C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Värjäys

Värjäysvinkit

Värjäysvinkit
Loistavat raidat pehmeillä liukuväreillä - ombré-värjätyt hiukset ovat yksi tämän hetken johtavista trendeistä.
© Getty Images

Mikä on tämän hetken ykköstrendi värikartalla? Onnelliset loput ja hyvinhoidetut latvat! Uusia tekniikoita ja tyylejä joissa vain hiusten latvat värjätään. Ombré-värjäys tai kilpikonnankuori - kerromme mikä on tällä hetkellä kaikkein kuuminta, miten se tehdään ja miten hoidat sitä, jotta se kestää pitkään. Näytämme juuri sinulle sopivat hiustyylit ja hiusvärit.

Pieni muutos, iso vaikutus - tämän kauden väritrendit laajentavat muotoilupalettiasi. Harmonisesta dramaattisiin kontrasteihin, klassisen tyylikkäästä liioteltuihin, tai vain häkellyttävän kauniisiin väreihin - tämän hetken trendit sisältävät kaiken tuon ja paljon muuta! Sinun tehtäväsi on valita mieleisesi. Mitä sävyjä ja tyylejä yhdistellään tällä hetkellä? Katso ja inspiroidu:

 • Johtavat väritrendit

  Dip-dye -liukuvärjäys: Tärkeintä on latvat (ja osittain koko hiusten pituus), jotka on värjätty harjalla valitun väriseksi. Luonnollista hiusväriä joko kevennetään tai kirkastetaan upeilla värisävyillä - lila, pinkki tai jopa vihreä ovat nyt trendien huipulla. Kaikissa tapauksissa värin vaihto yhdestä väristä toiseen on selvästi havaittavissa.

  Ombré-värjäys: Kevytversio dip-dye -liukuvärjäyksestä. Latvat ja hiusten päät on vaalennettu, mutta vain muutaman värisävyn verran. Värjäys tehdään harjan sijasta kammalla - tuloksena luonnollisen kaunis värisiirtymä.

  Kilpikonnankuori: Tämä johtava trendisuuntaus koostuu pehmeistä värisiirtymistä ja harmoonisista värisekoituksista, yleensä vaaleasta ja ruskeasta. Kevyet raidat tehdään vapaalla kädellä koko hiuksiin, ei vain hiusten latvaosiin kuten dip-dye -liukuvärjäyksessä tai ombré-värjäyksessä. Tämä tekee hiustyylistä erittäin luonnollisen ja monipuolisen. Ja parasta tässä värjäystyylissä on se, että se sopii varmasti ihan kaikille!

  Oletko valmis näyttämään todellisen värisi? Tutustu galleriaamme ja inspiroidu erilaisista väriyhdistelmistä ja tekniikoista:

 • Galleria: Värjäysvinkit – Trendit

  Dyeing the Tips: Going Blue

  © Getty Images  

  Värjäysvinkit: Sininen hetki

  Koe upea sininen hetki trendikkään dip-dye -liukuvärjäyksen avulla! Stylisti ja hiusammattilainen Verona Pooth näytti meille, kuinka luodaan upea sininen hetki - liukuvärjätään tumma pitkä polkka kirkkaan koboltin sinisellä. Tämä trendikäs väri toimii erityisen hyvin mustien hiusten kanssa. Ovatpa hiuksesi suorat tai kiharat, tämä kaksivärinen ilme on nyt ihan trendien huipulla.

  Dyeing the Tips: Twice as Good

  © Getty Images  

  Värjäysvinkit: Tuplaonni

  Tämä ombré-värjätty tyyli on suorastaan maaginen ja näyttää upealta avoimissa hiuksissa. Sopii erinomaisesti kaikille niille, jotka haluavat korostaa värejä, kuten kuvan mallin tumma ja skandinaavinen blondi, jonka voi hauskasti kietaista ponnarille tai saparoille. Tässä tyylissä värinvaihto on sijoitettu juuri siihen kohtaan, mihin hiuslenkit sijoittuvat ja näin korostetaan upeasti värien vuorovaikutusta. Muotoilu: erittäin cool matalalle sijoitettu sivujakaus ja hiusrajan hieman märkä look korostavat värejä.

  Dyeing the Tips: Sun Kissed

  © Getty Images  

  Värjäysvinkit: Auringon suudelma

  Todella upea yhdistelmä: kilpikonnankuoren väriset hiukset yhdistyvät hienovaraisesti vaaleisiin ja hieman tummempiin väreihin. Tämä yhdistelmä on ykköstrendi luonnollisen lookin etsijöille. Upea auringonpaisteessa kauniisti haalistunut look sopii hyvin myös talveen. Malli Nina Agdal näyttää kuinka upeasti auringon säteet korostavat hiuksia ja kasvoja myös talvella - auringonvaloa ja iloa talven harmauteen!

  Dyeing the Ends: Pretty in Pink

  © Getty Images  

  Värjäysvinkit: Pretty in Pink

  Ruusun aika on tulossa - pastellipinkki ja vaaleanpunainen kääntävät kaikkien trendisettereiden päät. Pastellipinkki sopii täydellisesti viileiden vaaleiden värisävyjen kanssa, etenkin platina- ja jääblondi hyötyvät tästä vastustamattomasta karkkiväristä eniten! Vinkkinä mainittakoon, että trendikkäät karkkitytöt eivät tyydy vain yhteen pehmeään sävyyn perusvärin lisäksi, vaan yhdistävät siihen kaksi karkkiväriä.

  Dyeing the Tips: Fringe Parade

  © Getty Images  

  Värjäysvinkit: Otsatukkaparaati

  Tämä on yksi suosikeistamme: dip-dye -liukuvärjätty otsatukka on varma katseenvangitsija, etenkin jos siihen valitaan reipas väri, kuten kuvan mallin kuninkaallisen kirkkaan sininen. Vain otsatukka liukuvärjätään, muu osa hiuksista on yksivärinen. Jopa kaikkein yksinkertaisimmat hiustyylit, kuten täydellisesti trimmattu polkka saa ihan uuden ilmeen tästä päät kääntävästä värjäystyylistä.

 • Parhaat värjättyjen hiusten hoitovinkit:

  • Käytä aina värjätyille hiuksille tarkoitettua hoitoainetta hiusten pesun jälkeen. Välttääksesi liiallista hoitoaineen käyttöä, käytä sitä vain hiusten latvaosiin ja jätä muut osat ja päänahka käsittelemättä. Anna erityishuomiota sinne missä sitä eniten tarvitaan!
  • Levitä hiustenhoitoöljyä hiuksiin koko pituudelta ja muista käsitellä myös latvat. Tämä oikein kohdistettu hoitomuoto lisää värien loistoa. Se suojaa myös UV-säteiltä ja varmistaa samalla, ettei väri haalistu liian nopeasti.
  • Suihkuta lämpösuojaa hiuksiin aina ennen muotoilua. Mikään ei estä sinua kokeilemasta huipputrendikkäitä lookeja, kun muistat käyttää hiuksillesi sopivia hoitotuotteita!