C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Muotoilu

Retrotyylisten hiusrullien luonti

Hair Rolls
Designer Carolina Herrera pitää retrotyylistä. Kruunumainen hiusrulla on erityisen in juuri nyt.
© Getty Images

Mihin kohtaan haluat sijoittaa hiusrullasi? Niskaa pitkin kulkevat, päälaelle asetetut tai sivulla istuvat hiusrullat ovat taas muodissa. Hiusrullat antavat jokaiselle hiustyylille uniikin lookin ja erottaa kantajansa massasta. Jos mietit miten luoda hiusrullat ja pitää ne kasassa, olet tullut oikeaan paikkaan! Me kerromme sinulle miten voit luoda tämän kampauksen.

 • Hair roll erottuu selkeästi muista vintage-kampauksista. Se muistuttaa vanhoista 40-luvun isänmaallisista päivistä. Taas kerran stailistit, julkkikset ja tähdet käyttävät hyväkseen tätä erikoista kampausta.

  Helpon kuuden kohdan ohjeellamme voit luoda Carolin Herreran tyylikkään hair roll -kampauksen itse (kuva yllä).

 • Näin luot hair roll -kampauksen

  1. Lisää noin tennispallon kokoinen määrä muotoiluvaahtoa hiuksiisi. Hiusten tulisi tuntua hieman kosteilta ­– näin muotoilu on helpompaa

  2. Tee hiuksiisi jakaus sivulle tai keskelle. Jaa sitten hiuksesi kahteen osaan keskeltä päätä, korvasta korvaan. Kerää takaosa hiuksista ponnarille, jotta se pysyy pois tieltä.

  3. Lisää hiuslakkaa hiusten etuosaan ja tupeeraa päällihiuksia hiukan saadaksesi tuuheutta.

  4. Vedä hiussortuva ylöspäin ja kiepauta sortuva etusormesi ympärille. Käytä papiljottia sormen sijasta jos haluat leveämmän rullan. Kieputa hiuksia noin puoleen väliin sormen tai papiljotin ympärille ja vedä se sitten pois. Jatka hiuksen kieputusta loppuun.

  5. Kiinnitä rullattu hius pinneillä ja toista sama loppuhiuksilla. Käytä apunasi paljon hiuslakkaa, jotta hiusrullat varmasti pysyvät muodossaan.

  6. Avaa ponnari lopuksi ja anna hiusten olla auki, luo kampaus tai tee lisää rullia.

  Meikin tulisi tietenkin sopia retrotyyliin. Punaiset huulet ja selkeästi rajatut silmät ovat täydellinen valinta.

  Toivottavasti pidät valitsemistamme retrokampauksista kuvagalleriassamme.

 • Video: How to Create a Rockabilly Hairstyle

 • Galleria: Hiusrulla

  Hiusrulla: Ulospäin käännetty rulla

  © Getty Images  

  Hiusrulla: Ulospäin käännetty rulla

  Monet tähdet stailaavat hiuksensa retrotyyliin. Laulaja Mary J. Bligen latvat on käännetty rohkeasti ulospäin. Tämä hiustyyli tarvitsee paljon hiuslakkaa muodon säilyttämiseen.

  Hiusrulla: Tyylin kuningatar

  © Getty Images  

  Hiusrulla: Tyylin kuningatar

  Dita von Teese luo hiusrullat lähes täydellisesti. Hän täydensi aikakauden lookia ja teki siitä omansa. Kuvassa hänellä on sivujakaus ja epäsymmetrisesti ylöspäin rullatut hiukset.

  Hiusrulla: Symmetriaa

  © Getty Images  

  Hiusrulla: Symmetriaa

  Nicole Scherzinger kieputti hiuksensa kahteen rullaan päänsä sivuille. Tarkkaan leikattu otsatukka täydentää tyyliä. Tämä kampaus on katseenkääntäjä!

  Hiusrulla: Carolina Herrera

  © Getty Images  

  Hiusrulla: 'Crown' Hiusrulla

  Tässä tyylissä suuret rullat on kieputettu ympäri hiusrajaa. Vaihtoehtoisesti sivuhiukset voidaan rullata ylös ja takahiukset jättää auki. Näitä kampauksia nähtiin Carolina Herreran muotinäytöksessä. Ohjeet Hiusten takaosan muotoiluun löydät kuuden kohdan ohjeistuksestamme.

  Hiusrulla: Hillitty tyyli

  © Getty Images  

  Hiusrulla: Hillitty tyyli

  Suunnittelija Carolina Herrera esitteli hillityt hiusrullat. Hiusrullissa  ei ole niin paljon volyymia mikä tekee kampauksesta arkipäiväisemmän, nuorekkaan ja herttaisen.

  Hiusrulla: Äärimmäistä tuuheutta

  © Getty Images  

  Hiusrulla: Äärimmäistä tuuheutta

  Tämän hiusrullan kantaminen herättää varmasti huomiota. Hiuslisäke antaa suurelle kampaukselle lisää tuuheutta.