C-\fakepath\Kampaajille FI
Trendy Looks

Sateella ja auringonpaisteella, vaaleissa hiuksissa on aurinkoa

Vaaleat hiukset
Vaalea, menestyksen ja julkkisten väri
© Getty Images

"Blondes Have More Fun" väitti vanha Rod Stewartin laulu vuonna 1978. Brittiläinen  sanomalehti The Sun kysyi 3 000 naisen mielipidettä saadakseen selville onko tuon laulun sanomassa totuuspohjaa. Tämän mielipidetiedustelun mukaan vaaleahiuksiset todella juhlivat enemmän kuin ruskeahiuksiset ja muun väriset hiukset omaavat naiset. Katso kuviamme menestyksekkäistä vaaleahiuksisista julkkiksista ja lue miten sinäkin voit saada upeat, vaaleat hiukset!

 • “Vaaleahiuksiset ensin!” Supertähti Marilyn Monroe oli tienraivaaja monille nykypäivän vaaleahiuksisille julkkiksille. 1940-luvulla Marilyn Monroe vastentahtoisesti vaalensi tummanruskeat hiuksensa, koska valokuvaaja vaati sitä mainosta varten. Tämän muutoksen jälkeen hänet huomattiin ja hän nousi lähes välittömästi maailmanmaineeseen näyttelijänä. Huippumalli Heidi Klum pääsi aikakauslehtien kansiin vasta vaalennettuaan luonnostaan ruskeat hiuksensa vehnänvaaleiksi.

  Vauhdittaako hiusten vaalentaminen todellakin uraa? Siinä saattaa olla perää. Julkisuus myy ja vaaleahiuksiset tähdet näyttävät erityisen loistokkailta punaisilla matoilla ja kameroiden edessä. Sanomattakin on selvää, että vaaleat hiukset ovat värin lisäksi myös kannanotto.

  Ei ole ihme että vaaleahiuksiset tähdet hallitsivat vuotta 2011. Vaaleahiuksiset naiset ovat olleet hyvin suosittuja antiikin ajoista lähtien. Vuosisatoja sitten luonnostaan tummatukkaiset kreikkalaiset naiset vaalensivat hiuksiaan kallisarvoisella sahramilla. 

  Nykyään, lähes 2 500 vuotta myöhemmin, vaalennamme hiuksia niin hellävaraisesti kuin mahdollista edistyksellisillä vetyperoksideilla, joihin on yhdistetty hoitavia ainesosia. Tällaiset vetyperoksidit muuttavat jopa hyvin tummat hiukset vaaleaksi harjaksi vain muutamalla askeleella. 

   

  Ihaile vaaleahiuksisia julkkiksia alla olevassa kuvagalleriassamme, niin saat selville tämänhetkiset trendivärit. Älä unohda katsoa vinkkejämme vaaleiden hiusten pitämiseen kauniina pitkään.

 • Vaaleissa hiuksissa on aurinkoa

  Bar Refaeli

  © Getty Images  

  Bar Refaeli

  Bar Rafaeli näyttää säteilevältä huolimatta erostaan Leonardo DiCapriosta. Hänen vehnänvaaleat hiuksensa ovat vanginneet auringon kultaisen kimalteen. Vinkki: voit helposti saada aurinkoisen lookin käyttämällä aurinkosuihkeita tai voiteita. Anna sen jälkeen hiustesi kuivua auringossa tai käytä hiustenkuivaajaa. Kuumuus tehostaa aurinkosuihkeiden vaalennusefektiä.

  Emma Stone

  © Getty Images  

  Emma Stone

  Näyttelijä Emma Stone tunnetaan nopeasti muuttuvasta hiustenväristä. Me pidämme eniten hänen täydellisen huolitelluista hiuksista helmenvaaleina. Leveä musta rajaus silmissä ja hehkuvan vaaleanpunainen huulipuna näyttävät seksikkäiltä ja muodostavat näyttävän kontrastin hänen vaaleille hiuksilleen. Nämä värit korostavat vaikuttavan viileää vaaleaa lookia. Vehnänvaaleat hiukset sopivat hyvin yhteen lämpimien värien, kuten ruskean ja khakin, kanssa. 

  Blake Lively

  © Getty Images  

  Blake Lively

  Mansikat maistuvat hyvälle ja ovat terveellisiä. Mansikanvaalea näyttää ihastuttavalta ja hyvin trendikkäältä hiusten värinä. Blake Lively on tämän upouuden trendin täydellinen lähettiläs. Hänen kermanvärinen pitsipukunsa sopii täydellisesti hänen hiustyyliinsä. Samaa voi sanoa hänen pastellinvärisestä meikistään ja letitetyistä hiuksistaan joissa on kultaisia hiuskoruja. Hänen pörröinen hiustyylinsä on huippumuotia juuri nyt. Blake Lively näyttää upealta Gossip Girliltä!

  Malin Akermann

  © Getty Images  

  Malin Åkerman

  Hänen hiustyylinsä on huippumuotia tällä hetkellä. Hänen hiuslatvansa ovat vaaleammat kuin lähempänä juuria olevat hiukset ja ne näyttävät auringon vaalentamilta. Malin Åkerman on kanadalainen näyttelijä, jonka sukujuuret ovat Ruotsissa ja tämä hiustyyli on kuin luotu häntä varten. Jos haluat itsellesi tällaisen aurinkoisen hiustyylin, sivele se hiuksiisi leveällä harjalla. On tärkeää häivyttää rajat pehmeiden, luonnollisen näköisten muutosten aikaansaamiseksi sen sijaan, että värirajat olisivat jyrkät.

