Hiusten hoito | Hiusshampoo

Anna hiustesi luonnollisen kiillon näkyä!

Liika muotoilu saattaa tehdä hiuksista kuivat, elottomat ja kiillottomat. Hiusten tulisi olla terveet ja sileät kiiltääkseen, sillä karheat hiukset eivät pysty heijastamaan valoa. Onneksi hiusten hoitaminen terveiksi on lasten leikkiä näinä päivinä. Kerromme sinulle parhaimmat ja nopeimmat keinomme saada hiuksiin taas eloisaa kiiltoa.

Hiukset ovat taipuisat ja näyttävät kiiltäviltä niin kauan kun niitä hoidetaan oikein. Käytä aina hiustenhoitotuotteita jotka on tehty sinun hiustyypillesi ja –värillesi. Esimerkiksi vaaleille hiuksille on olemassa erityisiä hiustenhoitotuotteita jotka sisältävät kullanvärisiä hiuspigmenttejä, jotka saavat hiukset kiiltämään entistä upeammin. Nämä tuotteet tekevät hiuksista kiiltävät täyttämällä pintakerroksen kolot ja epätasaisuudet ainesosilla, jotka muistuttavat hyvin paljon hiusten omia rakennusaineita. Tämän jälkeen hiusten pinnat ovat paljon sileämmät ja valmiit vuorovaikutukseen kevätauringon tai kynttilänvalon kanssa.

Värjätyille hiuksille tehdyllä hoitosarjalla on samanlainen vaikutus. Värinsuoja-aineet pitävät väripigmentit hiuksissa, suodattavat UV-valoa ja tarjoavat ylellistä hoitoa hiuksille aina latvoihin asti.  

Nestemäiset silkkiainesosat antavat enemmän kiiltoa ja taipuisuutta himmeisiin, hauraisiin hiuksiin.

Öljyt ja hoitavat seerumit kasvattavat myös hiusten kykyä heijastaa valoa. Kuivia, pahasti vaurioituneita hiuksia auttavat hoitotuotteet jotka sisältävät syvälle tunkeutuvaa karitevoita ja kashmirproteiinia. Nämä ainesosat saavat aikaan uskomattoman taipuisat hiukset, jotka suorastaan häikäisevät valoa heijastaessaan. Laitettuasi erikoishoitovalmisteen hiuksiisi, kiedo folio hiustesi ympärille parhaan lopputuloksen saamiseksi. Sen aikaansaama kostea lämpö lisää hoitavien ainesosien vaikutusta.

Hoida hiuksiasi tehohoitoaineella kerran viikossa tai vähintään kerran kuussa. Tämä antaa tarvittavaa kosteutta hiuksillesi.

Paras strategia on käyttää yhden ainoan valmistajan hiushoitosarjaa. Saman sarjan tuotteet muodostavat harmonisen kokonaisuuden täydentäen toisiaan ja parantaen toistensa vaikutusta. Näin saat rahoillesi enemmän vastinetta. 

Lisävinkkejä lisäkiillolle

Voit tehdä muutakin saadaksesi hiuksillesi silkkistä kiiltoa. Itse asiassa se mitä et tee voi auttaa eniten: älä käsittele hiuksiasi liikaa tai vaurioita hiuksiasi. Pese hiuksesi haalealla vedellä kuuman sijaan ja huuhtele hiukset puhtaiksi haalealla tai viileällä vedellä. Pelottaako jo ajatuskin kylmästä suihkusta? Älä luovuta ennen kuin olet kokeillut sitä muutaman kerran. viileä vesi virkistää ja voit tuntea itsesi energisemmäksi sen jälkeen. Anna veden imeytyä hiuksistasi pyyhkeeseen sen sijaan että hankaat hiuksia kovakouraisesti. Mikäli aika antaa myöten, anna hiustesi kuivua vapaasti (paitsi jos pidät huolitellusta ulkonäöstä) tai käytä hiustenkuivaajaa vain hetken. Muista käyttää lämpösuojaa ennen kuin käytät kuumia muotoiluvälineitä kuten hiustenkuivaajaa tai suoristusrautaa.