Highlights

Uuudelleen lanseerattu Natural & Easy

Natural & Easy on uudistunut! Halusitpa sitten kokeilla uusia, erottuvia sävyjä tai pysyä mahdollisimman lähellä luonnollista hiusväriäsi, Natural & Easy mahdollistaa tehokkaan värjäyksen, joka peittää harmaat jopa 100-prosenttisesti, mutta myös ravitsee ja suojaa hiuksia. Salaisuus kauniin ja luonnollisen lopputuloksen takana on kolme harmonista sävyä sisältävä koostumus, joka tekee hiuksista vivahteikkaat ja kiiltävät pitkäksi aikaa. Missionamme on pitää väriaineemme ja värjäystulokset mahdollisimman luonnollisina. Siksi lanseeraamme uudelleen Natural & Easy -sarjan, jossa keskitymme entistä enemmän luonnollisiin raaka-aineisiin ja kestävämpiin pakkauksiin sekä ympäristövaikutusten pienentämiseen. Uskomme nimittäin, että luonnollisuus on kokonainen elämäntapa.

Päivitetty & entistä parempi

Mikä on muuttunut? Ensinnäkin olemme panostaneet entistä enemmän sekä hiusten että ympäristön hyvinvointiin. Pyrimme jatkuvasti parantamaan läpinäkyvyyttä ja hankkimaan lisää luonnollisia raaka-aineita. Käytämme ranskalaista laventelivettä ravitsevassa värivoiteessamme, ja hoitoaineemme sisältää välimerellistä oliiviöljyä, joka tekee hiuksista silkkisen sileät ja luonnollisen kiiltävät. Myös sävyperhe on saanut uuden jäsenen: 520 Orchid Extra Light Blonde on täyteläinen kullanhohtoinen vaalea sävy. 

Tehoa hiustenhoitoon

null

Kestovärimme sisältävät nyt jopa 93 %* ja hoitoaineemme 97 %** luonnollisia ainesosia. Vaikka tuotteet on valmistettu pääosin luonnosta saatavista raaka-aineista, niiden aikaansaamat sävyt ovat silti voimakkaita ja vivahteikkaita. Kun kemikaaleja on vähemmän, hiukset myös vaurioituvat vähemmän. Voit siis olla hyvillä mielin valinnastasi.

 

* Vesi mukaan lukien, prosentit riippuvat sävystä

** Vesi mukaan lukien

Kaikenkattavaa vastuullisuutta

Huomaat myös, että pakkauksissamme on nyt uusi ja raikas design. Mikä tärkeintä, ne on suunniteltu kestävä kehitys mielessä. Olemme pienentäneet ympäristövaikutustamme käyttämällä pakkauksissa FSC-sertifioitua kartonkia sekä kierrätysmateriaaleja alumiinituubeissa ja ohjelehtisissä. Kierrätyslogo kannustaa asiakkaita toimimaan fiksusti ja kierrättämään, ja päivitetyssä ohjelehtisessä on tärkeää tietoa Natural & Easy -pakkauksen sisällön hävittämisestä ja lajittelusta. Tavoitteena on vähentää materiaalien hukkaan heittämistä ja edistää kiertotaloutta. 

Huolehdimme hiuksistasi sekä ympäristöstä

Olivatpa hiuksesi millaiset tahansa ja haluamasi sävy sitten kastanjanruskea, syvänpunainen tai lämmin vaalea, voit luottaa Natural & Easy -hiusväriin. Sillä saat varmasti luonnollisen kiiltävät ja vivahteikkaat hiukset pitkäksi aikaa. Uudistuneet tuotteemme tarjoavat entistä enemmän etuja. Ne hellivät hiuksiasi – ja ympäristöä.

Värjää hiukset kotona Schwarzkopf Natural & Easy:n kanssa

Löydä:

Aiheeseen liittyvät artikkelit