Hiusten värjäys | Eksoottiset hiusvärit

Trendikkäät siniset raidat

Kauniit sinisen sävyt ja vivahteet ovat jo pitkään olleen värien kestosuosikkeja. Siniset raidat ovat nyt rantautuneet myös hiusmuotiin. Koboltin sinisen eri sävyt ja vivahteet, turkoosin sininen ja taivaansininen sopivat hyvin yhteen vaaleiden, ruskeiden ja harmaiden hiusten kanssa. Sen lisäksi että värit ovat kauniita, vaikuttavat ne myös meidän ajatusmaailmaamme ja tunteisiimme.

TopTen-internetsivuston tekemän tutkimuksen mukaan (http://www.thetoptens.com/top-ten-favorite-colors/) ihmisten lempiväri on sininen - taivaan ja meren väri. Sininen väri rauhoittaa mielen ja viestii vapautta, rauhaa, harmoniaa, luotettavuutta ja luottamusta. Sininen viestii kuitenkin myös kylmyyttä ja etäisyyttä ja siihen liitetään usein jään ja harmaan taivaan sini. Veden sinisellä luot rennon ja leikkisän tunnelman. Sinisestä väristä on paljon positiivista sanottavaa, eikä pelkästään sen vuoksi, että se sattuu olemaan myös erittäin muodikas väri. Siniset hiusvärit ja hiusmallit ovat nyt trendien huipulla.

Sinisen värin kauneus

Pidätkö sinisesta luomiväristä, ripsiväristä tai rajauskynästä? Sinisestä meikistä on vain pieni askel siniseen hiusväriin. Suurin osa naisista ei halua kastaa koko päätä siniseen väriin, vaan haluavat vain pienen häivähdyksen sinistä. Värikkäät häivähdykset hiuksissa ovat todennäköisesti tulleet jäädäkseen (katso kuvat).


Vinkki: Levitä hiuksiin sinistä ripsiväriä testataksesi miltä siniset raidat näyttävät ja tuntuvat.

Siniset raidat yhdistettynä vihreään ja harmaaseen

Trendikkäät siniset raidat

Malli vihertävän sinisissä raidoissaan Tokion Muotiviikolla (vasen kuva) ja Carola Bernardin tyylinäyte sinisistä raidoista Milanossa (oikea kuva).

Leikkisä (vasen kuva): Siniset raidat muodostavat helposti näkyvän kontrastin vaaleiden (esim. tuhkanvaalea) hiusten kanssa. Viileät siniset ja turkoosit raidat yhdistettynä pehmeisiin laineisiin ja toiselle sivulle vetäistyyn tukkaan tuovat tuulahduksen 80-luvulta. Kuninkaallisen sininen silmämeikki viimeistelee tyylin.

 

Rajojen rikkoja (oikea kuva): Nuoret naiset värjäävät hiuksiinsa näyttäviä sinisiä ja turkooseja raitoja. Se antaa vaikutelman kapinallisuudesta ja itsenäisyydestä - siihen muottiin sopii hyvin suunnittelija Carola Bernard.

Siniset raidat ja meikki

  • Jos haluat antaa kaiken huomion sinisille raidoille hiuksissasi, käytä pelkästään mustaa ripsiväriä ja läpinäkyvää huulikiiltoa. Meikki ei silloin kilpaile hiusvärin kanssa.
  • Valkoinen silmienrajaus (katso ensimmäiset kuvat, kuva oikealla) luo ilmeeseen ripauksen mystiikkaa.
  • Lämmin silmämeikki sopii hyvin hiusten sinisiin raitoihin. Voit käyttää ruusupuun väristä huulipunaa tai oranssia rajauskynää - sininen ja oranssi ovat vastavärit ja näin täydentävät toisiaan.
  • Musta ja kuninkaallisen sininen smokey eyes -meikki on mahtipontinen valinta, joka toimii täydellisesti sinisten raitojen kanssa.

Linkit:

Lisää Carola Bernardin kuvia >> instagram.com/carolabernard - instagram.com/carolabernard

Street style: Carola Bernard >> citizencouture.com

Aiheeseen liittyvät artikkelit