C-\fakepath\Kampaajille FI
Hiusten värjäys

Kellertävä sävy vaaleissa hiuksissa

Kellertävä sävy vaaleissa hiuksissa
Blondi on yksi halutuimmista hiusväreistä. Kellertävä sävy ei kuitenkaan kuulu tähän väriin.
© Fotolia

Useimmat haluavat luonnollisen hiusvärin ja runsasta kiiltoa. Kuitenkin ensimmäiset kokeilut hiusten vaalennuksesta johtavat helposti pettymyksiin. Usein nähty kellertävä sävy hiuksissa on erityisen pelätty. Lue miten kellertävä väri syntyy ja miten päästä siitä eroon.

 • Hiusten vaalentaminen on usein raju muutos ja toimenpide vaatii paljon huolellisuutta ja hoitoa. Annamme muutamia hyödyllisiä neuvoja, joita voit hyödyntää kun värjäystulos ei olekaan halutunlainen.

 • Hyödyllisiä vinkkejä hiusten vaalennukseen

  Monesti kuulee jonkun sanovan ”värjäsin hiukseni blondeiksi”. Vaikka tiedämme kaikki mitä se tarkoittaa, ”värjääminen” ei oikeastaan ole oikea termi kuvaamaan toimenpidettä. Hiusten värin vaihtamiseen tummasta vaaleaan ei sisälly väriä, vaan enemmänkin värinpoistoainetta, vetyperoksidia.

  Saadakseen halutun blondin tukan, tulee hiuksista poistaa sen luonnolliset pigmentit - kampaamossa tai kotona. Tässä prosessissa hiusväri muuttuu luonnollisesta sävystään värittömäksi usean punaisen ja keltaisen sävyn kautta. Viimeinen väri ennen väritöntä lopputulosta on keltainen.

 • Mikä aiheuttaa keltaisen sävyn vaaleissa hiuksissa?

  Gulskjær i håret skyldes feil under påføringen eller valg av et uegnet blekeprodukt.Keltainen sävy vaalennetuissa hiuksissa saattaa johtua värjäysvirheestä tai väärästä tuotevalinnasta.

 • Keltainen sävy vaaleissa hiuksissa värjäysvirheen vuoksi

  Keltainen väri muodostuu, jos vaalennusaine huuhdotaan pois liian aikaisin. Monet naiset seuraavat tarkasti vaalennusaineen vaikuttamista ja kun he näkevät hiustensa vaihtavan värinsä punaisesta oranssiin, he panikoivat ja huuhtelevat vaalennusaineen pikaisesti pois. Ei ole kuitenkaan mitään syytä panikoida. Oranssi on vain yksi välivaiheista vaalentaessa hiuksia tummista värittömiksi. Pidä pääsi kylmänä ja vaalennusaine hiuksissasi. Muutamassa minuutissa hiuksesi vaihtavat väriä oranssista keltaiseksi ja siitä värittömäksi.

  Kuinka estää keltainen sävy

  Noudata käyttöohjeita tarkasti, etenkin vaikutusaikaa. Älä jätä vaalennusainetta yhtään pidemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa kun on tarvis tai mitä pakkauksen ohjeissa sanotaan.

  Kuinka päästä eroon kellertävästä sävystä

  Toista vaalennusprosessi saman tuotteen avulla ja suorita värjäys loppuun. Jos olet huudellut vaalennusaineen pois 10 minuuttia liian aikaisin, tulisi sinun jättää aine hiuksiisi 10 minuutiksi uudelleen.

   

 • Keltainen sävy vaaleissa hiuksissa väärän tuotevalinnan vuoksi

  Jos värjäystulos on kellertävä, vaikka noudatit vaikutusaikaa, oli vaalennusaine liian heikko hiusvärillesi.

  Kuinka estää kellertävä sävy vaaleissa hiuksissa

  Suositeltu lähtöväri löytyy tuotepakkauksesta. Vertaa väriä omaan luonnolliseen värisävyysi. Jos et ole varma värivalinnasta, voit aina pyytää ystävää apuun.


  Kuinka päästä eroon kellertävästä sävystä

  Saadaksesi upean vaalean sävyn, tulisi sinun toistaa vaalennuskäsittely. Käytä aiempaa hellävaraisempaa vaalennustuotetta, sillä suurin osa väripigmenteistä on jo poistettu edellisessä käsittelyssä.

   

 • Onko hiuksissasi vain kevyt kellertävä sävy?

  Tällaisessa tilanteessa hopeashampoo saattaa olla oikea tuote sinulle. Hopeashampoo sisältää sinisiä pigmenttejä, jotka kompensoivat kellertävää sävyä. (sininen on keltaisen vastaväri) Hopeashampoon vaikutus kestää kuitenkin vain vähän aikaa, sillä sinipigmentit kiinnittyvät ainoastaan hiuksen ulkopuolelle.

  Hopeashampoon tulokset vaihtelevat. Saatat joutua pesemään hiuksesi sillä useammin kuin kerran. Suosittelemme kuitenkin käyttämään hopeashampoota korkeintaan joka toinen pesukerta.

 • Hiusten hoito kellertävän sävyn poiston jälkeen

  Kun olet päässyt eroon keltaisen sävystä, hoida hiuksiasi erityisen hellävaraisesti saadaksesi kiiltävät ja terveen näköiset hiukset.