukset sojottamaan pystyssä villin näköisinä. Näin tapahtuu kun hiukset ovat erittäin kuivat. Sinun kannattaa huolehtia siitä, että hiukset saavat oikeanlaista hoitoa ja oikea kosteustasapaino palautuu.
  • Mikäli käytät suoristusvälineitä (suoristusrautaa), suojaa aina ensin hiuksesi sitä varten tarkoitetuilla tuotteilla. Älä koskaan käytä suoristusvälineitä märkiin hiuksiin! Se kuumentaa hiuksissa olevan veden kiehumispisteeseen ja aiheuttaa sananmukaisesti hiuksianostattavia vahinkoja.
  • Ota askel tummempaan suuntaan. Talvella vaaleahiuksisten pitäisi valita hieman tummempi sävy. Se näyttää luonnollisemmalta ja on hellempi hiuksille. Hiusten värjääminen vaaleammaksi on itse asiassa rankkaa hiusten rakenteelle ja kuivattaa hiuksia.
  • Kultapäällysteiset kammat on suunniteltu neutralisoimaan varautuneita hiusosioita. Yleensä myös luonnonharjaksinen harja tekee saman tempun.
  • Ovatko hiuksesi todella sähköiset vai aiheuttaako ainoastaan muutama erityisen pörröinen osio kaaoksen kihartumalla täysin oman mielensä mukaan kuivassa ilmassa? Tällaiset kurittomat hiusosiot ovat usein vaikeita taltuttaa. Karheutta vähentävät tuotteet saavat ne kuitenkin kuosiin.
  • Ovatko hiuksesi vieläkin sähköiset? Käytä tästä lähin hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Hiuksiin jätettävät valmisteet eivät ainoastaan hoida hiuksia, vaan ne myös muodostavat ohuen kalvon jokaisen hiuksen ympärille ja suojaavat niitä näin talvi-ilmalta.
  • Klassinen ratkaisu: hiuslakalla on myös antistaattinen vaikutus. Suihkuta sitä hiuksiin 20-30 sentin etäisyydeltä ja levitä se hellävaroin käsillä hiuksiin. Se poistaa sähköisyyden!