Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Vaalennetut kesähiukset jokaiselle

Kuukausi aurinkoa ja suolavettä saavat aikaan uskomattomat, vaalennetut hiukset.  Haluamme auttaa sinua, jos kuukausi rannalla ei kuulu suunnitelmiisi tänä vuonna, mutta haluat silti trendikkäät, vaalennetut hiukset. Parhaat temput ja menetelmät löydät täältä.

Aurinko ja suolavesi vaikuttavat hiuksiisi riippumatta siitä ovatko ne mustat, ruskeat, vaaleanruskeat hiukset, tummanvaaleat vai blondit. Riippuen hiustesi väristä, kunnosta ja rakenteesta, aurinko ja meri saavat aikaan raitoja tai täysin blondit hiukset. Aurinko ja meri eivät kuitenkaan enää ole ainoa tapa saada kesä näkymään hiuksissasi. Lue lisää miten saat kuuman kesätyylin hiuksiisi.

Vaalentaminen: ruskeiden hiusten vaalennus

Hiusten väripigmentin väheneminen saa aikaan lumoavat kesähiukset. Auringonvalon UV-säteily tuhoaa hiusten väripigmenttiä ja suolavesi lisää vaalennuksen tehoa. Hiusten blondaus jäljittelee tätä kesäauringon vaikutusta. Blondaus kotikonstein vaalentaa tummanruskeita ja mustia hiuksia parilla, kolmella sävyllä; vaalean- ja keskiruskeat hiukset vaalenevat jopa kahdeksalla sävyllä. Muista noudattaa suositeltuja käyttöaikoja ikävien yllätysten välttämiseksi.

Hiusten vaalennus: raidat tumman- ja keskivaaleille hiuksille

Vaaleat raidat ovat kauniita ja ne ovat tyypillisiä auringon aikaansaannoksia. Raidat ovat täydellinen ratkaisu keski- ja tummanvaaleille hiuksille silloin kun halutaan hiuksiin kesäauringon upeaa vaikutusta, muttei haluta vaalentaa hiuksia kokonaan. Hanki tähän tarkoitukseen tehty, kotikäyttöön tarkoitettu raidoituspaketti. Käytä harjaa väriaineen levittämiseen hiuksiin. Raidat ovat jopa kuusi sävyä vaaleampia riippuen tuotteesta ja hiustesi väristä.

Hiusten vaalennus: aurinkosuihke blondeille

Kuulutko niihin onnekkaisiin, joilla on luonnostaan blondit hiukset? Jos näin on, olet vain lyhyen askeleen päässä unelmiesi rantalookista. Käytä vain aurinkosuihketta (vaalennususuihke) saadaksesi hiuksiisi kesäraitoja. Käytä aurinkosuihketta tai -nestettä muutamiin hiuksiin tai koko hiuksiin. Jokainen käsittelykerta vaalentaa hiuksiasi neljännessävyn verran.  

Hiusten vaalennus: pastellinvaaleita heijastuksia hiuksiin

Pastelli on taikasana muodikkaaseen hiusten vaalennukseen. Kirkkaanvaaleat hiukset ja hillityt pastellisävyt yhdistyvät kiehtoviksi tehokeinoiksi. Saat tämän lookin värikäsittelyillä, jotka saavat hiukset hohtamaan pastellinväristä valoa. Tämä efekti näyttää erityisen jännittävältä blondeista tummanvaaleisiin hiuksiin.