C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Värjäys

Uusi hiusväri: miten löydät itsellesi sopivan sävyn

Haluaisitko lisää väriä hiuksiisi? Et tarvitse radikaalia muutosta saavuttaaksesi täydellisen värin hiuksillesi. Tärkeintä on valita oikeat sävyt, jotka sopivat juuri sinulle. Punaisen ja kultaisen sävyt hiuksissasi määräävät kuinka hyvin tietyt värit sopivat sinulle.

 • Uusi hiusväri, uusi elämä?
  Uusi hiusväri, uusi elämä? Joka tapauksessa vaihtoehdot ovat loputtomat!
  © Tanja Bagusat - Fotolia.com

  Uusi hiusväri voi tehdä sinusta nuorekkaamman, seksikkäämmän ja paljon hienostuneemman. Se voi myös antaa sinulle uuden raikkaan ilmeen. Voi myös olla, ettei uusi hiusvärisi sovikaan sinulle. Ei ihmekään, että monet pitäytyvät vain yhdessä värissä pitkään. On harmi, että niin monet jättävät kauniit värivaihtoehdot hyödyntämättä. Kokonaan uuden tyylin saavuttaminen ei välttämättä vaadi radikaalia värinmuutosta. Hollywoodin kauniit naiset näyttävät tietä; he vaihtavat kultaisesta blondista punertavaan blondiin tai vaalean ruskeaan hillitysti.

 • Kuvagalleria

  Nicole Kidman

  © Getty Images  

  Nicole Kidman

  Nicole Kidman näyttää kuinka hyvin siniset silmät sopivat blondin tai punaisen tukan kanssa. Tässä Nicole Kidmanilla on tumman punainen tukka…

  Nicole Kidman

  © Getty Images  

  Nicole Kidman

  Uusi hiusväri: Nicole Kidman uskaltautuu kokeilemaan blondien reviiriä.

 • Uusi hiusväri:

  Vinkkejä täydellisen värin valintaan

  • Vinkki 1:

   Ennen kuin valitset uuden hiusvärin, tutkaile kasvojasi luonnonvalossa ilman meikkiä. Ihon, silmien ja kulmakarvojen värisi kertovat sinulle mitkä värisävyt ovat sopivia sinulle.

  • Vinkki 2:

   Suosittelemme käyttämään kevytsävytettä jos haluat värjätä hiuksesi tummemmaksi tai punertavaksi. Voi nimittäin olla ettet pidäkään tuloksesta. Tällaisessa tapauksessa voit lisätä hoitoainetta ja pestä hiuksesi useaan kertaan. Tämä taittaa väripigmenttejä ja pehmentää väriä hiukan.

  • Vinkki 3:

   Uusi hiusvärisi näyttää varmasti kauniilta, jos se on lähellä luonnollista väriäsi ja kulmakarvojasi. Hiusvärisi, ihonvärisi ja silmäsi sekoittuvat näin yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

  • Vinkki 4:

   Jos silmiesi väri ja ihosi on vaalea ja sinulla on pisamia, ei kannata värjätä hiuksiasi tummemmaksi kuin keskiruskeaksi. Tummanruskea tukka saattaa helposti näyttää kypärältä vaaleaa ihoasi vasten ja kypärät eivät ole tämän hetken kuumin juttu! Raidat luovat kauniita sävyeroja hiuksiisi, joten kannattaa valita vaaleampia punaisen sävyjä, kuten kuparinpunaista.

  • Vinkki 5:

   Kaikki tuhkanvaaleat hiusvärit sopivat täydellisesti vaaleaihoisille, joilla on siniset tai vihreät silmät. Jopa tumman ruskea voi näyttää hyvältä, kunhan siinä ei ole yhtään punertavaa tai kullansävyjä (joita yleensä on luonnollisissa hiuksissa). Raitojen tulisi myös olla värikartan kylmimpien värien puolella.

  • Vinkki 6:

   Hiusten vaalentaminen voi olla huono valinta, jos sinulle on ruskeat tai tummanvihreät hiukset ja oliivinvärinen iho, sillä lopputulos saattaa olla todella epäluonnollinen. Sen sijaan kannattaa valita lämpimiä värejä, kuten pähkinän tai kastanjanruskean tai mahongin sävyjä. Ohuet kullanväriset raidat näyttävät upealta näitä värejä vasten.

  • Vinkki 7:

   Anna itsellesi aikaa pohtia värinvaihdosta ennen kuin värjäät hiuksesi pikimustiksi, superblondeiksi tai kirkuvanpunaisiksi. Näiden värien kantaminen vaatii rohkeutta ja on hyvä muistaa, että värisi kerää huomiota myös arkipäivisin ja matkalla töihin.