C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten muotoilu

Lyhyiden hiusten letit

Lyhyiden hiusten letit
Polkan uusi ilme - malli Ruby Rosen lyhyiden hiusten uusi ilme upealla päälaen letityksellä.
© Getty Images

On aika rikkoa myytti, jonka mukaan letit ja palmikot sopivat vain pitkille hiuksille. Lettikampaukset ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, eikä lyhyet hiusmallit ole este tämän trendin seuraamiselle. Näytämme viisi suosituinta malliamme lyhyille hiuksille eri polkan pituuksissa. Oletko valmis kokeilemaan?

 

 • Letit ja palmikot ovat aina trendikäs klassikko! Romanttinen, klassinen tai moderni – lettikampaukset ovat nyt muotia. Jopa punaisilla matoilla nähdään näyttäviä lettikampauksia monen julkkiksen, tähden ja muiden tunnettujen kasvojen hiuksissa. Kauniit lettikampaukset antavat aina tyyliin ekstrapotkua. Lettikampausten ei tarvitse olla huoliteltuja ja voit vapaasti leikitellä tyylilläsi. Lettikamapausten suosio perustuu juuri tähän, ei haittaa jos suortuvat karkailevat, se tuo vain lisämielenkiintoa kampaukseesi.

  Lettikampauksiin ei tarvita pitkiä hiuksia. Hallitseva trendi soveltuu loistavasti myös lyhyille hiuksille. Yksittäinen letti lyhyissä hiuksissa on mielenkiintoinen yksityiskohta, mutta lyhyisiin hiuksiin saa myös näyttäviä letti- ja palmikkokampauksia. Näytämme viisi helppoa letti-ideaa lyhyille hiuksille. Nämä hiustyylit sopivat kaikille upeille naisille, jotka haluavat vaihtelua tyyliinsä!

 • Lyhyiden hiusten letit

  Lyhyiden hiusten letit

  © Getty Images  

  Lettikampaus lyhyeksi ajelluilla sivuilla

  Kelly Osbourne on mestari stailaamaan lyhyitä hiuksiaan. Hän yhdistelee rohkeasti eri tyylejä: lila värjäys, ajellut sivut ja letit! Laulaja on letittänyt hiustensa pidemmän osan takaraivolle kauniiksi ranskalaiseksi letiksi alhaalta ylöspäin. Loput hiuksista on kietaistu päälaelle kiepiksi ja kiinnitetty näyttävällä hiussoljella (kuvassa vasemmalla). Tämä on meidän trendimme numero neljä.

   

  Lyhyiden hiusten letit

  © Getty Images  

  Letitetty keskijakaus

  Onko sinulla lyhyt polkkatukka? Kokeile tätä päälaelle tehtävää lettikampausta. Hiusten pisin osa on helppo letittää näyttäväksi letiksi suoraan päälaelle. Lisäpitona käytä latvoihin hiusvahaa. Erota hiusrajasta kaksi suortuvaa ja laita ne ristikkäin. Yhdistä suortuvat ja kiinnitä niiden pää sopivan värisellä pinnillä. Ota seuraavat kaksi suortuvaa ja toista samaa kunnes tulet takaraivolle. Näin saat aikaiseksi lettimäisen efektin (ns. ”feikkiletti”). Kiinnitä kampaus hiuslakalla.

   

  Lyhyiden hiusten letit

  © Getty Images  

  Lyhyt polkka näyttävillä leteillä

  Ovatko hiuksesi tasapituisen lyhyet? Saat niihin näyttävän lettikampauksen tekemällä yhden letin sijaan useamman feikkiletin. Voit myös tehdä suortuvista kierteitä ja yhdistää ne. Tämä on suosittu tapa tehdä lettimäinen kampaus erittäin lyhyisiin hiuksiin. Muotoiluvoidetta tai -vahaa käyttämällä tästäkin kampauksesta saa kestävän, eivätkä suortuvat karkaile. Jätä sivuhiukset luonnollisiksi tai kampaa ne taakse geelin avulla.

   

  Lyhyiden hiusten letit

  © Getty Images  

  Afroletit lyhyessä polkassa

  Lyhyeen polkkaan saa näyttävän ”rasta”-kampauksen helposti päätämyötäilevillä leteillä, ns. Cornrows-leteillä. Tämä 90-luvun suosikkikampaus on tekemässä vahvaa paluuta ja tyyli tunnetaan nykyään nyrkkeilijän letteinä. Tässä tyylissä hiukset letitetään kokonaan hiusrajasta latvoihin tiukoille leteille. Jos haluat pehmentää tätä lookia, voit jättää toisen sivun vapaaksi ja luot näin helposti suositun ”toispuoleistyylin”.

   

  Lyhyiden hiusten letit

  © Getty Images  

  Lyhyt geelikampaus leteillä

  Vinoletitys on todellinen katseenvangitsija! Näyttelijä, DJ ja malli Ruby Rose näyttää miten lyhyet hiukset saavat näyttävän ja hienostuneen lettikampauksen. Hiukset on jaettu sivujakaukselle ja pidempi puoli on letitetty vinosti päältä taaksepäin. Tämä antaa klassiselle geelikampaukselle uuden ilmeen ja samalla geeli pitää letit tiukkoina ja siisteinä. Leteillä saa persoonallisuutta ja mielenkiintoa hiuksiin!