C-\fakepath\Kampaajille FI
Trendy Looks

Lumoavat juhlakampaukset

Juhlakampaukset: Amber Heard
Amber Heard osaa valita oikean tyylin joka juhlaan. Hänen hienostunut nutturansa täydentää kauniisti hänen yksinkertaista, tummaa iltapukuaan, jonka on suunnitellut Stella McCartney.
© Getty Images

Mitä kylmempi vuodenaika, sitä kuumemmat juhlat. Kun päivät kylmenevät ja lyhenevät, iltaisin jää enemmän aikaa juhlimiseen sisätiloissa. Glamour on avainsana! Riippumatta siitä ovatko hiuksesi lyhyet vai pitkät, ne voivat ilmaista tyyliäsi ja lisätä vuodenajan lumovoimaa. Kiertelimme julkkisten parissa ja toimme tuliaisina käytännön tyylivinkkejä niihin loistokkaisiin juhliin joissa sinä olet pääosassa.

 • Juhlakausi on täällä! Taas kerran on aika häikäistä tyylillä ja tuoda valoa pitkiin iltoihin. Kun löydät päät kääntävän mekon, meiltä saat täydelliset juhlakampaukset tämän kauden juhliin, bilettämiseen klubilla tai perhetapahtumiin. Hiusten pituudella ei ole mitään väliä, vaan lumoava tyyli löytyy jokaiselle!

 • Julkkisten juhlakampaukset

  Juhlakausi ei ole vielä täysin alkanut, mutta jokainen julkkis haluaa esitellä ajoissa uuden lumoavan tyylinsä. Vietimme viimeiset pari viikkoa katsellen julkkiksia punaisella matolla ja löysimme monta suurenmoista juhlakampausta.

  Carey Mulligan näyttää hyvin elegantilta lyhyissä hiuksissaan. Hänen päällihiuksensa ovat kasvaneet jo hiukan ja hän on lisännyt paljon kiiltoa paksuihin hiuksiinsa. Amber Heard on kammannut hartioille ulottuvat hiuksensa hienostuneesti nutturalle ja esittelee pehmeää, naisellista charmia, joka on täydellinen vastakohta hänen yksinkertaisen elegantille iltapuvulleen.

  Emme voineet olla huomaamatta monia juhlakampauksia joissa oli lumoavia koruja. Todistimme tämän tyylin syntymistä, kun huippusuunnittelijat, kuten Chanel ja Rodarte, esittelivät uudet mallistonsa. Keira Knightley ja Bella Thorne hurvittelivat kimalteella valitessaan ihastuttavat hiuskorunsa. 

 • Täydelliset juhlakampaukset läpi yön

  Mitä hyötyä on kaikkein huomiota herättävimmistä juhlakampauksista, kun ne lässähtävät nopeasti? Tämän ongelman ratkaisu on hiussuihke minipullossa joka mahtuu pienimpäänkin käsilaukkuun; sillä voi kohentaa kampaustaan hetkessä.

  Galleriassamme esitellään lumoavia julkkisten juhlakampauksia. Tietysti kerromme myös miten voit tehdä itsellesi nämä tyylit.

 • Julkkisten juhlakampaukset

  Juhlakampauksia: Bella Thorne

  © Getty Images  

  Bella Thorne

  Hiusten pitäisi olla yli hartioiden ja aaltoilevat. Kiharrusrauta auttaa, jos hiuksesi eivät ole aaltoilevat. Hiustyyli toimii suortuvien kanssa tai ilman. Muotoilu on helppoa: pestyäsi hiukset shampoolla suihkuta hiuksiin kuumalta suojaavaa ainetta. Kuivaa sitten hiuksesi hiustenkuivaajalla täysin kuiviksi ja rullaa niitä samalla suuren pyöröharjan ympärille. Jos haluat mieluummin olla ilman suortuvia, jaa hiuksesi tässä vaiheessa. Rullaa sitten hiusten latvat vähän kerrallaan kiharrusraudan ympärille. Anna hiusten lämmetä hiukan ennen kuin poistat kiharrusraudan. Ota kaksi yhtä paksua hiustukkoa etuhiuksista ja kierrä molemmat akselinsa ympäri kerran tai kaksi. Kiinnitä sitten molemmat toiselta puoleltaan pään sivuille kauniilla hiussoljella. Käytä kiiltolakkaa, jos haluat erityisen lumoavan lookin.

