C-\fakepath\Kampaajille FI
Vaurioituneiden hiusten hoito

Vinkit ja neuvot hiusongelmiin

Mitä tehdä, kun hiusväristäsi tulee kirjava? Miten korjaat pörröiset tai sotkuiset hiukset? Mitä muotoilukonsteja pitäisi käyttää ennen kuin käytät lakkaa? Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi.

 • Vinkit karkailevien suortuvien kesyttämiseksi

  Karkailevat suortuvat – 5 vinkkiä siisteihin hiuksiin

  Lennokkuus on hyvä asia... paitsi silloin, kun kyseessä on siistit ja sivistyneet hiustyylit! Erityisesti syksyllä ja talvella karkailevat suortuvat ja kiharat keräävät staattista sähköä. Se saa ne seisomaan kurittomasti pystyssä ja karkailemaan kampauksesta miten sattuu. Mitä näille karkulaisille voi tehdä? Meillä on mahtavia vinkkejä, joilla saat varmasti kuriin nämä villit karkurit.

  Mennään asiaan!
 • Hiustyylit kiharoille hiuksille

  Hiustyylit kiharoille hiuksille

  Luonnollisen kiharapilven eri tarvi olla ongelma! Nauti kiharoistasi! Jos sinulla ei ole aikaa silottaa kiharapilveä tai haluat ottaa luonnonkiharasta ilon irti, kokeile arkea helpottavia vinkkejämme kiharien hiusten muotoiluun.

  Luonnonkiharat hiukset: Parhaat lookit
 • Hiussanakirja: Tietoa hiuksista

  Hiussanakirja: Tietoa hiuksista

  Tiedätkö miksi toisilla on vaaleat ja toisilla punaiset hiukset? Tiesitkö ettei harmaita hiuksia ole olemassa ja ettei 40 hiuksen irtoaminen päivässä ole mikään ongelma? Lue tästä lisää mielenkiintoista tietoa hiuksista.

  Tästä hiussanakirjaamme