Hiusten hoito | Hiusshampoo

Kunnollinen shampoopesu

Hiustenpesu ei ole iso juttu! Se on kyllä totta, mutta shampoopesurutiinia voi aina parantaa. Näin saat hyvän alun hiustenhoidolle. Me kerromme

Sen vuoksi saattaa olla aika keskittyä hiustenpesuun entistä enemmän, jotta hiuksesi saisivat parasta mahdollista hoitoa. Tutustu shampoopesu-ohjeisiimme alla ja katso, voitko parantaa hiustenpesua entisestään.

Näin peset hiuksesi kunnolla

Valmistelu: Harjaa kaikki muotoilutuotteiden jäämät pois hiuksistasi

Shampoo: Tarkista, käytätkö oikeanlaista shampoota hiustyypillesi. Ovatko hiuksesi ohuet, kuivat, rasvoittuvat tai oletko havainnut hiuksissasi hilsettä viimeaikoina?

Vesi - Osa 1: Kostuta hiuksesi kädenlämpöisellä vedellä.

Määrä: Reilun senttimetrin levyinen (tai hasselpähkinän kokoinen) nokare riittää lyhyille tai keskipitkille hiuksille. Säädä määrä sopivaksi riippuen hiustesi pituudesta.

Shampoopesu: vaahdota shampoo käsilläsi ensin ja levitä sitten kaikkialle hiuksiisi ja päänahkaan pyörivin liikkein. Älä raavi päänahkaasi kynsin.

Vesi - Osa 2: Huuhtele shampoo kokonaan hiuksistasi käyttäen puhdasta vettä. On tärkeää huuhdella kaikki shampoo pois. Puristele hiuksiasi huuhtelun aikana. Huuhtelu on valmis kun hiuksesi tuntuvat putipuhtailta.

Vesi - Osa 3: Lopuksi, huuhtele hiuksesi viileällä vedellä. Se piristää ja kiihdyttää päänahan verenkiertoa.

Erityishoitoa: Hoitoaineet päällystävät hiuksesi ohuella suojaavalla kerroksella ja antavat niille kiiltoa, taipuisuutta ja parantaa niiden hallintaa. Tehohoidot korjaavat huokoisia hiuksia ja niitä tulisi käyttää kerran viikossa shampoopesun jälkeen vahingoittuneille tai kuiville hiuksille. Tehohoito korvaa hoitoaineen.

Vesi - Osa 4: Huuhtele hoitoaine pois käyttämällä kädenlämpöistä vettä, kunnes hiuksesi ovat puhtaat

Hiusten kuivaus: Märät hiukset ovat erityisen herkät, eikä niitä tulisi siksi hangata kuivaksi pyyhkeellä. Sen sijaan pyyhettä tulisi painella hiuksia vasten. Pyyhe imee itseensä ylimääräisen veden kuljettamatta sitä ees taas ja vahingoittamatta näin hiuksiasi.

Kampaaminen: Kampaa ja selvitä hiustesi takkuja kun hiuksesi ovat vielä kosteat, käyttämättä voimaa. Muuten saatat vaurioittaa juuri pestyjä, hauraita hiuksiasi.

Pesukertojen tiheys: Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi hiukset olisi hyvä pesä joka toinen tai kolmas päivä. Hiuksesi rakastavat hellää hoitoa ja vastaavat siihen hohtavalla kiillolla.