Hiusten hoito | Rasittuneet hiukset

Kuivista hiuksista taipuisat

On päiviä jolloin tuntuu että hiuksilla on oma tahtonsa, eivätkä ne suostu taipumaan omaan tahtoosi. Hiukset muistuttavat heinäkasaa ja latvat sojottavat joka suuntaan. Oli aika jolloin hiuksissasi saattoi olla kiiltoa …

Älä vaivu epätoivoon. Kerromme sinulle miten voit muuttaa kuivat hiukset silkkisiksi.

Kuivat hiukset ovat aina myös rasittuneet hiukset. Tähän on lukemattomia syitä, kuten hiustenkuivaajan käyttö kovalla lämmöllä, jatkuva suoristusraudan käyttö sekä hiusten vaalennus. Muut tekijät kuten sairaudet, tietyt lääkitykset tai rankat dieetit voivat myös saada aikaan hattaramaiset hiukset. Mikä ikinä onkaan syynä, hiusten pintakerros on karhea, eikä sen rakenne ole niin sileä kuin pitäisi. Ohjeemme hiusten ensiapuun auttavat sinua hoitamaan kuivia hiuksia.    

Täydellinen hoito kuiville hiuksille

Olet saattanut rasittaa hiuksiasi paljon viime aikoina värjäämällä, vaalentamalla tai ottamalla permanentin. Ovatko seuraukset liian silmäänpistäviä? Aloita hellävarainen hiusten hoito, joka alkaa pesulla. Muista olla hankaamatta voimakkaasti kun peset hiuksiasi. Sen sijaan hiero shampoo hellävaraisesti hiuksiin ja päänahkaan. Tämä estää hiusten liiallisen pörröttämisen ja sen seurauksena pystyt kampaamaan kosteat hiukset helposti. Hoitoaineen käyttö jokaisen pesun jälkeen on nyt pakollista. Hellävarainen on oleellinen sana joka vaiheessa ja se koskee myös hiusten värjäystä. Kiedo hiuksesi pyyhkeeseen ennen kuin kampaat ne hellävaraisesti hyvin harvalla kammalla. Hiuksiin jätettävä hoitoaine helpottaa kampaamista, koska ne sisältävät karpalo- ja Acai-marjauutetta. Molemmat marjat pursuavat tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka suojelevat hiuksia kuivumiselta, vaurioitumiselta ja hiustenkuivaajan kuumuudelta. Ne myös korjaavat hiusvaurioita jonkin verran.

Kuivien hiusten hellävarainen muotoilu

Karheutta poistavat tuotteet ja hiustensuoristajat ovat vielä voimakkaampia hiustenkesyttäjiä kuin hiuksiin jätettävät hoitoaineet varsinkin jos hiuksesi ovat paksut. Ne päällystävät jokaisen yksittäisen hiuksen erittäin ohuella silikonikalvolla, joka peittää ja täyttää halkeamat ja vauriot hiuksen pintakerroksessa. Tämä tekee pintakerroksesta sileän ja kiiltävän, koska se pystyy taas heijastamaan valoa. Kuinka kaunis efekti! Hiuksesi kiiltävät taas! Anna hiusten välillä kuivua itsestään. Mikäli sinulla ei ole aikaa tällaiseen luksukseen, käytä hiustenkuivaajaa korkeintaan keskilämmöllä ja alhaisella puhalluksella. Suutinosalla ja ionisointiteknologialla varustetut hiustenkuivaajat ovat erityisen hellävaraisia hiuksille. Kurittomista hiuksista tulee taipuisammat ja kiiltävämmät puhaltamalla lähes kuivat hiussäikeet kuiviksi ison halkaisijan omaavaa pyöreää harjaa apuna käyttäen. On erittäin tärkeää pitää hiustenkuivaaja vähintään 15-20 sentin päässä päänahasta ja harjata hiukset aina juurista latvoja kohti. Tämä tasoittaa pintakerrosta ja tuo lisäkiiltoa. Valitse muotoilutuotteet sarjoista, jotka lisäävät hiusten kiiltoa. Vaha- tai geelivahatuotteet sopivat erityisen hyvin kuiville hiuksille.