Hiusten värjäys | Vaalea hiusväri

Keskivaaleat hiukset vaaleilla korostuksilla

Vaaleat raidat tai hiusten latvojen vaalennus antaa upean lopputuloksen keskivaaleiden hiusten muotoilussa. Karamellin ja vaalean yhdistelmä luo poikkeuksellisen herkullisen ja luonnollisen lopputuloksen. Me näytämme kuinka muotoilet keskivaaleat hiukset ja lisäät niihin vaaleita korostuksia.

Keskivaaleat hiusvärit ovat tehneet maihinnousun muotimaailmaan melkein huomaamatta. Perinteisesti kaikki keskiverto on ollut muotimaailmalle liian tavallista. Mutta tämä ei pidä paikkaansa keskivaaleiden hiusten kohdalla. Keskivaaleat hiusmallit tarjoavat lukemattomia upeita variaatioita ja monia erilaisia rakenteellisia vaihtoehtoja. Vaaleat raidat keskivaaleissa hiuksissa ovat erityisen vaikuttavat. Muita variaatioita on mm. kaksisävyinen värjäys, jossa hiusten latvat vaalennetaan. Vaaleat sävyt kultaisissa tai karamellinvärisissä hiuksissa tekevät keskivaaleista hiuksista upean leikkisät.

Vapaana liehuvat keskivaaleat hiukset heijastavat kullan eri sävyjä ja vaihtavat väriä valaistuksen mukaan. Siksi tämän hetken suositut yksinkertaiset hiusmallit näyttävät täydellisiltä keskivaaleissa sävyissä. Nämä hiusvärit antavat lisää tyyliä niin lyhyille hiusmalleille, kuin polkalle, laineille ja erilaisille nutturoillekin.

Kate Maran keskivaalean pitkän polkan muotoilu

Pitkä polkka on yksi suosituimpia tämän hetken hiusmalleja, koska se on erittäin imarteleva monelle eri naistyypille. Kate Maran (katso kuva yllä) keskivaaleat hiukset on viimeistelty latvojen vaalennuksella. Hieman tummempi hiusväri juurissa ja viimeistelemätön muotoilu antaa Katen polkalle upean modernin ilmeen.

Muotoilu:

1. Levitä suolasprayta kosteisiin hiuksiin. Pidä kuivatessa päätä alaspäin ja kuivaa hiukset juurista latvoihin. Suosittelemme, että käytät kiinnittävää kampausnestettä föönauksen yhteydessä taataksesi parhaan lopputuloksen.

2. Erota hiuksista yksittäisiä suortuvia ja vedä ne suoristusraudan läpi. Jos haluat luoda laineita, käännä suoristusrauta toisin päin. Käytä sen jälkeen vielä hetki latvojen viimeistelyyn ja vedä suortuvien latvat vielä uudelleen suoristusraudan läpi. Tämä antaa suortuville upean S-muodon.

3. Käytä hiuslakkaa lisäkiinnitykseen.

Kuvagalleriassamme näet upeita keskivaaleita hiuksia trendikkäissä hiusmalleissa. Löydät galleriasta myös muotoiluohjeet.

Galleria: Keskivaaleat tähdet