C-\fakepath\Kampaajille FI
Trendy Looks

Hiussulat lähtevät lentoon

Muodikkaat sulat hiuksissa
Näyttelijä Drew Barrymore ja artisti Ke$ha rakastavat tätä hiustyyliä
© WireImage / Getty Images

Romanttiset sulat hiuksissa ovat tämän kesän kuumin trendi. Tämä yksinkertainen tyyli voidaan yhdistää helposti rakastamiimme hippi-asuihin. Kaiken lisäksi nämä ihanat sulat sopivat kaikille, kaikkiin tilaisuuksiin.

 • Guccin muodikkaat hiussulat
  Mallit esittelevät Guccin hiusmuotoilija Luigi Murenun suunnittelemia sulkia hiuksissaan.
  © Gamma-Rapho via Getty Images

  Muotitoimittajat ympäri maailmaa olivat haltioissaan, kun Guccin luova johtaja Frida Giannini esitteli vuoden 2011/2012 syystalven vaatemallistonsa Milanon muotiviikoilla. Toimittajat olivat innoissaan ja kommentoivat vaatteiden kuvioita ja kankaita. Jälleen kerran tämä 39-vuotias suunnittelija oli ylittänyt itsensä. Yksi tähti ei ollut kuitenkaan vielä esitellyt taitojaan. Luigi Murenu on kuuluisa Guccin hiusmuotoilija. Hänen mallinsa kantoivat klassisia ponnareita ja värikkäitä sulkia hiuksissaan. Aplodit kaikuivat salissa vielä näytöksen jälkeenkin. 

 • Milanon muotiviikkojen jälkeen hiushöyhenet ovat todella trendikkäitä, emmekä ole yhtään yllättyneitä. Ne sopivat täydellisesti trendikkääseen hippityyliin maksimekkojen, suurien aurinkohattujen ja hulmuavien hiuksien kanssa. tämä hiusmuoti on helppo ja nopea toteuttaa eikä vaadi paljon rahaa. Voit mennä esimerkiksi askartelukauppaan, mistä löytyy varmasti sulkia kaikissa väreissä ja muodoissa. Värivalinta on sinun; jos asusi kaipaa värikkäitä asusteita, voit valita räikeitä ja vahvoja värejä jotka toimivat hyvänä kontrastina hiuksillesi. Hillityn väriset sulat, kuten mustat, valkoiset tai ruskeat luovat sen sijaan luonnollisemman tyylin. Ainoa sääntö on, ettei sääntöjä ole; sinä päätät päivän tyylisi.

  Julkkikset ja tähdet rakastavat koristella hiuksiaan sulilla. Me olemme etsineet kauneimmat sulkatyylit muotimaailman punaisilta matoilta. Katso mitä olemme löytäneet.

 • Julkkikset rakastavat koristella hiuksiaan sulilla

  Muodikaat hiussulat : Ke$ha

  © Getty Images  

  Muodikaat hiussulat : Ke$ha

  Ke$ha on tunnettu hänen erikoisesta ja luovasta tyylistään. Tämä koskee erityisesti hänen mielikuvituksellista kultaista meikkiään. Vierailullaan Wango Tango konsertissa Los Angelesissa hän koristi hiuksensa kullanruskeilla sulilla. Löysästi kiinnitetyt sulat vaaleissa hiuksissa antavat hänelle viimeistellyn tyylin viemättä huomiota meikiltä. Vinkki: täydellisen hippityylin saavuttamiseksi, kudo pieniä kultaisia jalokiviä hiuksiisi sulkien sekaan.

  Muodikkaat hiussulat: Heidi Klum

  © FilmMagic  

  Muodikkaat hiussulat: Heidi Klum

  Miten hän tekee sen? Tämä neljän lapsen äiti on menestyvä TV-tähti, suunnittelija ja malli. Tiukan aikataulun lisäksi, tämä 38-vuotias näyttää olevan aina valmis täydelliseen kamerakuvaan. Tässä kuvassa sulat antavan kauniin lisän tummanvaaleisiin hiuksiin. Jos lisäät hiuksiisi sulkia, kannattaa pitää muut asusteet hillittyinä, jotta asukokonaisuutesi ei olisi yliampuva. Heidi Klum osui oikeaan; sen vuoksi voimme ojentaa hänelle tämän kuvan ja päästää hänet jatkoon.

  Muodikkaat hiussulat: Dana Schweiger

  © Getty Images  

  Muodikkaat hiussulat: Dana Schweiger

  Til Schweigerin ex-vaimo löysi oman sulkatyylinsä: hän koristaa hiuksensa pinnillä, johon on kiinnitetty sulkia. Vinkki: Vähemmän on enemmän tämän tyylin kohdalla; yksi koriste riittää tekemään kokonaisuudesta tyylikkään. Jos asuun lisättäisiin enemmän koruja, voi lopputulos näyttää helposti liian sotkuiselta.

  Muodikkaat hiussulat: Annabella Avery Thorne

  © WireImage  

  Muodikkaat hiussulat: Annabella Avery Thorne

  Yhdysvaltalainen Annabella "Bella" Avery Thorne esittelee kaksi trendiä: keijukaismaisen pehmeät punaiset kiharat on yhdistetty ruskea-valko-raidallisten sulkien kanssa. Kullanhohtoinen luomiväri korostaa romanttista tyyliä ja Bella näyttää erityisen lumoavalta.