Hiusten hoito | Hiusshampoo

Pysy viileänä – Hiustenhoito kesällä

Hiukset koostuvat 5-10 prosenttisesti vedestä. Kuumina kesäpäivinä osa tästä vedestä haihtuu pois. On tärkeää korvata kosteuden menetys ja täyttää hiustesi vesivarannot säännöllisesti. Viileät hiusvinkkimme auttavat hiuksiasi pysymään terveinä kuumimpinakin päivinä.

Kuumina kesäpäivinä toivomme kaikki raikkaita hiuksia ja ihoa. Käytä hiusvinkkejämme, jotta saisit raikkaantuntuiset hiukset koko kesäksi.

Hiusten hoito kesällä: Valitse shampoo ja hoitoaine, jotka on suunniteltu tuomaan raikkautta ja kosteutta hiuksiisi.

Sisältö merkitsee: Hiustenhoitotuotteiden tulisi sisältää keratiinia, panthenolia, Aloe veraa tai minttua, jotka säiylttävät raikkauden tunteen pidemmän aikaa.

Splish splash: Viilentävät vartalosuihkeet eivät ainoastaan raikasta ihoa, vaan myös päänahkaa. Raikas tuoksu on tervetullut lisä.

Hikoilu: Hikoilu viilentää ihoa ja päänahkaa, sekä auttaa siirtämään öljyjä päänahasta hiuksiin. Tämä ja ylimääräinen talineritys kuumina päivinä saattaa aiheuttaa sen, että hiuksia tulee pestä useammin. Kädenlämpöisen veden käyttäminen hiustenpesussa on hyväksi hiuksille, päänahalle ja verenkierrolle. Hellävarainen käsittely vähentää myös hikoilua.

Kosteuden tehostaja: Seerumit, jotka sisältävät öljyä, tarjoavat auringon vahingoittamille hiuksille kosteutta. Ne voidaan lisätä märkiin tai kuiviin hiuksiin.

Viilentävä vaikutus: Pitkän aurinkoisen päivän jälkeen hiusnaamio rauhoittaa päänahkaa ja hoitaa hiuksia.

Loppu latvojen kuivuudelle: Kesän kuumuus on erityisen vahingollinen hiusten latvoille, Latvoille tarkoitetut aineet estävät latvoja kuivumasta liikaa.

Raikkautta sisältä ulos: Riittävä vedenjuonti on tärkeää. Hiilihapoton vesi ja makeuttamaton tee ovat erinomaisia janonsammuttajia.