Hiusten hoito | Kuivat

Kuivasta silkkiseksi

Silkkisen pehmeät hiukset ovat kauniit ja houkuttelevat koskettamaan. Onneksi useimmat hiukset ja hiusmallit on mahdollista palauttaa nopeasti kuivista ja hauraista upeiksi, terveiksi ja kiiltäviksi. Me autamme sinua saamaan upean hiuskruunusi takaisin. Seuraa helppoja ohjeitamme ja nauti upeana hohtavista terveen näköisistä hiuksista.

Miten kuvailisit hiuksiasi? Sanoisitko niiden olevan itsepäiset, hauraat, vahingoittuneet, himmeät tai suorastaan kamalat? Kaikki hiukset tarvitsevat rasvaa, kosteutta ja hellää huoleenpitoa. Hiusten uloin kerros on luonnostaan pehmeä ja pinnan kerrosmainen rakenne luo tasaisen valoa heijastavan pinnan. Pehmeä pinta vahingoittuu kuitenkin helposti. Vahingoittunut uloin kerros ei heijasta enää valoa kuten terve hius ja se saa hiuksesi näyttämään himmeiltä ja elottomilta.

Säännöllinen hoito hyvillä hoitotuotteilla antaa hiuksille elinvoimaa ja tekee niistä silkkisen pehmeät ja kiiltävät. Hiusten hoitaminen ei ole vaikeata. Ohjeitamme seuraamalla opit mikä on sallittua ja mitä kannattaa välttää, jotta hiukset eivät vahingoitu.

Vaihe 1: Shampoo

Käytä mietoa shampoota ja tehokasta hoitoainetta. On tärkeätä muistaa hieroa shampoo kunnolla päänahkaan ja hiusten juuriin, ja pitää shampoo poissa hiusten latvoista niin paljon kuin mahdollista. Huuhtele shampoo aina hyvin, mutta lopeta huuhteleminen kun hiukset tuntuvat vielä silkkisen pehmeiltä shampoon jäljiltä. Pahasti vahingoittuneet hiukset tarvitsevat aina hoitotuotteita, jotka on suunniteltu korjaamaan vahingoittuneita hiuksia.

Vaihe 2: Hiusten kuivaaminen

Föönaa hiukset kuiviksi alkaen juurista ja puhaltaen kohti hiusten latvoja, eikä toisinpäin. Tämä on hellempää hiusten uloimmalle kerrokselle ja hillitsee samalla uloimman kerroksen vahingoittumista ja kihartumista. Tämä tekniikka auttaa sinua pitämään hiukset kiiltävinä.

Vaihe 3: Muotoilu

Hiusöljy on tehokkain hoito himmeille ja elottomille hiuksille. Pienikin tippa hiusöljyä tuo kiillon takaisin ja muuttaa hiukset luonnollisen notkeiksi ja kiiltäviksi. Hiukset käyttäytyvät nätisti muotoiltaessa, jos hellit niitä ensin kosteuttavalla ja kiiltoa lisäävällä spraylla.  

Muita hiusten korjaustoimenpiteitä

Asianmukaisten hiustenhoitotuotteiden lisäksi säännöllinen päänahan hieronta voi estää hiusten kuivumista, koska se stimuloi päänahan verenkiertoa. Hiusten harjaussuunta juuresta kohti latvoja saattaa myös auttaa. Jokainen harjanveto kuljettaa päänahassa olevaa talia kohti hiusten latvoja. Tali suojaa hiuksia ja tekee niistä kiiltävät. Harjaus tekee hiuksista notkeat ja antaa niille upean kiillon.

Tässä videossa Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach jakaa kanssasi vankan asiantuntemuksensa vahingoittuneiden hiusten hoidosta. Näillä ohjeilla hiuksistasi tulee taas upeat ja kiiltävät!

Video: How to Turn Damaged Hair into a Head of Shiny Silk