C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Värjäys

Lyhyt, vaalea ja ihana

Lyhyt, vaalea ja ihana
Charlize Theron vaihtoi pitkät kutrinsa lyhyeen pixie-tyyliin. Lyhyt ja pöyhitty muoto korostaa upeasti Charlizen poskipäitä ja silmiä.
© Getty Images

Kuka väittää, ettei lyhyt leikkaus ole tyylikäs ja naisellinen? Lyhyet hiukset ovat nyt muodikkaammat ja naisellisemmat kuin koskaan. Vaaleat sävyt tekevät tyylistä sensuellin. Inspiroidu näistä upeista hiustyyleistä!

 • Lyhyet hiukset ovat nyt huippunaiselliset. Yhä usempi luopuu pitkistä kutreistaan lyhyen tyylin vuoksi. Lyhyet hiukset tuntuvat kevyemmiltä ja korostavat kasvoja kauniisti.

  Tämä tyyli sopii erityisesti hennoille hiuksille. Vaaleat sävyt lisäävät hiuksiin kiiltoa ja eloa.

 • Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Lyhyt malli kaikille kasvoille

  Lyhyet hiukset sopivat lähes joka naiselle kasvojen muodosta riippumatta.

 • Ovaalit kasvot: Ovaaleja kasvoja pidetään ihanteellisina, koska näille kasvoille sopii miltei mikä tahansa hiustyyli. Lyhyet hiukset korostavat ennestään kauniita kasvoja. Charlize Theron on paras esimerkki pöyhityssä pixie-tyylissään.

  Kulmikkaat kasvot: Epätasainen malli imartelee kulmikkaita kasvoja. Kasvoja kehystävät pidemmät hiussuortuvat pehmentävät kulmikkaita linjoja.

  Pyöreät kasvot: Hiusmallit jotka pidentävät kasvoja sopivat pyöreille kasvoille. Esimerkiksi hyvin leikattu kasvoja kehystävä otsatukka saa kasvot näyttämään pidemmiltä.

 • Kasvot tulevat upeasti esiin kauniin meikin ja lyhyiden hiuksien ansiosta. Naisellinen meikki on neutraali ja huoliteltu.

  Kuvagalleriassa esittelemme kauneimmat hiustyylit Hollywood-kaunottarien malliin.

 • Gallery: Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Rachael Taylor

  Elegantti ja klassinen kuvastaa hyvin tätä australialaista näyttelijätärtä. Rachael Taylorin hiusmalli on kulmikas ja maskuliininen, mikä korostaa Rachelin upeita kasvoja. Mielestämme Rachel näyttää kaikkea muuta kuin maskuliiniselta! Smoky Eyes -meikki kruunaa lookin.

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille:

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Robin Wright

  Robin Wrigthin kampaus on sporttinen versio pixie-tyylistä. Otsatukka kehystää hänen kasvojaan kauniisti ja pehmentää kulmikkaita piirteitä. Meikin luonnolliset sävyt korostavat lookin naisellisuutta.

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Dianna Agron

  Lyhyen tyylin ei aina tarvitse olla superlyhyt. Näyttelijätär Dianna Agronin hiusmalli on hyvä esimerkki trendikkäästä hiustyylistä. Polkka ja otsatukka tuovat kampaukseen volyymiä ja pidentävät Dianan kasvoja.

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Michelle Williams

  Kun mietimme ihastuttavia lyhyitä hiustyylejä, ajattelemme heti Michelle Williamsia. Upea Michelle oli ensimmäisiä, jotka vaihtoivat pitkät hiuksensa lyhyeen pixie-tyyliin. Pidemmät etuhiukset lasketuvat kehystämään kasvoja, ja hiusten sivut on kammattu elegantisti taakse.

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Jessie J

  Jessie J pitää erittäin lyhyestä ja platinanvaalesta hiustyylistä. Kampaus on lyhkäisyydessään rohkea. Tumma silmämeikki on kuin luotu Jessielle.  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille

  © Getty Images  

  Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Jessica Stam

  Pitkästä lyhyeksi, mustasta vaaleaksi – Jessica Stam on muuttanut tyyliään rajusti, ja lopputulos on hurmaava. Tyylikäs lyhyt kampaus on luonnollinen ja samalla räväkkä. Ihastuimme kiharoiden ja laineiden leikkisään yhdistelmään!