  Pixie Lott

  © Getty Images  

  Pixie Lott

  Moderni hippi ja laulaja Pixie Lott antoi platinanvaalean harjansa kuivua vapaasti ennen kuin keräsi etuhiukset löysästi niskaan. Hänen rento hiustyylinsä sopii työhön ja vapaa-aikaan, mutta myös iltajuhlaan. Tällaiset hiukset vaativat huolellista hoitoa, koska vaalennetut hiukset kuivuvat nopeasti ja niistä tulee helposti hauraat. Tämän seurauksena hiukset näyttävät himmeiltä ja voivat katkeilla. Suosittelemme päivittäistä hoitoainehuuhtelua värjätyille tai vaalennetuille hiuksille tarkoitetulla aineella ja viikoittaista hiusnaamiota. Tällainen hellä huolenpito saa aikaan kiiltävät, vaaleat hiukset ja antaa hiuksille kaivattua kosteutta.

     

  Georgia May Jagger

  Olemme koukussa tähän rakoon hänen hampaittensa välissä, tähän suuhun, ja ennen kaikkea tähän keskivaaleaan, lainehtivaan harjaan. Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on ottanut oikeutetun paikkansa maailman catwalkeilla. Jäljittely ei ole pelkästään sallittua, vaan jopa suositeltavaa. Hänen hiusvärinsä ei ole sen enempää läpitunkeva kuin hillittykään. Sen sijaan, käytännöllisenä bonuksena, sen klassinen väri sopii yhteen minkä tahansa värisen meikin ja vaatteiden kanssa. Esimerkiksi korallinpunainen on huippumuodikas valinta tänä kesänä. Kuten näkyy, Georgia Mayn korallinpunainen asu ja huulipuna näyttävät vaaleilta ja herttaisilta verrattuna hänen keskivaaleisiin hiuksiinsa.

  Carey Mulligan

  © Getty Images  

  Carey Mulligan

  Carey Mulligan pitäytyy vaaleassa värissä mutta tykkää vaihdella hiustensa pituutta. Välillä hänellä on lyhyt peikkotukka ja toisinaan taas polkkatukka tai lähes hartioille ulottuvat hiukset. Tuhkanvaaleat hiukset sopivat tämän brittinäyttelijän vaaleaan ihoon niin täydellisesti etteivät useimmat ihailijat aina tajuakaan, että Carey on luonnostaan ruskeahiuksinen. Hänen hiusjuurensa tarvitsevat säännöllisen värjäyksen, jotta tumma juurikasvu pysyy poissa. Juurivärjäys olisi parasta tehdä neljän viikon välein ja väriainetta ei saa laittaa muualle kuin hiusten juuriosaan. Hiusvaurioiden minimoimiseksi väriainetta kannattaa laittaa muualle hiuksiin vasta käsittelyn loppuvaiheessa juuri ennen huuhtelua. 

  Kate Moss

  © Getty Images  

  Kate Moss

  Supermalli Kate Moss oli yksi tienraivaajista vasta heränneen näköiselle lookille. 37-vuotiaalla Mossilla on aina ollut hyvä maku muodin ja tyylin suhteen. Hänen upeat hiuksensa ovat taipuvaiset kuivumiselle, mikä on yleistä luonnostaan ohuilla vaaleilla hiuksilla. Juuri ohuille hiuksille suunnitellut hoitoaineet parantavat hänen hiuksiaan latistamatta niitä.

  Natasha Bedingfield

  © Getty Images  

  Natasha Bedingfield

  Vanilja on kaikille tuttu ruoka-aine. Värinä pehmeät vaniljan sävyt ovat uusi hiusväritrendi. Valokuvassamme brittiläinen laulaja Natasha Bedingfield esittelee tätä uutta muotiväriä. Tämän vaniljasävyn aikaansaamiseksi täytyy noudattaa suositeltuja väriaineen vaikutusaikoja. Älä missään tapauksessa lyhennä vaikutusaikaa. Muuten hiuksiisi voi tulla vähemmän viehättävä keltainen sävy. Jos näin varotoimenpiteistä huolimatta käy, käytä harmaille hiuksille tarkoitettua shampoota korjauskeinona. Nämä shampoot sisältävät vaaleanpunaisia väripigmenttejä, jotka neutraloivat keltaista sävyä.

  Molly Sims

  © Getty Images  

  Molly Sims

  Et ehkä ole aivan varma sopiiko vaalea hiusväri sinulle. Jos näin on, voit ottaa mallia malli ja näyttelijä Molly Simsistä. Laita ensin pari vaaleaa raitaa hiuksiisi ja lisää niitä sitten. Varmista että raidat ovat melko ohuita. Tämä saa aikaan luonnollisemman näköisen lookin. Raidoista on muutakin hyötyä kuin kaunis ulkonäkö. Vaalentaminen tekee hiusten rakenteesta karheamman, minkä ansiosta hiuksista tulee helppohoitoisemmat ja runsaamman näköiset.