C-\fakepath\Kampaajille FI
Trendy Looks

2014 trendikäs hiustyyli: veitsellä leikattu polkka

2014 trendikäs hiustyyli: veitsellä leikattu polkka
Bloggaaja Elin Klingillä on vuoden 2014 trendikkäin hiustyyli: veitsellä leikattu polkka
© Getty Images

Bloggerin hiuksissa kaikki on pehmeää, sekä hiusvärit että -tyylit. Olemme havainneet, että veitsellä leikattu polkka on sekä trendikäs ja leikkisä muunnelma klassisesta polkasta, että erityisen hyvä tapa korostaa hiusten luonnollisia sävyjä.

 • Vuoden 2014 trendit ovat olleet hyvin näkyvissä muotinäytöksien catwalkeilla, julkkiksilla ja tähdillä, ja erityisesti blogimaailmassa. Oma suosikkimme on bloggaaja Elin Kling (kuva yläpuolella), jolla on upea pomeranianvaalea keskipituinen hiustyyli. Huippumallit näyttävät tietä ja Karlie Kloss onkin jo sanonut hyvästit pitkälle tyttömäiselle ja aaltoilevalle hiustyylille ja toivottanut tervetulleeksi särmikkään veitsellä leikatun hiusmallin. Tämä hiustyyli ei ole pelkästään helppohoitoinen, vaan se on myös erittäin helposti muunneltavissa. Veitsellä leikatun polkan voi toteuttaa eri pituisiin hiusmalleihin, myös lyhyet hiukset näyttävät upeilta polkan muotoon leikattuna..

 • Mikä on veitsellä leikattu polkka?

  Veitsellä leikattu polkka leikataan joko partaterällä tai saksilla siten, että hiukset leikataan polkan muotoon kehystämään kasvoja ja korostamaan hiusten ääriviivoja. Hiusmallin reunoista noin 3-5 cm leikataan partaterällä tai saksilla rikkonaiseksi korostamaan polkan ääriviivoja. Ääriviivat pysyvät silti selkeänä, mutta kampaus on leikkisä sen eripituisten latvojen ansiosta.

  Veitsellä leikattu polkka toimii hyvin keksipaksuissa hiuksissa ja ihan kaikenlaisissa hiusrakenteissa, niin suorissa kuin kiharoissa. Toinen iso plussa veitsellä leikatussa polkassa on se, että se sopii kaikkiin kasvojen muotoihin, koska kampaaja voi räätälöidä sen juuri sinulle sopivaksi.

  Lyhyesti sanottuna veitsellä leikattu polkka tuo hiuksiin lisää liikettä ja eloisuutta. Tämä uusi hiusmalli on todella cool, mutta samalla myös naisellinen ja pehmeä. Uuden polkan pituus voi vaihdella ja se näyttää pehmeämmältä kuin perinteinen terävä polkka. Veitsellä leikatun polkan voi toki leikata myös saman pituiseksi perinteisen polkan tyyliin, mutta hiusten päät kevennetään partaterällä. Kevennys saa aikaan sen, että hiukset kehystävät kasvoja pehmeästi perinteisen polkan terävän rajauksen sijaan.

 • Veitsellä leikatun polkan värit 2014

  Luonnolliset värit hiekanvaaleasta hunajanruskeaan korostavat erityisen hyvin näitä trendikkäitä hiusmalleja. Vaaleanruskeat hiukset korostuvat kauniisti, kun ne leikataan polkan rakenteeseen ja tämä on tämän upean hiustyylin etuja.

 • Näin muotoilet veitsellä leikatun polkan

  Yksi hiusmalli – monta erilaista lookia: veitsellä leikattu polkka on helppohoitoinen ja sopii hyvin moniin erilaisiin kampauksiin. Rantapäivän jälkeinen luonnollinen look syntyy helposti, kun annat lämpimän kesäilman kuivata hiukset luonnollisen kihartuviksi. Haluatko lisää tuuheutta? Föönaa hiukset kuiviksi päätä alaspäin, tai pyöreän harjan kanssa siten, että puhallat hiukset kuiviksi harjan alapuolelta. Hiusvahalla voit helposti korostaa muutamia hiussuortuvia tai muotoilla hiusten etuosan. Laineet kasvojen ympärillä toimivat myös hyvin veitsellä leikatussa polkassa. Erityisen trendikkään iltalookin 2014 saat geelin avulla – muotoile hiukset päänmyötäisiksi geelin avulla ja käytä suoristusrautaa suoristamaan hiusten pidemmät osat.

  Vinkki: jos haluat lisätä hiusrajan tuuheutta, voit käyttää esim. tuuheuttavaa puuteria tai kuivashampoota. Myös tuuheuttavat ja vahvistavat shampoot lisäävät tuuheutta.

   

 • Weblinks:

  Elin Kling's Blog >> Elin Kling The Wall