C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Inspiraatiota vuoden 2013 kesäkampauksiin Catwalkilta

Kesäkampaukset
Esitellessään kesämallistoansa, Salvatore Ferragamo näytti kuinka helppoa on luoda asuun yhteensopiva kesäkampaus.
© Getty Images

Aurinko on viimein ajanut kolean ja ankaran talven pois, joka piti meidät sisätiloissa käärittynä vaatekerroksiin. Nyt on aika avonaisten kenkien ja niukkojen kesämekkojen. Mutta odota, emme ole esitelleet vielä sopivia kesäkampauksia! Näytämme sinulle esimerkkejä metropolikaupunkien Catwalk-mallien kampauksista, jotka on helppo tehdä myös itse. Me autamme sinua muutamilla vinkeillä, miten voit somistaa hiuksiasi kesällä.

 • Nyt on aika harjoitella helppojen kesäkampausten tekemistä, jotta voit näyttää hyvältä missä tahansa vietätkään kesäsi. Kulutatpa kesäpäiväsi sitten eksoottisilla rannoilla, valmistaudut bileisiin takapihallasi, tai löydät upeat metsät, joet ja järvet - tulee kampauksesi olla helppo ja toimiva. Sitä paitsi kesällä ei kannata tuhlata aikaa sisällä hiusten laittoon. Kuumuus, kosteus ja mahdollinen tuuli tekevät tepposet tarkasti laitetuille hiuksille kuitenkin. Älä huoli, jos  lopputulos ei näytäkään aivan siltä, kuin suunnittelit - voit nimetä sen vaikka rempseäksi kesäkampaukseksi. Kesäkampausten ei tarvitse olla tarkkaan muotoiltuja viimeiseen hiukseen asti. Anna muutaman hiussortuvan mennä miten huvittaa, huolettomat kampaukset ovat tyylikkäitä. Muista kuitenkin, ettei huoleton tarkoita sekasotkua. Sotkuinen ja huonosti hoidettu tukka ei usein ole tyylikäs.

  Toivomme että vinkkimme ja inspiraatiomme auttaa sinua löytämään helpot kampaukset lempi kesä-aktiviteetteihisi. Voit myös tutustua vinkkeihimme hieman enemmän vaivannäköä vaativista juhlakampauksista

 • Näin pidät huolta hiuksistasi koko kesän ajan

  Hiuksesi saattavat selvitä yhdestä päivästä auringossa ilman vaurioitumisen merkkejä. Kuitenkin ajan kanssa auringon, tuulen, suolaveden ja klooriveden yhdistelmä ottaa osansa ja tekee hiuksistasi karhean ja lattean.

  Olkoon hiuksesi sitten tuhkanvaalea tai tummanruskea, kesäkuukausina hiuksesi kaipaavat erityistä huolenpitoa pysyäkseen eloisina ja kiiltävinä.

 • UV-suoja hiuksille: UVA ja UVB suojat suojaavat hiuksia ja herkkää päänahkaa. Nykyään monet muotoilutuotteet sisältävät näitä suojaavia ainesosia.

  Hattu päähän: Käytä hattua jos haluat viettää aikaa auringossa. Hatut eivät suojaa ainoastaan hiuksia ja päänahkaa, vaan se suojaa myös auringonpistokselta. Hatulla voit myös tuoda esiin omaa tyyliäsi.

  Pyyhkäise otsis pois tieltä: Kesäkuukausina otsatukka voi olla hankala. Kuumuus ja tali saattavat aiheuttaa näppyjä. Anna siis otsatukkasi kasvaa ja kiinnitä ne pinneillä.

  Anna föönisi hengähtää: Käytä fööniä niin vähän kuin mahdollista. Kun hiuksesi saavat kuivua hellässä kesätuulessa, näyttävät ne terveemmiltä ja luonnollisen kauniilta.

 • Kuvagalleriastamme löydät upeimmat kesäkampaukset vuodelle 2013 sekä helppoja muotoiluvinkkejä.

 • Kesäkampauksia Catwalkilta

  Naeem Khanin Kesäkampaukset

   

  Ylväs kesäkampaus: silmukkaponnari

  Naeem Khanin mallit esittelivät sileäksi kammattuja silmukkaponnareitaan.

  Kiinnitä hiukset alas niskaan ja käännä latvat ylös luodaksesi silmukan. Kieputa latvat ponnarin juureen ja kiinnitä pinneillä.

  Lisää kampaukseen persoonallisuutta ja solmi ponnarin juureen nahkaremmi hippityyliin, lisää kultainen solki niin kuin Drien van Notenin muotinäytöksessä tai korista ponnari höyhenillä, niin kuin Guccin mallit.

  Tämä silmukkaponnari näyttää täydelliseltä yhdistettynä sileään kiiltävään tukkaan ja keskijakaukseen. Kirkkaanväriset blazerit, kuten pinkin, oranssin ja punaisen sävyiset, sopivat tyyliin tädellisesti.

  päivittetty wet look

   

  Rohkea kesäkampaus: päivittetty wet look

  Rag & Bone määrittelee uudelleen wet lookin tässä hiustyylissä. Vain juuret on stailattu wet lookin mukaisesti ja latvat on jätetty kuiviksi. Näimme tämän tyylin myös Chanelin ja Alexander McQueenin muotinäytöksissä.

  Vaikka hiuksien tulee kiiltää, sen ei tulisi näyttää rasvaiselta. Sen vuoksi on tärkeää lisäillä geeliä vähitellen. Eugene Souleiman (Stella McCartneyn ja muiden muotisuunnittelijoiden hiusstailisti) lisää geeliä käsien sijaan harjan avulla. Näin geelin saa levitettyä tasaisemmin. Tätä niksiä kannattaa kokeilla!

  Tämä hiustyyli näyttää erityisen tyylikkäältä kun sen yhdistää huoliteltuihin kulmakarvoihin ja neonvärisiin paitoihin.

  Risteilevät letit

   

  Kekseliäs kesäkampaus: Risteilevät letit

  Näimme tämän kampauksen Emersonin muotinäytöksessä. Kampauksessa risteilivät letit ympäri päätä, jotka oli yhdistetty solmimalla niskaan. Tämä kampaus pitää hiukset pois otsalta ja kasvoilta ja se saattaa jopa selvitä sukellukselta uima-altaaseen.

  Luodaksesi tämän kampauksen, letitä hiuksesi ranskanleteillä, jotta päässäsi risteilee useita lettejä. Solmi lopuksi letit nutturalle niskaan. Tämä kampaus sopii hyvin myös lyhyille hiuksille.

  Letit on helppo tehdä jos sinulla on paksut ja helposti hallittavat hiukset. Kampaus näyttää erityisen hyvältä nahkatakin ja keveän kesämekon kanssa.

  Pitkät hiukset ja kieputettu otsatukka

   

  Huoleton kesäkampaus: Pitkät hiukset ja kieputettu otsatukka

  Tämä kampaus on kaunis ja helppokäyttöinen. Muotitalojen, kuten Guccin, Louis Vuittonin ja Luca Lucan mallit kiinnittävät otsatukan pinneillä tai huomiota herättävillä hiuskoristeilla. Pehmeät laineet tekevät tyylistä huolettoman.

  Tästä yksinkertaisemmaksi ei pääse! Erota yksi hiussortuva molemmilta puolilta otsaasi ja kieputa ne taaksepäin. Yhdistä kieputetut sortuvat taakse ja kiinnitä lempipinnilläsi.

  Tämä tyyli sopii täydellisesti lainehtivalle tukalle yhdistettynä Bermuda shortseihin.

  Surffilaineet

   

  Rento kesäkampaus: Surffilaineet

  Victoria’s Secretin enkeli Candive Swanepoel kantaa lempi-kesälookiamme, surffilaineita ja säteilevää hymyä. Miranda Kerr näyttää kuinka kauniilta ruskeat surffilaineet näyttävät. 

  Nämä surffilaineet saadaan aikaan kihartimen avulla. Pidä kiharrinta pystyasennossa ja kieputa yksittäisiä hiussortuvia sen ympärille. Kieputa hiuksia välillä kasvoja kohti ja välillä kasvoista poispäin. Pidä hiussortuvan latvasta kiinni samaan aikaan kun kiharrat sitä ja vältä kihartimen kiinnittimen käyttöä. Näin teet kampauksesta huolettoman ja rennon näköisen.

  Täydellinen asu tähän lookiin on tietenkin bikinit läpikuultavan topin kanssa.

  Pitkä sivulle vedetty tukka

   

  Näyttävä kesäkampaus: Pitkä sivulle vedetty tukka

  Maika Monroe esittelee pitkän sivuun vedetyn eleganttia puolta. Kuumina kesäpäivinä se pitää myös niskan viileänä.

  Tähän kesätyyliin hiukset kammataan tiukasti taakse toiselta puolelta ja vedetään löysästi olan yli toiselle puolelle. Taaksevedetyt hiukset voi myös kiinnittää pinneillä.

  Hohdokkaat kiharat täydentävät tätä kesäkampausta, joka näyttää täydellisestä cut-out toppien ja mekkojen kanssa.