Hiusten hoito | Kuivat hiukset

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet - nopeat ihmeidentekijät hiuksille

Nousetko usein liian myöhään tai oletko aina kiireinen? Silloin hiusten laittamiseen ei ole paljoa aikaa, mutta onneksi on olemassa hoitoaineita, jotka voi lisätä hiuksiin nopeasti. Etuna on se, että hoitoaineilla on koko päivä aikaa hoitaa, korjata ja kaunistaa hiuksiasi. Taipuisat ja kiiltävät hiukset ovat varmasti kaikille tervetullut lopputulos. Kannattaa siis lisätä hiuksiin jätettävät hoitoaineet hiustenhoito-ohjelmaasi. 

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet tai tehohoidot voivat täydentää tai korvata shampoon jälkeen käytettävät hoitoaineet. Näitä hoitoaineita voi myös lisätä kuiviin hiuksiin shampoopesujen välillä. Jos niitä käytetään shampoopesujen jälkeen, hoitoaineet toimivat samalla tavalla kuin itsepäisille ja erittäin kuiville hiuksille tarkoitetut kesyttäjät. Hiuksiin jätettävä hoitoaine tulee levittää tai suihkuttaa pyyhekuiviin hiuksiin heti shampoopesun jälkeen. Vaikka hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovatkin koostumukseltaan kevyitä, niitä ei silti pidä käyttää liikaa. Hiusten pituudesta riippuen yksi tai kaksi painallusta pumppuannostelijasta tai 10–15 painallusta suihkepullosta riittää. Laitettuasi hiuksiin jätettävää hoitoainetta voit muotoilla hiukset normaalisti.

Kevyt hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos hiuksesi ja päänahkasi rasvoittuvat helposti ja jopa kevyimmät hoitoaineet tekevät hiuksistasi raskaat, hiuksiin jätettävä hoitoaine voi olla sopiva ratkaisu. Shampoopesun jälkeen hiuksiin jätettävää hoitoainetta voidaan käyttää juuri niille alueille jotka todella kaipaavat hoitoa, kuten hiusten latvat. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet sopivat hyvin myös ohuille hiuksille. Esimerkiksi kollageenia sisältävät hiuksiin jätettävät hoitoaineet antavat latistuneille, ohuille hiuksille lisää kuohkeutta. Näitä hiuksiin jätettäviä hoitoaineita voidaan myös käyttää tyveen, missä tuuheutta ja kuohkeutta kaivataan.

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet - joskus enemmän auttaa enemmän

Hiuksiin jätettävät hoitoaineet ovat myös ihanteellisia hiuksille jotka tarvitsevat lisähoitoa. Jos hiuksiasi on käsitelty liikaa tai ne ovat kuivat, hiuksiin jätettävää karitevoita, kookosuutetta tai arganöljyä sisältävä hoitoaine on hyvä valinta. Jotkut hiuksiin jätettävät hoitoaineet sisältävät hiusten rakennusainetta keratiinia, rakennetta parantavia proteiineja ja kosteuttavaa glyserolia. Nämä hoitoaineet sopivat käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille. Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita voi käyttää säännöllisesti hoitavien shampoiden ja huuhdeltavien hoitoaineiden kanssa riittävän hoidon takaamiseksi. Älä unohda lisätä viikoittaista hiusnaamiota tai tehohoitoa hiustenhoito-ohjelmaasi.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine - lisäkiiltoa värjätyille hiuksille

Värjätyt hiukset näyttävät kiiltävämmiltä, kun niihin käytetään hiuksiin jätettävää hoitoainetta, joka sisältää runsasentsyymistä aprikoosinsiemenöljyä, suojaavaa pantenolia ja hiuksia elvyttävää keratiinia. Nämä erityisraaka-aineet lisäävät loistoa kaikkiin hiusväreihin. Vaaleille hiuksille tarkoitettujen hiuksiin jätettävien hoitoaineiden erikoispigmentit antavat hiuksille kullankiiltoa. Erittäin vaurioituneet, värjätyt hiukset saattavat tarvita sekä huuhdeltavan hoitoaineen että hiuksiin jätettävän hoitoaineen shampoopesun jälkeen. Tämä pätee varsinkin hiuksiin joita on vaalennettu useaan kertaan. Värjätyt hiukset voivat kuitenkin olla niin terveet, ettei shampoopesun jälkeen tarvita muuta kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine.