C-\fakepath\Kampaajille FI
Vaurioituneiden hiusten hoito

Anna ohuille hiuksillesi voimaa

Ohuet hiukset tai hiustenlähtö - tällaiset hiukset kaipaavat yleensä tuuheutta ja voimaa. Oikeilla keinoilla voit korjata molemmat ongelmat. Me kerromme sinulle hiustenhoitovinkkejä, jotka todella vahvistavat ohuita hiuksia. Jos sinulla esiintyy hiustenlähtöä, autamme sinua päättämään, kannattaako varata aika ihotautilääkärille.

 • Ensiapua hennoille hiuksille

  Ensiapua hennoille hiuksille

  Haaveiletko vahvoista, tuuheista hiuksista? Haaveista totta, hennoistakin hiuksista saa tuuhean näköiset. Annamme vinkkejä miten saada hiukset näyttämään vahvemmilta leikkaamalla, hoidolla ja muotoilemalla. Näytämme miten vahvistat hentoja hiuksia ja saat ne näyttämään tuuheammilta yksinkertaisesti muotoilemalla.

  Lisää...
 • Vahvista hiuksiasi!

  Voimaa ja vahvistusta hiuksiin

  Vahvat hiukset ovat jokaisen naisen kauneuden lähde. Saat vahvat hiukset helposti oikealla hoidolla ja muutamilla yksinkertaisilla nikseillä. Opi, kuinka luot vahvat ja terveet hiukset ja miten annat hiuksillesi extraboostia.

  Uudistuneet ja vahvat hiukset
 • Hair Extensionshiustenpidennykset, paksut hiukset

  Tuuheammat hiukset

  Tuuheat hiukset on jokaisen ohuthiuksisen tai ohenevat hiukset omaavan unelma. Hiuslisäkkeet ja pitkään kestävät hiustenpidennykset tuovat unelman runsaista, luonnollisen eloisista hiuksista askeleen lähemmäksi. Runsas volyymi ja ihanat hiustyylit ovat käden ulottuvilla.

  Hiuksia ja enemmän hiuksia
 • hiustenlähtö

  Apua hiustenlähtöön

  Hiustenlähtö on vakava ongelma erityisesti silloin, kun se sattuu omalle kohdallesi. Täällä tänään – poissa huomenna. Ohentuvat hiukset eivät ole mikään naurunaihe. Hiustenlähtöön voi olla useita eri syitä ja onneksi sille voidaan myös tehdä jotain.

  Hiustenlähtö – ei syytä paniikkiin!