Hiusten muotoilu | Vaaleat hiukset

Sateella ja auringonpaisteella, vaaleissa hiuksissa on aurinkoa

"Blondes Have More Fun" väitti vanha Rod Stewartin laulu vuonna 1978. Brittiläinen  sanomalehti The Sun kysyi 3 000 naisen mielipidettä saadakseen selville onko tuon laulun sanomassa totuuspohjaa. Tämän mielipidetiedustelun mukaan vaaleahiuksiset todella juhlivat enemmän kuin ruskeahiuksiset ja muun väriset hiukset omaavat naiset. Katso kuviamme menestyksekkäistä vaaleahiuksisista julkkiksista ja lue miten sinäkin voit saada upeat, vaaleat hiukset!

“Vaaleahiuksiset ensin!” Supertähti Marilyn Monroe oli tienraivaaja monille nykypäivän vaaleahiuksisille julkkiksille. 1940-luvulla Marilyn Monroe vastentahtoisesti vaalensi tummanruskeat hiuksensa, koska valokuvaaja vaati sitä mainosta varten. Tämän muutoksen jälkeen hänet huomattiin ja hän nousi lähes välittömästi maailmanmaineeseen näyttelijänä. Huippumalli Heidi Klum pääsi aikakauslehtien kansiin vasta vaalennettuaan luonnostaan ruskeat hiuksensa vehnänvaaleiksi.

Vauhdittaako hiusten vaalentaminen todellakin uraa? Siinä saattaa olla perää. Julkisuus myy ja vaaleahiuksiset tähdet näyttävät erityisen loistokkailta punaisilla matoilla ja kameroiden edessä. Sanomattakin on selvää, että vaaleat hiukset ovat värin lisäksi myös kannanotto.

Ei ole ihme että vaaleahiuksiset tähdet hallitsivat vuotta 2011. Vaaleahiuksiset naiset ovat olleet hyvin suosittuja antiikin ajoista lähtien. Vuosisatoja sitten luonnostaan tummatukkaiset kreikkalaiset naiset vaalensivat hiuksiaan kallisarvoisella sahramilla. 

Nykyään, lähes 2 500 vuotta myöhemmin, vaalennamme hiuksia niin hellävaraisesti kuin mahdollista edistyksellisillä vetyperoksideilla, joihin on yhdistetty hoitavia ainesosia. Tällaiset vetyperoksidit muuttavat jopa hyvin tummat hiukset vaaleaksi harjaksi vain muutamalla askeleella. 

 

Ihaile vaaleahiuksisia julkkiksia alla olevassa kuvagalleriassamme, niin saat selville tämänhetkiset trendivärit. Älä unohda katsoa vinkkejämme vaaleiden hiusten pitämiseen kauniina pitkään.

Vaaleissa hiuksissa on aurinkoa

Löydä: Vaaleat hiukset