Highlights | Tutorials

Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

Hiusväri muuttuu vaaleammaksi pääosin väripigmentin poistolla, ei vain värjäämällä. Jatka lukemista niin saat tietää mitä kannattaa muistaa, kun teet vaalennuksen ja miten voi kontrolloida ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Vaalennettujen blondien ei kuuluisi näyttää halvalta, vaan henkeäsalpaavan kauniilta. Vaalennus pitää siis tehdä varovaisesti ja haluttu väri mielessä pitäen. Näin saat kauniin pehmeät ja luonnolliselta näyttävät vaaleat hiukset.


Vaalentaminen ja kuinka tehdä se oikein:
 

Tip 1:

Haluatko hiustesi näyttävän luonnollisilta ja terveiltä? Kun haluat vaalentaa, kannattaa ottaa huomioon sekä ihosi että hiustesi sävy, jotta voit päättää, haluatko lämpimän vai viileän sävyisen blondin. Blonde-vaalennustuotteet ovat täydellisiä, jos haluat muutaman asteen vaaleammat hiukset kotona. Niiden OmegaPlex-teknologia suojaa hiuksiasi vaalennuksen aikana.

Tip 2:

Antavatko auringonsäteet hiuksillesi punertavan kiillon? Silloin punaiset pigmentit tulee poistaa hiuksista, muuten ne voivat antaa vaaleille hiuksillesi keltaisen sävyn. Uudet Blonde vaaleiden hiusten hoitotuotteet ovat kehitetty luonnostaan punertaville hiuksille ja ne auttavat neutralisoimaan ei-toivottuja keltaisia sävyjä. Jos huomaat hiuksissasi kellertävää sävyä, voit korjata tilanteen Blonden Anti-Yellow -suihkeella – suihkuta tuotetta hiuksiisi ja tuote antaa hiuksillesi viileän sävyn sekä tasoittaa väriä.

Tip 3:

Oletko jo blondi ja haluaisit että hiuksesi olisivat vain hieman vaaleammat? Blondspray voi olla sinulle ihanteellinen ratkaisu. Se vaalentaa hiuksiasi asteittain jokaisella käyttökerralla, ilman vaalennuksen aiheuttamia vaurioita. Auringonvalo ja hiustenkuivaajan lämpö tehostavat sen vaikutusta.

Tip 4:

Inhoatko näkyvää tyvikasvua, mutta et halua tehdä jatkuvasti vaalentaa hiuksiasi? Siinä tapauksessa ”blonette” trendi on hyvä valinta sinulle. Sen sijaan että värjäisit hiuksesi kokonaan vaaleiksi, lisää raitoja ruskeisiin hiuksiisi antaaksesi hiuksillesi halutun luonnollisen varjostuksen. Tämä tekniikka on samankaltainen kuin Balayage, mutta voit tehdä sen kotona käyttäen Blonde-raita-ainepaketissa tulevalla ohuella applikaattorilla.

Löydä: