Hiusten hoito | Ohuet hiukset

Lisättyä tuuheutta hiuksillesi

Tuuheuden ja eloisuuden puute saattaa tehdä monesta kivasta hiustyylistä mahdottoman toteuttaa. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä hiuksiin voi myös lisätä tuuheutta! Jos käytät oikeita menetelmiä, on lopputulos täysin luonnollisen näköinen. 

Jokainen jolla on ohuet tai ohenevat hiukset tietää kuinka vaikeaa voi kivojen hiustyylien aikaansaaminen olla. Hiukset näyttävät elottomilta ja ovat tuuhean näköiset vain sen aikaa kun niitä kuivaa hiustenkuivaajalla. Jokainen harjaan jäänyt hius näyttää tekevän tilanteesta entistä epätoivoisemman. Nykyään kenenkään ei kuitenkaan tarvitse hyväksyä tätä, koska hiustenpidennykset voivat lisätä tuuheutta ja eloisuutta hiuksiin. Mikäli nämä pidennykset ovat samanpituisia ja -värisiä sekä rakenteeltaan samanlaisia kuin omat hiuksesi, voit luoda vaikutelman tuuheista hiuksista. Tuloksena on upeat ja luonnollisennäköiset hiukset. 

Clip-in -pidennykset lisäävät tuuheutta nopeasti

Clip-In -pidennykset ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle ohut- tai ohenevahiuksiselle joka haluaa lisää tuuheutta, mutta myös joustavuutta muotoiluun. Clip-in -pidennykset  kiinnitetään suoraan hiuksiin hiussoljilla ja ne auttavat luomaan upeaa tuuheutta ja tyylejä, joita voi vaihdella muutamassa minuutissa. Clip-in –pidennykset voidaan poistaa yhtä nopeasti kuin kiinnittää. Vertailtaessa puolipysyviin hiustenpidennyksiin näillä tilapäisillä hiustenpidennyksillä on paljon hyviä puolia. Ne esimerkiksi mahdollistavat nopeat tyylinmuutokset ja ovat huomattavasti halvempia. 

Puolipysyvät hiustenpidennykset

Löydettyäsi kaljuja kohtia tai henkilökohtaisen tyylin takia, voit etsiä kestävää ratkaisua. Erikoiskoulutuksen hankkinut kampaaja voi kiinnittää puolipysyviä pidennyksiä hiuksiisi. Hiustenpidennys- ja hiustenpaksuntamistekniikat ovat samanlaisia ja niihin liittyy lisäsäikeiden liittäminen omiin hiuksiisi. Erona on se että hiusten pituus pysyy samana hiustenpaksuntamisprosessissa.  Hiustenpaksuntamisprosessissa käytetään yleensä vähemmän säikeitä. Kaljut kohdat peitetään verkolla; suurempi määrä hiussäikeitä kudotaan sitten verkkoihin ja liitetään tai kiinnitetään hiustenpidennyksiin.

Sillä ei ole väliä minkälaisista hiustenpidennyksistä pidät enemmän. Tulet pitämään tuloksista. Voit iloksesi huomata että kaljut ja ohuet läikät ovat nyt historiaa. Tuuheat hiukset ja hienot tyylit eivät enää välttele sinua. 

Miten pidennykset liitetään omiin hiuksiin? Tässä ovat yleisimmät metodit:

Clip-in: Hiussäikeet kiinnitetään hiussoljilla ja ne voidaan kiinnittää hiuksiisi ja irrottaa aina halutessa. Clip-in -pidennykset ovat nopea ja yksinkertainen tapa lisätä tuuheutta hiuksiin.

Ultraääni: Hiussäikeet kiinnitetään pieniin keratiinilevyihin. Niitä lämmitetään hetken ennen kuin ne liitetään hiuksiin, jolloin niihin tulee kestävät ja tasaiset liitokset. Näiden yksittäisten säikeiden liittäminen hiuksiin ultraäänellä ei vaadi lämpöä tai kemikaaleja. Tämä tekee siitä hyvin hellävaraisen metodin. Menetelmä on kuitenkin työläs ja sen takia kallis.

Lasersäde/paineilma: Aika on rahaa! Nämä hiustenpidennysten liittämismenetelmät vievät vähemmän aikaa ja ovat näin ollen halvempia. 8–10 säiettä liitetään hiuksiin yhtä aikaa käyttäen joko laseria tai paineilmaa.

Valitsin: Yksittäiset pidennykset liitetään hiuksiin käsin. Liitosaineena on termoelastinen polymeeri. Liitosmenetelmässä polymeeri kuumennetaan puristuslaitteella.

Bellargo / Shrinkies: Pidennykset liitetään omiin hiuksiin pienillä putkilla. Kuumennus kutistaa nämä putket ja liittää ne hiuksiin. Liitokset ovat melko isot ja kohtalainen lämpö riittää liitoksen tekoon. Tämä on hellävaraista hiuksille. Riippuen hiustenkasvusta, menetelmä pitää toistaa 4–8 viikon välein.

Muilla hiustenpidennysmenetelmillä saavutetaan tuloksia, jotka kestävät jopa puoli vuotta. Pidennykset kuitenkin uusitaan yleensä kolmen kuukauden jälkeen.

Hiustenpidennysten hinnat vaihtelevat ja määräytyvät suurelta osin liitettävien hiussäikeiden määrän, liitosmenetelmän, sekä hiusten määrän ja tyypin mukaan. Siinä missä clip-init saattavat maksaa vain 30 euroa, maksavat puolipysyvät hiustenpidennykset 200–1000 euroa.