  Juhlakampauksia: Carey Mulligan

  © Getty Images  

  Carey Mulligan

  Hiustyyli sopii peikkotukalle, jonka päällimmäiset hiukset ovat hiukan pidemmät tai täysin lyhyelle polkkatukalle. Näin se tehdään: pestyäsi hiukset shampoolla, laita hiuksiin muotoiluvaahtoa ja kuivaa hiustenkuivaajalla kunnes hiukset ovat lähes kuivat. Kampaa sitten hiuksesi taakse. Kuivatessasi hiuksia hiustenkuivaajalla kampaa sivuhiukset päätä myöten. Lisää päällimmäisten hiusten tuuheutta rullaamalla ne pienen pyöröharjan ympärille samalla kun kuivaat niitä hiustenkuivaajalla. Levitä vähän geeliä sivuhiuksiin jotta ne pysyvät pään myötäisesti ja lisää vielä hiuslakkaa. Viimeistele pienellä määrällä kiiltolakkaa.

  Juhlakampauksia: Amanda Seyfried

  © Getty Images  

  Amanda Seyfried

  Hiusten pitäisi ulottua yli hartioiden ja niiden pitäisi olla kerroksittain leikatut. Muotoilu: pestyäsi hiukset shampoolla lisää niihin tuuheuttavaa vaahtoa sekä kuumuudelta suojaavaa suihketta. Tee seuraavaksi jakaus toiselle puolelle. Kuivaa hiuksia pää alaspäin kunnes ne ovat enää hieman kosteat. Se antaa hiuksiin hyvin tuuheutta. Rullaa hiuksesi suuren pyöröharjan ympärille samalla kun puhallat ne täysin kuiviksi.   Tee ulospäin kääntyviä laineita rullaamalla hiusten latvat pyöröharjan ympärille kertaalleen. Lopuksi levitä hiukset hartioille ja lisää hiuslakkaa.

  Juhlakampauksia: Amber Heard

  © WireImage  

  Amber Heard

  Tämä tyyli vaatii hartioiden yli ulottuvat hiukset. Jaa päällimmäiset nippuihin ja suihkuta niihin lakkaa. Tämän jälkeen tupeeraa näitä nippuja, jotta saat aikaan tuuhean hiuspehkon. Kampaa etuhiukset sormilla taakse, ota kaksi nippua hiuksia ohimoilta ja kiinnitä ne pinneillä pään päälle. Jätä latvat vapaiksi. Kerää loput hiukset poninhännäksi korkealle takaraivolle. Pidä huoli ettet litistä hiuksiasi tehdessäsi näin. Tupeeraa poninhäntä kevyesti ja taita se silmukaksi. Kerää latvat hiuslenkillä ja kiinnitä ne pinneillä taakse. Laita lakkaa, jotta kampaus varmasti pysyy kasassa.

  Juhlakampauksia: Keira Knightley

  © Getty Images  

  Keira Knightley

  Tämä tyyli sopii hyvin pitkälle polkkatukalle. Ihannetapauksessa päällimmäisiä hiuksia ei ole kerrostettu liikaa. Muotoilu: pestyäsi hiukset shampoolla lisää hiuksiin kuumuudelta suojaavaa ainetta. Puhalla hiukset sitten kuiviksi hiustenkuivaajalla samalla kun rullaat niitä pyöröharjan ympärille. Tee jakaus ja käytä sitten suoristusrautaa saadaksesi hiuksista erittäin sileät. Kerää hiukset sivuilta niskan keskelle ja kiinnitä ne pinneillä. Kiedo loput päällihiukset rullalle niskaan. Kiinnitä kiedotut hiukset pinneillä niin että pinnit jäävät piiloon. Viimeistele hiuskoruilla.

  Juhlakampauksia: Taylor Swift

  © FilmMagic  

  Taylor Swift

  Lainehtivien hiustesi pitäisi ulottua paljon hartioiden alapuolelle jotta tämä kampaus onnistuu. Käytä kiharrusrautaa, jos hiuksesi ovat suorat. Muotoilu: tee jakaus toiselle puolelle. Jaa sitten hiustesi etuosa kahteen nippuuun, pyöritä kumpikin nippu, vedä ne ensin sivulle ja sitten lievästi taakse. Kiinnitä etummainen nippu päällimmäisten hiusten alle pinneillä alapuolelta, jotta ne jäävät piiloon. Kerää loput hiukset sivuttain niskaan hiuslenkillä. Vedä esiin pieni hiusnippu, tupeeraa se ja kierrä se ponnarin ympärille. Kiinnitä ympärikierretty nippu hiusneuloilla. Pörrötä sivulla olevaa poninhäntää sormin. Vedä sormesi ponnarin läpi samalla kun pörrötät hiuksia ja lisäät hiussuihketta. Lisää vielä hiussuihketta, jotta kampaus pysyy kasassa.