C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Ponnarit joissa on hohtoa

Haluaisitko uuden hiustyylin, joka on käytännöllinen olematta lainkaan tylsä ja antaa tilaa leikkisyydelle ja luovuudelle? Tutustu keräämiimme ponnarityyleihin ja katso haluaisitko kokeilla jotain niistä itse.

 • Ponnarit ovat nopea apu hiuksille, jotka ovat koko ajan tiellä töitä tehdessä tai urheillessa. Käytännöllisyydestään huolimatta ponnarit ovat myös tyylikkäitä. Onko sinulla lyhyet hiukset? Katso vinkkejä lyhyiden hiusten muotoiluun

 • Liity ponnarin ylistyskulkueeseen

  Ponnari ei ole ainoastaan huonon hiuspäivän viimeinen keino, vaan aito kampausten klassikko, jota voi stailata monella tavalla. Ponnarin voi laittaa tapahtumaan kuin tapahtumaan kokouksista töihin, ostoksille, juhliin ja jopa häihin. Erilaiset ponnarikampaukset on helppo tehdä ja ne ovat upeita. Ei ihme että naiset ympäri maailmaa käyttävät ponnaria jopa ennen kuin heidän hiuksensa ovat tarpeeksi pitkät kampaukseen.

 • Minkälainen on sinun lempiponnarisi?

  Erilaiset ponnarit tuovat niiden käyttäjissä esiin yksilöllisiä piirteitä. Ponnarin voi asetella korkealle takaraivolle tai alas niskaan, sen voi kiinnittää taakse tai sivulle, niihin voi kiinnittää hiuskoruja tai vaikka nahkaisia hiuslenkkejä. Ponnareihin voi laittaa sivu- tai keskijakauksen ja hiukset voivat olla suorat, lainehtivat tai kiharat. Ponnareita voi myös letittää tai kiertää mutkalle ja totta kai, mitä pidemmät hiukset, sitä helpompi ponnaria on muotoilla erilailla.

  Oletko jo vakuuttunut vai oletko aina tykännyt omaperäisestä ponnarista? Tutustu alla olevaan kuva-galleriaamme, saatat inspiroitua kokeilemaan jotain uutta ponnarityyliä.

  Videossa Armin Morbach, Schwarzkopfin hiustaiteilija näyttää, miten ohuesta tukasta saa tupeeraamalla upean ponnarin.

 • Kuva-galleria: Ponnarikampauksia ja hiusten muotoiluvinkkejä

  Der Pferdeschwanz JSong Way

  © Getty Images  

  Ponnarin kiepsautus

  JSong Wayn mallin hiukset on jaettu kahteen osaan ja kieputettu ympäri niskaan päin. Molemmat osiot on sitten yhdistetty yhdeksi ponnariksi. Lopuksi leveä hiusosio on pyöritetty hiuslenkin päälle.

  Der Pferdeschwanz Herve Leger by Max Azria

  © Getty Images  

  Elegantti kolmoisponnari

  Kolme ponnaria yhdistyy yhdeksi, kun Herve Leger loi tämän ponnarin Ma Azrialle. Kolme suurta hiusosioita on kerätty takaraivolle: yksi korkealle päälaelle, toinen puoliväliin ja kolmas niskaan. Ensin päällimmäinen ponnari yhdistetään sitä alla olevaan ponnariin ja vielä kerran alimpaan ponnariin.

  Der Pferdeschwanz Valentino

  © GoRunway.com  

  Valunut ponnari

  Valentino luo ponnarikampauksia herkällä viattomalla tyylillä. Hiukset kerätään alas taakse olkapäiden korkeudelle ja kiinnitetään kauniilla nauhalla.

  Der Pferdeschwanz Rachel Nichols

  © Getty Images  

  Kaksisävyinen ponnari

  Rachel Nicholin hiukset on vedetty taakse tyylikkäästi ja seksikkäästi. Hänen hiuksensa on kerätty korkealle perinteiselle ponnarille. Hiusten tyvi on tummempi kuin latvat, mikä tekee kampauksesta modernin.

  Der Pferdeschwanz Emanuel Ungaro

  © GoRunway.com  

  Huoliteltu ponnari nahkalenkillä

  Geeli tekee tästä Emanuel Ungaron suunnittelemasta ponnarista huolitellun, kiiltävän ja todella viehättävän. Korkealla oleva ponnari on kerätty taakse ja kääritty nahkalenkillä useita kertoja.

  Der Pferdeschwanz Jessica Bueno

  © Getty Images  

  Perinteinen ponnari otsatukalla ja laineilla

  Jessica Buenolla on ihanan iloinen ja suloinen tyyli esitellessään La Sposan häämekkoa. Jessican lainehtivat hiukset on kerätty taakse perinteiselle ponnarille ja otsatukka on jätetty eteen suoraksi täydentämään tyyliä.

  Der Pferdeschwanz Camille Belle

  © Getty Images  

  Keskeneräinen ponnari

  Näyttelijä Camilla Belle näyttää miten takkuinen ponnari voi lisätä huolettomuutta muodollisiin asuihin. Kerää hiuksesi ponnarille ja vetele hiusosioita sormillasi löysentääksesi kampausta. Vedä pienet osiot hiuksia molemmilta puolilta päätä ja anna niiden kehystää kasvojasi kauniisti.

  Der Pferdeschwanz Dries van Noten

  © GoRunway.com  

  Ponnari pyöreällä metallisoljella

  Tupeeraa hiuksiasi hieman tätä kampausta varten. Löysää kampausta hiuksillasi ja lisää metallinen solki täydentääksesi ilmeen.