Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia. Vaalensitpa hiuksesi kotona tai kampaajalla, nämä ainesosat poistavat hiuksistasi luonnollisia pigmenttejä, mikä vaalentaa hiuksiasi käsittelyn aikana. Vaalennuksen aikana hiukset saavat erilaisia välisävyjä, kuten punaista, oranssia ja tietysti keltaista, joka on vaalennuksen viimeinen vaihe ennen lopullista vaaleaa sävyä.

1. Varaa hiusten vaalennukseen aikaa.

Noudata värjätessäsi aina ohjeistettua vaikutusaikaa – erityisesti silloin, kun vaalennat hiuksiasi. Vaalennus ei värjää hiuksia vaan poistaa siitä luonnollisia pigmenttejä. Ensin tummempia, sitten punertavia. Näet sen hiuksissasi: hiukset muuttuvat esimerkiksi ruskeista punertaviksi, oransseiksi ja keltaisiksi ennen kuin niistä tulee kirkkaanvaaleat.

 

Pidä siis värin kehittymistä silmällä, kun vaalennat. Ovatko hiuksesi edelleen punertavat, oranssit tai kellertävät? Ei syytä huoleen. Odota vielä hieman kauemmin, kunnes saat haluamasi värin.

2. Hopeashampoo on ystäväsi.

null

Hopeashampoo on paras ja hellävaraisin apu oransseihin tai keltaisiin vivahteisiin. Se sisältää sinisiä tai liiloja pigmenttejä, jotka häivyttävät ikäviä värisävyjä näkyvästi. Anna sen vaikuttaa muutama lisäminuutti saadaksesi parhaan lopputuloksen.


Jos hiuksistasi tuli oranssit vaalennuksen jälkeen, voit myös toistaa vaalennuskäsittelyn, mutta se tarkoittaa kuitenkin ylimääräistä rasitusta hiuksillesi. Muista hoitaa hiuksiasi ja antaa niiden levätä vaalennusten välissä.

null

 

Hiusten hoito vaalennusten välissä:

 

Asianmukainen hoito on erittäin tärkeää, jotta uusi hiusvärisi säilyy kirkkaana pitkään. Erityiset värjätyille hiuksille kehitetyt ravitsevat tuotesarjat sopivat parhaiten. Ne auttavat pitämään hiusten rakenteen hyvinvoivana ja värin säihkyvän kiiltävänä.

 

3. Jos hopeashampoo ei riitä, käytä kevytsävytettä.

Toisin kuin kestovärit (taso 3), jotka menevät hiuskuidun sisään, kevytsävytteet (taso 1) menevät ainoastaan hiuksen uloimman kerroksen alle. Ne eivät sisällä hapettavia ainesosia (kehite pakkauksen sisällä), peseytyvät pois asteittain ja kestävät enintään 15 pesua.

Jos hopeashampoo ei riitä, kokeile #PureColor Pearl Blonde 10.21 -washout-kevytsävytettä, joka sisältää hopean ja tuhkan vivahteita, tai LIVE 098 Steel Silver -sävyä (sellaisenaan tai hoitoaineen kanssa saadaksesi pastelliefektin) saadaksesi hopeisen efektin.

null

 

 

Jos epäröit vielä, ota meihin yhteyttä!


Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

 

Löydä: