C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten Värjäys

Keskivaaleat hiukset vaaleilla korostuksilla

Keskivaaleat hiukset
Kate Maran kaksisävyiset keskivaaleat hiukset on muotoiltu trendikkääksi pitkäksi polkaksi.
© Getty Images

Vaaleat raidat tai hiusten latvojen vaalennus antaa upean lopputuloksen keskivaaleiden hiusten muotoilussa. Karamellin ja vaalean yhdistelmä luo poikkeuksellisen herkullisen ja luonnollisen lopputuloksen. Me näytämme kuinka muotoilet keskivaaleat hiukset ja lisäät niihin vaaleita korostuksia.

 • Keskivaaleat hiusvärit ovat tehneet maihinnousun muotimaailmaan melkein huomaamatta. Perinteisesti kaikki keskiverto on ollut muotimaailmalle liian tavallista. Mutta tämä ei pidä paikkaansa keskivaaleiden hiusten kohdalla. Keskivaaleat hiusmallit tarjoavat lukemattomia upeita variaatioita ja monia erilaisia rakenteellisia vaihtoehtoja. Vaaleat raidat keskivaaleissa hiuksissa ovat erityisen vaikuttavat. Muita variaatioita on mm. kaksisävyinen värjäys, jossa hiusten latvat vaalennetaan. Vaaleat sävyt kultaisissa tai karamellinvärisissä hiuksissa tekevät keskivaaleista hiuksista upean leikkisät.

  Vapaana liehuvat keskivaaleat hiukset heijastavat kullan eri sävyjä ja vaihtavat väriä valaistuksen mukaan. Siksi tämän hetken suositut yksinkertaiset hiusmallit näyttävät täydellisiltä keskivaaleissa sävyissä. Nämä hiusvärit antavat lisää tyyliä niin lyhyille hiusmalleille, kuin polkalle, laineille ja erilaisille nutturoillekin.

 • Kate Maran keskivaalean pitkän polkan muotoilu

  Pitkä polkka on yksi suosituimpia tämän hetken hiusmalleja, koska se on erittäin imarteleva monelle eri naistyypille. Kate Maran (katso kuva yllä) keskivaaleat hiukset on viimeistelty latvojen vaalennuksella. Hieman tummempi hiusväri juurissa ja viimeistelemätön muotoilu antaa Katen polkalle upean modernin ilmeen.

 • Muotoilu:

  1. Levitä suolasprayta kosteisiin hiuksiin. Pidä kuivatessa päätä alaspäin ja kuivaa hiukset juurista latvoihin. Suosittelemme, että käytät kiinnittävää kampausnestettä föönauksen yhteydessä taataksesi parhaan lopputuloksen.

  2. Erota hiuksista yksittäisiä suortuvia ja vedä ne suoristusraudan läpi. Jos haluat luoda laineita, käännä suoristusrauta toisin päin. Käytä sen jälkeen vielä hetki latvojen viimeistelyyn ja vedä suortuvien latvat vielä uudelleen suoristusraudan läpi. Tämä antaa suortuville upean S-muodon.

  3. Käytä hiuslakkaa lisäkiinnitykseen.

 • Kuvagalleriassamme näet upeita keskivaaleita hiuksia trendikkäissä hiusmalleissa. Löydät galleriasta myös muotoiluohjeet.

 • Galleria: Keskivaaleat tähdet

  Keskivaaleat hiukset: Viimeistelemättömät pitkät hiukset

  © Getty Images  

  Keskivaaleat hiukset: Viimeistelemättömät pitkät hiukset

  Näyttelijätär Gillian Zinser antaa pitkien hiustensa valua valtoimenaan ilman sen kummempia muotoiluja. Upeata vaikutelmaa korostaa vaaleat raidat, jotka antavat hiuksille lisää ilmettä valon leikkiessä niiden pinnalla. Musta hattu istuu hauskasti suoran keskijakauksen päälle lisäten tyyliin hieman pilkettä.

  Muotoilu: Luo suora keskipään jakaus. Levitä suolasprayta pyyhekuiviin hiuksiin ja anna ilman kuivattaa ne vapaasti.

  Keskivaaleat hiukset: Sileä polkka

  © Getty Images  

  Keskivaaleat hiukset: Sileä polkka

  Sileä ja lyhyt polkkatukka antaa näyttelijätär Leelee Sobieskille modernin ja hienostuneen lookin. Vaalea raidat näyttävät auringonsäteiltä tässä yksinkertaisessa keskivaaleassa mallissa.

  Muotoilu: Tee keskipään jakaus ja levitä lämpösuoja kuiviin hiuksiin. Käytä suoristusrautaa suoristamaan hiukset juurista latvoihin.

  Keskivaaleat hiukset: Sivukampaus

  © Getty Images  

  Keskivaaleat hiukset: Sivukampaus

  Kylie Minogue näyttää ylellisen raikkaalta upeassa sivukampauksessaan. Tämä lämmin keskivaalea väri ei tarvitse mitään lisättyjä efektejä ollakseen yksinkertaisesti lumoavan kaunis.

  Muotoilu: Levitä lämpösuoja pyyhekuiviin hiuksiin. Pidä päätä alaspäin föönatessasi hiukset kuiviksi juurista latvoihin. Luo alhaalla oleva sivujakaus ennen kihartamista. Vedä hiukset olkapääsi yli jakauksen vastakkaiselle puolelle. Käytä hieman geeliä varmistamaan, että hiukset pysyvät kauniisti korvan takana. Hiuslakka varmistaa, että hiukset pysyvät paikoillaan.

  Keskivaaleat hiukset: Lyhyet hiukset

  © Getty Images  

  Keskivaaleat hiukset: Lyhyet hiukset

  Hollywoodin hiusmuotoilijoilla on tällä hetkellä kova kiire leikatessaan tähtien ja julkkisten pitkiä hiuksia lyhyiksi. Näyttelijätär Shailene Woodley on hiljattin liittynyt tämän trendin kannattajien joukkoon. Keskivaaleat hiukset vaaleilla raidoilla luovat räväkän ja rohkean lyhyen hiustyylin.

  Muotoilu: Luo epätarkka sivujakaus. Levitä käsiisi hasselpähkinän kokoinen pallo hiusvahaa. Erottele sormin yksittäisiä suortuvia ja muotoile hiukset halutuiksi. Käytä lopuksi hiuslakkaa varmistamaan muotoilu.  Keskivaaleat hiukset: Faux Bob -polkka

  © Getty Images  

  Keskivaaleat hiukset: Faux Bob -polkka

  Haluaisitko polkkatukan ilman, että sinun tarvitsee leikata pitkät hiukset lyhyemmiksi? Keskivaalea väri tekee polkasta, oikeasta tai faux bob -polkasta, erittäin viehättävän. Claire Danes näyttää upealta keskivaaleassa faux bob -polkassaan ja epäsuorassa sivujakauksessaan. Hiukset on laitettu nätisti korvan taakse toiselta puolelta.

  Muotoilu: Levitä muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin ja föönaa ne sen jälkeen kuiviksi. Luo sivujakaus ennen kuin keräät hiukset löysälle ponnarille. Vedä hiuslenkki riittävän pitkälle, jotta voit taivuttaa takahiusten latvat ponnarin alle. Käytä pinnejä varmistamaan hiusten kiinnitys. Laita lopuksi jakauksen puoleiset hiukset korvan taakse. Hiuslakka varmistaa kampauksen.