C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten värjäys

Punaiset hiukset: tiikki ja mahonki

Punapäät eivät voi piilotella – ja miksi heidän pitäisikään?  Nauti uusista punasävyistä; me näytämme minkälaisella hoidolla voit pitää värisi säkenöivänä ja upeana. Neuvojemme avulla opit, kuinka voit värjätä hiuksesi punaiseksi tyylikkäästi. 

 • Trendiväri 2015: Marsala

  Trendiväri 2015: Marsala

  Kippis! Vuoden 2015 trendiväri Marsala on nimetty väkevän sisilialaisen viinin mukaan ja se tulee nyt vastaan ihan joka paikassa - löydät aimo annoksen tätä upeata punaista väriä kaikkialta, niin hiuksista ja muodista kuin meikeistäkin, se on ihan kaikkialla! Me näytämme, miksi viettelevä Marsala on vastustamaton väri juuri nyt.

  Upea viinin väri
 • Häikäisevät, kiehtovat ja muodikkaat punaiset hiukset

  Punaisten hiusten sävyt ja vivahteet

  Harvinaiset punaiset hiukset kääntävät päitä ja vangitsevat katseita. Jos haluat erottua joukosta näyttelijätär Riley Keoughin tapaan, voit kokeilla yhtä punaisen monista houkuttelevista väreistä. Punaisia sävyjä löytyy tumman punaruskeasta aina liekehtivään oranssinpunaiseen.

  Tähdet punaisissa hiuksissa
 • Trendikäs punatukka

  Värjää hiuksesi punaiseksi onnistuneesti

  Olkoon punainen tukkasi sitten todella vaalea, räikeä tai tumma, hiuksesi keräävät varmasti huomiota. Kun olet päättänyt värjätä hiuksesi punaiseksi, sinulla on monta valintaa edessäsi: mikä värjäystapa on paras ja millä värillä hiukset pitäisi värjätä?

  Liity trendiin, vaihda punaiseen!