C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Lisää pituutta ja tuuheutta hiuksiin hiustenpidennysten avulla

Magic-hiustenpidennykset
Kokeile clip-on -hiustenpidennyksiä ja muutamassa minuutissa sinulla on kauniit, ihanat ja pitkät hiukset.
© Schwarzkopf

Hollywoodin kaunottaret näyttävät miten se toimii. Tänään yhdellä on haastatteluissa lyhyt polkkatukka ja huomenna Oscar-juhlissa samalla tähdellä on pitkät kauniit hiukset. Tämän taian salaisuutena ovat teippipidennykset eli toisin sanoen hiustenpidennykset, entä jos koittaisit niitä itse? Seuraa vinkkejä ja jo pienellä harjoittelulla saat itsellesi kauniit pitkät hiukset.

 • On helppo kyllästyä samaan vanhaan leuanmittaiseen hiustyyliin tai turhautua ohuisiin hiuksiin. Hiustenpidennyksien avulla voit ottaa ohjat käsiisi ja tehdä hiuksistasi pidemmät ja paksummat. Hiustenpidennyksen ansioista voi luoda näyttäviä kampauksia ja päät kääntäviä juhlakampauksia. Pidennyksien ansioista myös arkiset hiustyylit saavat lisää ryhtiä. 

  Hiustenpidennykset ovat keinotekoisia tai aitoja hiuksia, jotka kiinnitetään omiin hiuksiin. Kampaajilla on monia tapoja kiinnittää pidennykset; ne voidaan joko liimata tai kiinnittää ultraäänen avulla. Prosessissa saattaa kestää jonkin aikaa ja nopeampaa on esimerkiksi kiinnittää useita pieniä hiuspätkiä ilmanpaineen tai laserin avulla.

  Jonkin ajan päästä hiukset ovat kasvaneet ja hiustenpidennykset täytyy poistaa ja kiinnittää uudelleen lähemmäs tyveä. Se on melko monimutkainen prosessi ja valitettavan kallis. Hiustenpidennykset pitkille hiuksille maksavat yleensä 500–1000 € ja lyhyille vähintään 200 €.

 • Hiustenpidennys kotona

  Haluaisitko kokeilla sopivatko pitkät hiukset sinulle? Onko tiedossa suuri tapahtuma ja haluaisit näyttäytyä upeana pitkine hiuksinesi? Clip-on -hiustenpidennykset ovat ratkaisu: ne sulautuvat kauniisti omiin hiuksiisi ja kiinnittyvät klipseillä. Ne ovat myös edullisia verrattuna kampaamopidennyksiin eivätkä ne vahingoita hiuksiasi. Clip-on pidennykset voidaan myös pestä normaalisti ja muotoilla käyttäen pyöröharjaa tai papiljotteja ja niitä voi myös käyttää hiukset kiinni. On tärkeää muistaa, että hiuslisäkkeitä käytettäessä hiusten tulisi ulottua vähintään leukaan asti.

 • Clip-on - hiustenpidennysten taikaa

  Magic-hiustenpidennykset

  © Schwarzkopf  

  Magic Hair: Tuuheat hiukset


  Lähes kaikki naiset haluavat tuuheat kauniit hiukset. Hiuslisäkkeet täyttävät tämän toiveen. Saat tuuheat hiukset helposti vain muutamalla vaiheella. Tuuhea tukka on aina kaunis ja lisää upeutta kokouksiin ja päivälliskutsuihin.

  Magic-hiustenpidennykset

  © Schwarzkopf  

  Magic Hair: Disco Glamour


  70-luvulla Studio 54 oli New Yorkin trendikkäin klubi ja vielä tänäänkin aihe puhututtaa. Vaikka elämme 2000-lukua, Studio 54:n disko-look on edelleen pinnalla; esimerkki tästä on hohdokas Disco Glam -hiustyyli. Kampauksen suunnittelija otti inspiraatiota Studio 54:n kukoistuksen ajan ylisuuresta letistä.

  Magic-hiustenpidennykset

  © Schwarzkopf  

  Magic Hair: Rokkityyli

  Glam Rock -tyyli hiuksissa on peräisin villiltä 60-luvulta, jolloin kampaukset olivat toinen toistaan korkeampia. Tämä tyyli sopii omalaatuisille naisille, jotka tykkäävät bilettää, sillä se on todella trendikäs ja antaa asulle kuin asulle sen kaivatun wow-efektin.

  Magic-hiustenpidennykset

  © Schwarzkopf  

  Magic Hair: Romanttinen tyyli

  Romanttinen tyyli on leikkisä ja hohdokas. Tämä lumoava tyyli sopii mihin tahansa tapahtumaan aina jännittävistä treffeistä Oscar-galaan. Kampaus tekee mistä tahansa tilaisuudesta ikimuistoisen: tyylistäsi ollaan haltioissaan ja se jos jokin tekee jokaisesta naisesta vastustamattoman.