C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Värjäys

Häikäisevät, kiehtovat ja muodikkaat punaiset hiukset

Tähtien häikäisevät punaiset hiukset
Riley Keough värjäsi hiuksensa kuparin punaisiksi. Tummanpunainen huulipuna sopii erinomaisesti hiuksiin ja korvakoruihin.
© Getty Images

Punaiset hiukset kiehtovat, koska ne ovat luonnostaan melko harvinaiset. Se on niitä harvoja hiusvärejä, jotka koetaan joko positiiviseksi tai negatiiviseksi – eikä se taatusti jätä ketään kylmäksi. Näyttelijätär Riley Keough tunnetaan punapäiden temperamenttisesta luonteesta ja siksi hän päätti kokeilla sitä. Uudessa hiusvärissään hän kääntää päitä entistä enemmän. Punainen pukee hyvin useimpia hiusmalleja.

 • Punaisia hiuksia on monia eri sävyjä aina hehkuvasta kuparista trendikkääseen mansikkablondiin ja lämpimän mahonginsävyiseen kirkkaanpunaiseen. Juuri nyt punaiset hiukset ovat suositumpia kuin koskaan ennen. Ei siis mikään ihme, että monet tähdet värjäävät hiuksensa punaisiksi. Punaisiin hiuksiin sopii useimmat hiustyylit ja kampaukset.

  Punaisissa hiuksissa olet muodinmukainen, moderni nainen. Myös tähdet tykkäävät punaisesta, kuten galleriastamme voit todeta.

 • Galleria: Tähdet punaisissa hiuksissa

  Punapäät: Kristen Stewartin

  © Getty Images  

  Punapäät: Kristen Stewartin upeat kuparinpunaiset hiukset

  Kristen Stewart vaihtoi pitkät tummat hiuksensa kirkkaisiin kuparinsävyisiin hiuksiin, jotka korostavat upeasti hänen ulkonäköään. Rento, lyhyt hiustyyli antaa nuorelle näyttelijälle modernin tyylikkään ilmeen. Tummat juuret kertovat Kristen Stewartin mieltymyksestä hieman rajumpaan tyyliin.

  Punapäät: Kate Bosworthin

  © Getty Images  

  Punapäät: Kate Bosworthin upeat kuparinpunaiset hiukset

  Kate Bosworth yllätti kaikki upeilla punaisilla kuparinhohtoisilla hiuksillaan elokuvassa “Still Alice”. Suuri yleisö tuntee hänet blondina ja siksi muuttunut ulkonäkö huomattiin laajalti. Katen punaisten hiusten lämmin sävy luo kujeilevan ilmeen. Pidämme Katen uudesta raikkaasta lookista ja odotamme mielenkiinnolla uusia tyylimuutoksia.

   

  Punapäät: Lydia Hearstin

  © Getty Images  

  Punapäät: Lydia Hearstin upeat mahonginpunaiset hiukset

  Upea malli Lydia Hearst näyttää naapurin tytöltä pitkissä vaaleissa hiuksissaan. Muutos mahonginpunaisiin hiuksiin muuttaa mallin ulkonäön täydellisesti. Lydian säteilevä hymy on edelleen hyvin houkutteleva, mutta nyt hänen kampauksensa paljastaa upean nuoren modernin naisen naapurintytön sijaan. Mahonginpunainen saa myös Lydian upean ihon hehkumaan.

  Punapäät: Rachel McAdamsin

  © Getty Images  

  Punapäät: Rachel McAdamsin mansikanpunaiset vaaleat hiukset

  Rachel McAdams tykkää kokeilla erilaisia hiusvärejä. Pidämme erityisesti hänen mansikanvaaleista lainehtivista hiuksistaan. Vaaleat sävyt ja vaaleanpunaiset hiukset ovat kuin luotuja hänelle.

   

  Punapäät: Michelle Monaghanin

  © Getty Images  

  Punapäät: Michelle Monaghanin pronssinväriset hiukset

  Näyttelijänä Michelle Monaghan tietää miten ulkonäköä muutetaan.  Tässä hän on vaihtanut tummat hiuksensa upeisiin pronssinvärisiin laineisiin pirteällä otsatukalla. Uusi pronssinen väri korostaa Michellen irlantilaisia juuria ja antaa hänelle rohkean ilmeen. 

   

  Punapäät: Florence Welchin

  © Getty Images  

  Punapäät: Florence Welchin kirkkaanpunaiset hiukset

  Florence Welch on tehnyt punaisista hiuksista tärkeän osan persoonaansa. Punaisen monet sävyt tarjoavat runsaasti tilaa luovuudelle. Tässä hän on vaihtanut tummanruskean sävyn kirkkaanpunaiseksi. Uskalias hiusväri on vilkas ja herättää varmasti huomiota.

   

 • Red alert kaikille punahiuksisille

  Punainen on huomioväri, joka huomataan varmasti. Punaisilla hiuksilla herätät huomiota enemmän kuin punaisella mekolla. Punaisen sävystä riippuen hiuksesi viestivät sinun olevan viettelevä, salaperäinen, itsevarma tai kaikkia näitä yhtä aikaa. Tärkeintä on löytää juuri sinulle sopiva sävy, oli se sitten mansikkablondi tai syvä mahonginpunainen. Punainen pukee useimpia hiusmalleja ja kampauksia.

 • Punapäät: Säteilevä look

  Galleriassamme Kristen Stewart ja Kate Bosworth näyttävät kuinka ulkonäkö muuttuu, kun hiusväri muuttuu kuparinpunaiseksi. Tämä punaisen sävy on erittäin suosittu juuri nyt.

  Vinkki: Kiiltävä kuparinsävy luo naisellisen ulkonäön, kun taas mattasävy paljastaa kuparinpunaisen villin ja sähäkän puolen.

 • Punapäät: Klassinen look

  Mahonginpunainen on punaisten hiusten klassikko. Sen säteilevä hehku on erittäin houkutteleva.

  Vinkki: Lydia Hearst (katso galleria) näyttää viehättävän luonnolliselta tässä hiusvärissä. Lähes jokainen meistä näyttää viehättävältä mahonginpunaisissa hiuksissa, siksi sitä on helppo kokeilla.

 • Punapäät: Trendikäs look

  Rachel McAdams (katso galleria) näyttää kuinka houkuttelevat mansikanvaaleat hiukset ovat. Tämä väri sopii erityisesti naisille, joiden ihonväri on vaalea (pisamat plussaa!).

  Varoitus: Jos ihonvärisi on tumma, valitse syvempi punaisen sävy. 

 • Punapäät: Luonnollinen look

  Olipa ihosi tumma tai vaalea, pronssinväriset hiukset näyttävät yleensä aina luonnollisilta.  Galleriassamme Michelle Monaghan näyttää, kuinka upea ja luonnollinen tämä erittäin suosittu hiusväri on. 

  Vinkki: Nude-meikki korostaa erityisen hyvin pronssinväristen hiusten luonnollista ilmettä.

 • Punapäät: Sähäkkä look

  Kokeile kirkkaanpunaista hiusväriä, jos olet erityisen rohkea. Florence Welch (katso galleria) tietää varmasti kuinka paljon huomiota kirkkaanpunaiset hiukset keräävät. Kirkas, kiiltävä punainen hiusväri sopii kaikille ihonväreille. Tämä hiusväri vaatii erityisen paljon itseluottamusta.

  Huom: mitä vaaleampi luonnollinen hiusvärisi on, sitä kirkkaampi on värjäyksen lopputulos.