C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten värjäys

Ruskeat hiukset: suklaa ja nougat

Yhä useimmin tähdet ovat mieluummin aitoja brunetteja, kun tekoblondeja. Eikä ihme, sillä ruskeat hiukset ovat imartelevat. Me paljastamme uudet hiustrendit ruskeille hiuksille ja kerromme, minkälainen hoito tuo kiiltoa ruskeisiin hiuksiisi. Me varmistamme, että löydät sävyn, joka sopii sinulle.

 • Ruskeiden hiusten uudet raidat

  Ruskeiden hiusten uudet raidat

  Valo on palannut pimeyteen! Puhtaat ja selkeät värit ovat palanneet kirkastamaan ruskeiden hiusten lumoa. Hillitty, hienostunut ja luonnollinen ovat tämän hetken ykköstrendien avainsanat. Latvavärjäys vai ombre-värjäys? Vaihtoehtoja on nyt entistä enemmän. Esittelemme upeat uudet ja säihkyvät tekniikat ruskeille hiuksille: vapaavärjäys eli ns. balayage-värjäys, babylights eli herkät raidat ja asteittainen värjäys eli ns. ecaille-värjäys.

  Raidat 2.0
 • Brunette - kaikki mitä olet aina halunnut tietää ruskeasta hiusväristä

  Brunette - kaikki mitä olet aina halunnut tietää ruskeasta hiusväristä

  Kaunis brunette: nöyrä, ystävällinen. ehkä hieman varautunut – tämä lienee varsin yleinen mielikuva ruskeaveriköistä. Mutta tiesitkö, että ruskea väri tekee sinusta myös fiksun näköisen ja erityisen suositun vastakkaisen sukupuolen keskuudessa? Me paljastamme totuuden ruskeaveriköistä ja kerromme kaiken mitä sinun tulee tietää tästä suositusta hiusväristä.

  Ihmeellisen ihana ruskea
 • Ruskeiden hiusten värjääminen

  Väriä ruskeille hiuksille

  Oletko päättänyt värjätä hiuksesi ruskeaksi, mutta et tiedä mikä värjäystekniikka on paras hiuksillesi? Me kerromme sinulle mitä eroa on kevytsävytteellä, kevytvärillä ja kestovärillä.

  Väriä ruskeille hiuksillesi
 • Ruskeiden hiusten hoito

  Pidä huolta ruskeista hiuksistasi!

  Olkoon ruskea tukkasi sitten aito tai ei, erityinen huolenpito tekee siitä entistä kauniimman ja antaa upeaa kiiltoa. Ruskeat hiukset eivät välttämättä vaadi paljon vaivaa kiiltääkseen tai ollakseen vivahteikkaita. Alla kerromme sinulle miten hoidat ruskeaa tukkaasi.

  Näin hoidat värjättyä ruskeaa tukkaasi