Hiusten hoito | Ohuet hiukset

Yksinkertaiset tavat vahvistaa hiuksia

Vahvan näköiset hiukset on helppo saavuttaa. Me jaamme kanssasi hyviksi todettuja tapoja volyymin lisäämiseen ja hiusten vahvistamiseen. Nämä yksinkertaiset niksit antavat hiuksillesi ihan uudenlaista voimaa.

Hiukset heijastavat usein mielialojamme ja tunteitamme. Rähjäiseltä näyttävät hiukset eivät taatusti kohota kenenkään mielialaa. Onneksi on olemassa muutamia helppoja tapoja vahvistaa hiuksia. Bad hairdayn poistamiseen ei tarvita supervoimia tai taikuutta, vain hieman huolenpitoa ja muutamia yksinkertaisia niksejä ja sinulla on hetkessä upeasti kiiltävät ja vahvat hiukset.

Vahvista hiuksiasi sopivalla hoidolla ja muotoilulla

Hiukset vahvistuvat, kun käytät hiustyypillesi sopivia hiustenhoitotuotteita ja lempeitä muotoilumenetelmiä. Juuri sinulle sopivat hoito- ja muotoilutuotteet parantavat hiustesi rakennetta ja tekevät hiuksista entistä kestävämmät ja täyteläisemmän näköiset.

Shampoopesu: Käytä shampoota, joka on suunniteltu vahvistamaan hiuksia ja jälleenrakentamaan vahingoittuneita hiusten rakenteita. Tämä estää murtumien syntymisen ja luo perustan vahvemman näköisille hiuksille.

Enemmän ei aina auta enemmän: Käytä shampoota ja hiustenhoitotuotteita aina suositeltu määrä, liikakäyttö ei vahvista hiuksia. Jos hiuksesi on pinnoitettu tiiviisti eri tuotteilla, eivät hiukset enää ole ilmavat ja ne vastustavat sinnikkäästi kaikenlaisia muotoiluyrityksiä.

Sopiva annos >> Kuinka paljon hiustenhoitotuotteita sinun tulee käyttää

Kuivaus: Aloita kuivaus aina käyttämällä hiustenkuivaajan keskilämpötilaa. Älä kuivaa hiuksia heti täysin kuiviksi, vaan lisää niihin muotovaahtoa, kun hiukset ovat vielä hieman kosteat. Hiuksista tulee näin täyteläisemmän näköiset. Lisää ilmavuutta saat, kun käytät hiuksia kuivatessasi samalla harvapiikkistä harjaa, jonka avulla harjaat hiukset kevyesti irti päänahasta samalla kun föönaat ne kuiviksi.

Ehdottomasti vältettävä: Älä koskaan hiero hiuksia kuivaksi pyyhkeellä - se vahingoittaa hiusten uloimpia kerroksia.

Muotoilu: Käytä volyymia antavia muotoilutuotteita lisäämään tuuheutta ja ilmavuutta. Kevyet sprayt push-up-efektillä ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen, mutta myös tuuheuttava jauhe toimii hyvin. Kuivashampoo on nopea ja helppo tapa muotoilla ja samalla poistaa tali hiuksista ja päänahasta. Kuivashampoo antaa välittömän volyymiefektin.

Hiuslakka: Jos päätät käyttää hiuslakkaa, kannattaa se aina tehdä siten, että nostat pienen nipun hiussuortuvia ylöspäin ja suihkutat hiuslakan suortuvien alle. Kun olet muotoillut hiukset valmiiksi, suihkuta lopuksi hiusten pintaan ohut kerros hiuslakkaa.

Muotoile hiukset vahvemman näköisiksi

Oikeat, juuri sinulle sopivat hiustyylit muuttavat hiusten ulkonäköä paljon. Jos hiukset on leikattu oikealla tavalla, näyttävät ne täyteläisiltä ja vahvoilta. Kerrostettu ja pehmeä hiusmalli saa hiukset näyttämään tuuheilta.

Hiusten päät tulee leikata säännöllisesti, jotta hiukset eivät pääse haurastumaan, eikä kaksihaaraisia synny. Tämän seurauksena hiukset näyttävät aina terveiltä ja vahvoilta.