C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Hiukset pois silmiltä

Näytä maailmalle kasvosi! Haluatko kasvattaa otsatukkasi pois? Vai onko sinulla huono hiuspäivä ja kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Ehkä tarvitset vain vaihtelua. Seuraavassa kerromme parhaat ideat kaikkein kauneimpiin arkisiin ja juhlallisiin kampauksiin, joissa otsatukka on poissa silmiltä. 

 • Hiukset pois silmiltä
  Helppoa ja hyvännäköistä
  © Getty Images

  Otsatukat ovat toki trendikkäitä, mutta joskus ne piilottavat suuren osan kasvoistasi. Miksi piilottaisit kauniit silmäsi tai hiusrajasi? Kokeile joskus vetää otsatukkasi pois silmiltä; se saattaa sopia sinulle todella hyvin. Useimmat näyttävät hyvältä kun hiukset on kammattu taakse, ellei heillä ole tavallista suurempi otsa. Paras puoli tässä kampauksessa on, että se sopii minkä pituisille hiuksille tahansa. Yksi kaunis solki tekee lyhyestä hiusmallista päänkääntäjän. Pitkät hiukset näyttävät myös aika erilaisilta, kun sivutukka on vedetty pois silmiltä.

 • Milloin hiukset kannattaa laittaa kiinni

  Juuri pestyt hiukset ovat kauniit, mutta niitä ei ole helppo muotoilla. Hoitoaineen tai hiusnaamioiden jälkeen hiussuomut ovat sulkeutuneet ja sen vuoksi hiukset tuntuvat liukkaammilta, eivätkä tue hiusten rakennetta. Tällöin ei ole kovin helppoa kiinnittää tukkaa kiinni.

  Sen vuoksi ei kannata yrittää seuraavia kampauksia juuri pestyille hiuksille.  Muutamat neuvot voivat kuitenkin tehdä hiuksista helpommin hallittavat. Laita hiukan muotovaahtoa tai kampausnestettä kuivaan tukkaan ja kuivaa se sitten föönillä. Vaihtoehtoisesti voit tupeerata hiuksiasi hiukan ja lisätä vähän hiuslakkaa.

 • Julkkikset ovat vetäneet otsatukkansa pois silmiltä

  Carey Mulligan

  © Getty Images

  Carey Mulligan

  Carey Mulliganin hiustyyli saa hänet näyttämään todella suloiselta. Hiukset on ositettu, kieputettu ja kiinnitetty sivuun ja osa otsatukasta jää valumaan hänen kasvoilleen. Käytä hieman vahaa ja muotoile hiuksia sormillasi.

  Sienna Miller

  © Getty Images

  Sienna Miller

  Kuvassa Sienna Miller on vetänyt hiuksensa taakse. Etuhiukset on kieputettu rennosti sivuun ja loput tukasta pysyy takana ponnarin avulla. Paksu osa etuhiuksista on vielä vedetty ulos ja rento look on valmis!

  Amanda Seyfried

  © Getty Images

  Amanda Seyfried

  Amanda Seyfried kantaa tätä kampausta hyvin: paksu osio otsahiuksista on kammattu siististi taakse ja kiinnitetty pienellä soljella. Pieni suihkaus lakkaa korostaa huoliteltua kampausta. 

  Sadie Frost

  © FilmMagic

  Sadie Frost

  Sadie Frostin hiustyyli on tyttömäinen. Punainen pinni pitää hänen otsatukkansa pois silmiltä, vain suihkaus lakkaa ja kampaus on valmis!

  Pippa Black

  © Getty Images

  Pippa Black

  Pippa Blackin hiustyyli ilman otsatukkaa vetää huomion hänen säkenöiviin silmiinsä. Kerää kaksi paksua hiusosiota ponnarille ja vedä ponnarit lähelle päätä. Lisää lopuksi lakkaa tehdäksesi kampauksesta entistä kiiltävämmän ja kestävämmän. 

   

  Gwyneth Paltrow

  Tämä hiustyyli on yksinkertainen mutta hohdokas. Gwyneth Paltrow on kieputtanut kaksi ohutta osiota ja kiinnittänyt ne pinneillä pään sivulle. Lopuksi hieman muotoiluvahaa hiusten latvoihin. Valmis!