C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Tyylikäs sivukampaus

Sivukampaus
Cara Delevingen vaaleat laineet on kammattu huolettomasti toiselle puolelle päätä. Kampaus on kiinnitetty sivuun kahdella kimaltavalla pinnillä.
© Getty Images

Hiusten pitäminen vain toisella puolta päätä on luontevaa monelle pitkätukkaiselle naiselle, jolla on pitkät hiukset. Tällainen kampaus sopii sekä kiharille, suorille tai letitetyille hiuksille ja tekee lookistasi pehmeän. Tutustu kuvagalleriaamme ja kokeile jotain kampauksista itse jo tänään!

 • Hiukset voidaan kammata toisen olkapään yli, oli ne joko suorat, kiharat tai letitetyt. Kampaamalla hiukset toiselle puolelle päätä, saadaan luotua monia eri tilaisuuksiin sopivia hiustyylejä. Lähes jokaisessa tapauksessa epäsymmetrisyydellä saadaan luotua mielenkiintoinen vivahde kampaukseen kuin kampaukseen. Ole luova ja kokeile itse uutta tyyliä!

 • Keinoja toispuoleisen kampauksen luomiseen

  On olemassa paljon erilaisia tapoja luoda sivulle vedetty, toispuoleinen kampaus. Jos jakauksen toinen puoli kammataan vastakkaiselle olkapäälle, on hiusten yletyttävä vähintään toisen olkapään yli, jotta sivukampauksen luominen on mahdollista.

  Voit kiinnittää hiukset sivuun monella eri tapaa. Voit käyttää muun muassa huomaamattomia pinnejä tai luoda näyttävyyttä kampaukseen koristeellisilla pinneillä ja asusteilla.

  Hiukset voidaan kiinnittää löysästi tai tiukasti sivuun tai ne voidaan kieputtaa tai letittää päätä myöten toiselle sivulle. Sivukampaus voi vaikuttaa leikatulta, jos hiukset vedetään tiukasti päätä myöten. Rosario Dawson (viimeisessä kuvassa) on vienyt tyylin askeleen pidemmälle ajelemalla hiuksensa kokonaan pois toisen korvan yläpuolelta.

  Hiukset voivat valua vapaasti toisen olkapään yli luoden luonnollisen vaikutelman. Kokeile myös surffikampausta, glamour-kiharoita tai sliipattua kampausta riippuen tyylistäsi ja tilaisuudesta. Voit myös kiinnittää osan hiuksista löysästi ja osan tiukemmalle, mikä antaa mielenkiintoisen vivahteen kampaukselle.

  Sivukampauksesta voi myös irrottaa suortuvia, joiden voi antaa laskeutua huolettomasti toiselle olkapäälle.

  Kampauksen teossa luovuudella ei ole rajoja. Kokeile rohkeasti eri sivukampaus-tyylejä löytääksesi sinulle parhaiten sopivan tyylin kuten esimerkiksi sinulle sopivin hääkampaus. Muotovaahto, hiuspulveri tai hiusvaha auttaa kampauksessa, tekemällä hiuksista kiiltävämmät ja helposti hallittavammat.

 • Gallery: Sivukampauksia tähtien tyyliin

  Sivukampaus + Kristen Stewart

  © Getty Images  

  Pitkät hiukset kieputettuna toiselle puolelle

  Kristen Stewart on kieputtanut tummat pehmeät laineensa takakautta toiselle puolelle päätä. Kieputetut suortuvat on kiinnitetty huomaamattomilla pinneillä takaa, loput hiuksista laskeutuvat vapaasti hänen toiselle olkapäälleen.

  Sivukampaus + Maika Monroe

  © Getty Images  

  Sivulle letitetty hääkampaus

  Tässä kuvassa Maika Monroen (Zac Efronin ex-tyttöystävä) tyyli muistuttaa morsianta. Toinen puoli hiuksista on letitetty ranskalaiseen tyyliin. Toisella puolella hiukset saavat laskeutua vapaasti yli oikean olkapään.

  Sivukampaus + Angela Lindvall

  © Getty Images  

  Sivuponnari

  Amerikkalainen malli Angela Lindvall on kerännyt hiuksensa rennosti ponihännälle.

  Sivukampaus + Reese Witherspoon

  © Getty Images  

  Laineikas sivukampaus

  Reese Witherspoonin sivukampauksen isot ja kiiltävät laineet tuovat ripauksen glamouria.

  Sivukampaus + Carly Rae Jepsen

  © Getty Images  

  Sivukampaus otsahiuksilla

  Kanadalainen laulaja Carly Rae Jepsen (Call Me Maybe) näyttää upean version sivukampauksesta. Hänen mustat pitkät hiuksensa on kieputettu vasemman olkapään yli. Pitkät otsahiukset ovat ehdottomasti huomiota herättävin osa kampausta.

  Sivukampaus + Nina Dobrev

  © Getty Images  

  Sivukampaus pitkille hiuksille

  Näyttelijä ja malli Nina Dobrev (‘Vampire Diaries’) on kammannut hiuksensa oikean olkapään yli. Pirteässä 80-luvun tyylissä jakaus tehdään reilusti sivuun. Hiukset otsan yläpuolella putoavat vastakkaiselle puolelle, jonka jälkeen isot laineet kiinnittyvät sivukampaukseksi

  Sivukampaus + Marley Shelton

  © Getty Images  

  Sivukampaus puolipitkille hiuksille

  Näyttelijä Marley Shelton (Scream 4) näyttää kuinka sivukampaus sopii myös puolipitkiin hiuksiin. Hän on käyttänyt hiusvahaa kerätäkseen hiuksensa takaa samalle puolelle. Vapaasti laskeutuvat vaaleat hiukset kääntyvät laineille oikealla olkapäällä.

  Sivukampaus + Rosario Dawson

  © Getty Images  

  Leikattu versio sivukampauksesta

  New Yorkilainen Rosario Dawson (Sin City, Trance) on vienyt sivukampauksen askeleen pidemmälle. Hän on leikannut osan hiuksistaan pois vasemman korvan yläpuolelta sen sijaan, että olisi vain kammannut hiuksensa toiselle puolen. Paksut tummat hiukset on kiharrettu rennosti ja ne laskeutuvat vapaasti oikean olkapään yli. Tämä kampaus kääntää takuuvarmasti katseita!