C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Jännittävät hiustyylin muutokset

Hiustyylin muutos
Jessica Biel ei aio leikkauttaa hiuksiaan lyhyeksi. Hän on kuitenkin erittäin innokas kokeilemaan uusia ja erilaisia kampauksia ja tyylejä. Vasemmalla Jessicalla on pitkät laineet ja otsatukka. Oikean kuvan upeat laineet keskipään jakauksella saavat hänet näyttämään elegantin erilaiselta.
© Getty Images

Suurimmalle osalle meistä täydellisen hiustyylin löytäminen tapahtuu yrityksen ja erehdyksen kautta. Onneksi yrittäminen ja jopa erehtyminen on yleensä hauskaa. Jokainen yritys vie sinut lähemmäksi sitä katseet vangitsevaa tyyliä, joka saattaa kestää useita vuosia. Elokuvatähdet ovat muutoksen asiantuntijoita sekä rooliensa että oman elämänsä kautta. Näytämme miten hiustyylin muutos vaikuttaa heidän ulkonäköönsä.

 • Sisäinen taiteilijamme tietää, että elämän muutokset eivät aina ole helppoja. Hiustyylit ja niiden muutokset eivät ole poikkeus. Galleriamme tähdet demonstroivat kuinka pienetkin muutokset muotoilussa, värissä tai hiusten leikkauksessa tekevät ihmeitä ulkonäölle.

 • Galleria: Hiustyylin muutokset

  Hiustyylin muutos: Maggie Gyllenhaal

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: Maggie Gyllenhaal

  Näyttelijätär Maggie Gyllenhaalin hiukset yltävät harvoin olkapäitä pidemmälle. Hän muuttaa tyyliään lyhyestä polkkaan ja takaisin. Viimeisin muutos on värin muutos tummanvaaleasta monisävyisestä kirkkaan vaaleaan. Uusi väri ja malli luovat yhdessä suuren muutoksen leikkisästä karismaattiseen.

  Hiustyylin muutos: Kaley Cuoco

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: Kaley Cuoco

  Näyttelijätär Kaley Cuoco (‘The Big Bang Theory’) rakastaa dramaattisia hiustyylin muutoksia. Hän vaihtoi tyylinsä puolipitkästä keskipääjakausblondista pirteän lyhyeksi pixie-tyyliksi. Molemmat hiustyylit ovat pehmeitä ja naisellisia. Lyhyt pixie-tyyli muutti kuitenkin “naapurin tytön” hienostuneeksi ja elegantiksi leidiksi.

  Hiustyylin muutos: Nicole Richie

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: Nicole Richie

  Nicole Richie on aina osannut muuttaa hiustensa tyyliä ja muotoilua. Nicolen uusin kokeilu on upeat laventelinväriset hiukset. Uusi hiusväri ja olkapäille ulottuvat laineet antavat hänelle pirteän ja klassisen modernin ilmeen.

  Hiustyylin muutos: Heidi Klum

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: Heidi Klum

  Heidi Klumin tiedetään muuttavan tulevien huippumallien hiusmalleja ja -tyylejä tv-sarjassa ‘Germany´s Next Top Model’. Hän vaihtaa mielellään myös omaa hiustyyliään. Täydellinen malli ja liikenainen tietää miten valita sopiva tyyli kulloiseenkin rooliin. Vasemmalla Heidi rennoissa vaaleissa laineissa, jotka tekevät hänestä pirteän ja leikkisän. Oikean kuvan sileä taakse kammattu kampaus taas tuo ilmeeseen eleganssia ja glamouria.

  Hiustyylin muutos: Zoe Kravitz

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: Zoe Kravitz

  Otsatukan leikkaus ja muotoilu muuttavat merkittävästi hiustyyliä. Näyttelijätär ja laulaja Zoe Kravitz muotoilee otsatukkansa monin eri tavoin. Pyöreäksi leikattu ylipitkä otsatukka vasemmalla antaa hänen kauniille kasvoilleen mystisen ilmeen, kun taas oikean kuvan tarkasti leikattu otsatukka tekee hänestä sähäkän.

  Hiustyylin muutos: AnnaLynne McCord

  © Getty Images  

  Hiustyylin muutos: AnnaLynne McCord

  Näyttelijätär AnnaLynne McCord näyttää kuinka muutos suorista hiuksista kihariin muuttaa ulkonäön täydellisesti. Kiharat sopivat hyvin tempperamenttisiin rooleihin, joilla AnnaLynne aloitti uransa. Pitkät suorat hiukset taas muistuttavat lukioaikojen huolettomista päivistä.

 • Oletko valmis muutokseen?

  Monet naiset ovat erittäin kiintyneitä tiettyyn hiusten pituuteen ja tiettyyn hiustyyliin. Toiset kokeilevat jatkuvasti uusia trendikkäitä hiusmalleja. Toiset naiset tarvitsevat viikkoja tai kuukausia lämmetäkseen hiustensa leikkaukseen, toiset tekevät jatkuvasti kokeiluja erilaisten leikkausten, värien ja muotoilujen maailmassa. Ja sitten on joukko todellisia taiteilijoita, jotka työskentelevät pitkään ja hartaasti saavuttaakseen täydellisen värin ja tyylin.

  Jessica Biel muuttaa harvoin hiustensa pituutta, mutta hän on aina valmis uudenlaisiin kampauksiin. Hän näyttää nuorelta ja naiselliselta laineissa ja otsatukassa. Sivukampaus keskipään jakauksella taasen luo upean elegantin ilmeen (katso ylin kuva).

 • Hiustyylien taide muuttuu ja kehittyy

 • Hiustyylin muutos
  Brittiläinen laulaja ja säveltäjä Rita Ora on aina osannut yllättää, myös hiustyyliensä suhteen. Yllä näemme hänet lumoavissa kiharoissa, muhkeassa polkassa ja elegantissa märät hiukset -lookissa.
  © Getty Images

  Rita Oran hiusten muotoilu ja tyyli on aina taatusti trendikäs, inspiroiva eikä koskaan tylsä. Hän on leikkisä ja haluaa kokeilla erilaisia tyylejä, ovat ne sitten trendikkäitä tai poikkeuksellisen erilaisia.