C-\fakepath\Kampaajille FI
Trendy Looks

Lumoavat juhlakampaukset

Juhlakampaukset: Amber Heard
Amber Heard osaa valita oikean tyylin joka juhlaan. Hänen hienostunut nutturansa täydentää kauniisti hänen yksinkertaista, tummaa iltapukuaan, jonka on suunnitellut Stella McCartney.
© Getty Images

Mitä kylmempi vuodenaika, sitä kuumemmat juhlat. Kun päivät kylmenevät ja lyhenevät, iltaisin jää enemmän aikaa juhlimiseen sisätiloissa. Glamour on avainsana! Riippumatta siitä ovatko hiuksesi lyhyet vai pitkät, ne voivat ilmaista tyyliäsi ja lisätä vuodenajan lumovoimaa. Kiertelimme julkkisten parissa ja toimme tuliaisina käytännön tyylivinkkejä niihin loistokkaisiin juhliin joissa sinä olet pääosassa.

 • Juhlakausi on täällä! Taas kerran on aika häikäistä tyylillä ja tuoda valoa pitkiin iltoihin. Kun löydät päät kääntävän mekon, meiltä saat täydelliset juhlakampaukset tämän kauden juhliin, bilettämiseen klubilla tai perhetapahtumiin. Hiusten pituudella ei ole mitään väliä, vaan lumoava tyyli löytyy jokaiselle!

 • Julkkisten juhlakampaukset

  Juhlakausi ei ole vielä täysin alkanut, mutta jokainen julkkis haluaa esitellä ajoissa uuden lumoavan tyylinsä. Vietimme viimeiset pari viikkoa katsellen julkkiksia punaisella matolla ja löysimme monta suurenmoista juhlakampausta.

  Carey Mulligan näyttää hyvin elegantilta lyhyissä hiuksissaan. Hänen päällihiuksensa ovat kasvaneet jo hiukan ja hän on lisännyt paljon kiiltoa paksuihin hiuksiinsa. Amber Heard on kammannut hartioille ulottuvat hiuksensa hienostuneesti nutturalle ja esittelee pehmeää, naisellista charmia, joka on täydellinen vastakohta hänen yksinkertaisen elegantille iltapuvulleen.

  Emme voineet olla huomaamatta monia juhlakampauksia joissa oli lumoavia koruja. Todistimme tämän tyylin syntymistä, kun huippusuunnittelijat, kuten Chanel ja Rodarte, esittelivät uudet mallistonsa. Keira Knightley ja Bella Thorne hurvittelivat kimalteella valitessaan ihastuttavat hiuskorunsa. 

 • Täydelliset juhlakampaukset läpi yön

  Mitä hyötyä on kaikkein huomiota herättävimmistä juhlakampauksista, kun ne lässähtävät nopeasti? Tämän ongelman ratkaisu on hiussuihke minipullossa joka mahtuu pienimpäänkin käsilaukkuun; sillä voi kohentaa kampaustaan hetkessä.

  Galleriassamme esitellään lumoavia julkkisten juhlakampauksia. Tietysti kerromme myös miten voit tehdä itsellesi nämä tyylit.

 • Julkkisten juhlakampaukset