C-\fakepath\Kampaajille FI
Vaurioituneiden hiusten hoito

Anna rasittuneille hiuksillesi tauko

Hiustenkuivaajan kuumuus, muotoiluvälineet ja ympäristön vaikutus saattavat aiheuttaa hiusongelmia. Rasittuneet hiukset ovat kuivat, hauraat ja heikot, ja niihin tulee helposti kaksihaaraisia. Me olemme keränneet parhaimmat hiustenhoitovinkit rasittuneille hiuksillesi: ammattimaisia hoitoja kaksihaaraisia vastaan ja erikoishoitoja rasittuneille hiuksille. Ja kaikki nämä voit tehdä itse kotona!

 • Kuivat, hauraat hiukset

  Jätä hyvästit kuiville hiuksille

  Lapsen hiukset ovat silkkisen pehmeät. Aikuisena kuivan hauraat hiuksesi saattavat sinut epätoivoon ja mietit voiko hiukset saada jälleen tuntumaan ja näyttämään hyviltä. Onneksi se on helpompaa kuin kuvitteletkaan. Me autamme sinua palauttamaan hiusten luonnollisen silkkisen kauneuden muutamalla helpolla konstilla.

  Kolme askelta kiiltäviin hiuksiin
 • Ei enää hiusten katkeilua!

  Ei enää hiusten katkeilua!

  Kuivat, katkeilevat hiukset ovat estettävissä. Oikealla hoidolla hiusten katkeilun saa loppumaan. Nykyaikainen hiustenhoito ja muotoilutuotteet elvyttävät hiusten rakennetta ja uudistavat hiuksia. Haluamme auttaa sinua pääsemään eroon hiusten katkeilusta.

  Hiusten hoitaminen
 • Vaurioituneet hiukset – apu on tulossa!

  Kaksihaaraiset hiukset – mitä nyt?

  Näyttävätkö hiuksesi hattaralta jossa on kaksihaaraisia eikä ollenkaan kiiltoa? Mikäli näin on, ovat hiuksesi vaurioituneet. Onneksi vaurioituneisiin hiuksiin on tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu muuttavat hauraat hiukset silkkiseksi harjaksi hetkessä. Haluamme kertoa sinulle miten tämä temppu tehdään.

  Vuorenvarma apukeino kaksihaaraisille hiuksille
 • kuivat hiukset

  Kuivien hiusten hoito

  Kuivat, hauraat ja takkuiset hiukset tarvitsevat oikeanlaista hellävaraista hoitoa. Täällä kerromme minkälaisella hoidolla pääset ongelman ytimeen.

  Kuivien hiusten hoito