C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Helpoimmat ja nopeimmat kampaukset

Painoit torkkunappia liian monta kertaa ja sillä aikaa kun hörpit kahviasi, sinun täytyy tehdä nopeita päätöksiä päivän asustasi. Kuulostaako tutulta? Epäilemättä hiustenlaitto ei ole ensimmäisenä listalla. Me opastamme, kuinka voit muotoilla pitkät, puolipitkät tai lyhyet hiukset kiireessä. Meiltä löytyy myös vinkit hiuksille, jotka kaipaavat elvytystä pitkän illan jälkeen. Oletko valmis?

 • Jos nukut yösi levottomasti, tiedät varmasti miltä sotkuiset hiukset näyttävät aamulla. Tämä on etenkin lyhyiden ja puolipitkien hiusten ongelma. Yksi tehokas ratkaisu on laittaa hieman föönaussuihketta hiuksiin ja harjata hiuksia vastakarvaan. Tämän pitäisi taltuttaa hiukset kuosiinsa.  Neljä suurta lämpörullaa auttavat, jos hiukset yltävät vähintään leukaan asti. Ota paksuja osioita päällimmäisistä hiuksista ja pyöritä ne rulliin, jonka jälkeen voit föönata niitä hetken. Anna hiustesi jäähtyä jonkin aikaa, vaikka sillä aikaa kun meikkaat.

  Jos hiuksesi ovat pidemmät, voit solmia ne korkealle poninhännälle yöksi (ei kuitenkaan liian tiukalle). Se auttaa saamaan rauhallisemmat yöunet ja pitää hiukset kuosissa. Ohut silkkihuivi on hellävaraisempi hiuksille kuin ponnari ja se estää myös rumat vekit hiuksissa.

 • Viisi supernopeaa kampausta

   

  Pitkille hiuksille: Kate Beckinsale

  Kate Beckinsalen hiukset sopivat jopa punaiselle matolle. Jaa päällihiukset osiin ja tupeeraa niitä hieman. Kiedo hiukset taakse ja vedä loput hiukset sivulta ja niskasta yhteen. Solmi hiukset lopuksi korkealle ponnarille. Paina hiuksia hieman ylöspäin ja viimeistele lakalla.

   

  Pitkille hiuksille: Amandas Seyfried

  Kauniin epäsymmetrinen ja nopea: Amanda Seyfriedin hiukset on tupeerattu korvista alaspäin, jonka jälkeen ne on laitettu löysälle letille. Letti laskeutuu epäsymmetrisesti toiselle puolelle kasvoja ja päälaen hiukset pysyvät paikoillaan lakan avulla. Tämä kampaus on helppo toteuttaa myös kotona!

   

  Puolipitkille hiuksille: Nicole Richie

  Nicole Richie näyttää miten kaupunkiprinsessat käyttävät tiaraa hiuksissaan. Kiepsauta hiuksesi solmulle pääsi päälle ja kiinnitä pinneillä. Tehdäksesi kampauksesta huolettoman ja rennon, vedä pieniä hiusosioita ulos kampauksesta. Pienet hiussoljet pitävät lyhimmät hiukset takana. Suihkuta vielä hieman lakkaa, jotta kampaus saisi pitoa ja kiiltoa.

   

  Lyhyille hiuksille: Victoria Beckham

  Victoria Beckhamin poikatukka kuivataan hiustenkuivaajalla. Käytä harjan sijaan sormiasi muotoillessasi hiuksia. Silota sivutukka hiusvahalla korvan taakse lähelle hiuspohjaa.

   

  Lyhyille hiuksille: Winona Ryder

  Winona Ryderin lyhyt tukka kuivuu vain muutamassa minuutissa. Muotoile lyhyt tukka hieromalla pieni määrä kiiltävää vahaa sormiisi ja muotoile niiden avulla sivuotsatukkasi. Levitä loput aineesta hiuksiisi. Lisää lakkaa suihkuttamalla sitä alhaalta ylöspäin. Paina lopuksi hiustesi alimmainen osio päätäsi myöten luodaksesi kauniin siluetin.