C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Huolettoman kesän 2014 kuumat hiustyylit

Kesän 2014 hiustyylit
Harley Viera-Newtonin ja Poppy Delevingnen viimeistelemätöntä tyyliä Coachella Festivalilla 2014.
© Getty Images

Haluatko toivottaa kesän 2014 tervetulleeksi uudella hiustyylillä? Me löysimme juuri sen mitä olet etsimässä! Iloinen ja värikäs kesä ilahduttaa ja innostaa monia. Me näytämme tämän kesän trendikkäimmät hiustyylit, joista varmasti löydät omasi.

 • “Summertime and the livin´ is easy”, on George Gershwinin musikaalin Porgy ja Bess kuuluisin sävelmä. Nyt on aika juhlistaa kaikkein huolettominta vuodenaikaa hauskoilla aktiviteeteilla, mukavalla muodilla ja helpoilla hiustyyleillä. Kesän 2014 hiustyylit ovat yksinkertaisia. Monet niistä on upeita viimeistelemättömiä hiusmalleja, monissa käytetään värikkäitä hiuskoristeita tai rentoa keskipään jakausta.

 • Viimeistelemättömät kampaukset ovat kesän 2014 kuuminta muotia

 • Rento, yksinkertainen ja viimeistelemätön ovat tämän kesän avainsanoja. Rento tyyli sopii kaikille niille, jotka ovat päättäneet ottaa kesästä kaiken irti. Harley Viera-Newton ja Poppy Delevingne näyttävät sinulle mallia.

 • Galleriassamme näet kesän 2014 trendikkäät hiustyylit.
  (Älä unohda viimeistellä tyyliäsi aurinkolaseilla!)

 • Galleria: Kesän 2014 hiustyylitsurer 2014

  Kesän 2014 hiustyylit: Hiuskoristeet

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Hiuskoristeet

  Jäät paitsi monesta upeasta hiustyylistä, jos hiuskoristeet ja -korut eivät ole sinun juttusi. Hiuskoristeet ovat tämän kesän ehdoton hitti. Värikäs kukkaseppele ja muodikkaat korut saavat hiuksesi loistamaan ja edesauttavat kesäisen rennon ilmapiirin syntymistä.

  Vinkki: Hiuskoristeen tulee sopia hiustyyliisi. Kukkaseppele ja modernit hiuspannat toimivat parhaiten rennoissa hiustyyleissä ja vapaasti laskeutuvissa hiuksissa.

   

  Kesän 2014 hiustyylit: Päähuivi

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Päähuivi

  Hiuskoristeiden sarjassa päähuivit ovat yhtä värikkäitä ja mielenkiintoisia kuin kukkaseppeleet. Kuvan tarkasti leikattu kampaus ja suuret korvakorut saavat boheemin ilmeen päähuiviin yhdistettynä. Ja olet valmis vaikkapa toritansseihin.

  Vinkki: Valitse pastellivärejä eläin- tai kukkakuosein – ihan mikä sopii parhaiten hiustyyliisi ja asuusi.

   

  Kesän 2014 hiustyylit: Rennot nutturat

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Rennot nutturat

  Nutturan muotoilusta riippuu säihkyykö nuttura glamouria vai onko se erittäin käytännöllinen ratkaisu liikunnallisiin kesäaktiviteetteihin. Nutturat ovat erityisen suosittuja kuumina kesäpäivinä, koska ne pitävät hiukset poissa kasvoilta (katso puolinuttura vasemmalla) tai poissa sekä kasvoilta että niskasta, kuten oikealla olevassa rennossa nutturassa. Jälkimmäinen auttaa sinua myös rajattoman rusketuksen hankkimisessa.

  Vinkki: Modernit nutturatyylit ovat rentoja tai viimeistelemättömiä. Muutama karannut suortuva ei haittaa, ne kuuluvat tyyliin.

  Kesän 2014 hiustyylit: Ihan oma varjo

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Ihan oma varjo

  Aurinkolippa suojaa kasvoja auringonsäteiltä ilman varsinaista hattuosaa. Tämä rento afro-look aurinkolipan kanssa on lyömätön yhdistelmä aurinkoisiin päiviin.

  Vinkki: Aurinkolipat, hatut, lippikset ja muut lipalliset hatut ovat todella trendikkäitä tyylin viimeistelijöitä, sekä tuulen ja auringon suojia.

  Kesän 2014 hiustyylit: Pöyheä ponnari

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Pöyheä ponnari

  Ponnarit ovat aina suosittuja kesäkampauksia. Anna ponnarille vähän ylimääräistä volyymia päälaelle ja saat hieman erilaisen lookin.

  Vedä hiukset kruunuksi pään päälle ja kerää ne tarkasti ponnarille. Sileät sivuhiukset korostavat päälaen volyymia. Käytä hiuslakkaa saadaksesi lisää pitoa.

  Vinkki: Kerää hiukset päälaelle tarkasti, jotta saat mahdollisimman paljon lisää volyymia.

  Kesän 2014 hiustyylit: Kauniit pastelliset hiusvärit

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Kauniit pastelliset hiusvärit

  Pehmeät pastellisävyt ovat tämän kesän uusia hiusvärejä. Nicole Richie ja Kelly Osbourne ovat jo siirtyneet trendikkäisiin pastelleihin. Jos et ole varma näyttääkö hiuksesi hyviltä pinkissä vai pastellisävyssä, voit värjätä ensin vain hiusten latvat uusilla pehmeillä väreillä.

  Vinkki: Uudet pehmeät pastellivärit eivät ole ihan niin kirkkaita ja sähköisiä, kuin sorbettivärit. Ne ovat selvästi lämpimämpiä ja korostavat kauniisti kesäistä rusketustasi.

   

  Sommerfrisurer 2014: Flettede frisurer

  © Getty Images  

  Kesän 2014 hiustyylit: Palmikoidut hiustyylit

  Palmikoidut hiustyylit ovat tärkeä osa kesää siinä missä sateenvarjodrinkit ovat osa kesäjuhlia. Tämä toispuolinen palmikko on ihan täydellinen kuumiin kesäpäiviin.

  Vinkki: Piristä klassista palmikkoa värikkäillä nauhoilla – kuten naiset ovat tehneet jo vuosisatoja.