C-\fakepath\Kampaajille FI
_Header_720x180_fi2

Musta lumikki: Tähdet hurmaavat mustissa hiuksissa

Trendikäs musta
Malli Leigh Lezark vaihtoi vaaleasta mustaan.
© Getty Images

Tähdet vannovat tummien hiusten nimeen ja pysyvät lojaalina mustalle lookilleen. Monet ovat seuranneet perässä ja vaihtaneet ilmettä vaalesta tummaan. Poimimme tähtien joukosta modernit Lumikit.

 • “Yönmusta” – näin monet kaunottaret kuvailevat hiusväriään. Muun muassa Leigh Lezark vaihtoi vaaleat hiuksensa mustiksi. Eebenmusta sopii monille, joiden luonnollinen hiusväri on vaalea. Vaalea iho, mustat hiukset ja hänen kokeilunhaluinen ja näyttävä tyylinsä tekevät Leigh Lezarkista ajankohtaisen muoti-ikonin.

 • Trendikäs musta: Elegantti, arvoituksellinen, erilainen

  Useat tähdet ovat kokeilleet mustaa hiustyyliä. Lumikki-tyyli sopii pitkään tummassa viihtyneille sekä langenneille vaaleahiuksisille.

  Lyhyet, pitkät, kiharat tai suorat, otsatukalla tai ilman – kunhan ne ovat mustat. Kuvagalleriassamme esittelemme ajankohtaisimmat tummat kaunottaret.

 • Galleria: Trendikäs musta

  Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta: Rebecca Dayan

  Tummanruskeasta syvään mustaan – Rebecca Dayan näyttää mallia. Ranskalaisen näyttelijättären hiuksia on hädin tuskin muotoiltu. Ihastuimme tähän arkisen tyylikkääseen lookiin!

   

  Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta: Daisy Lowe

  Otsatukka ja pitkät mustat kutrit ovat brittimalli Daisy Lowen tunnusmerkki. Hiusväri sopii loistavasti Daisyn lumenvalkeaan ihoon. Musta eyeliner viimeistelee lookin.

  Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta: Audrey Tautou

  Amelie teki Audreystä kansainvälisen tähden, mutta silti ranskalainen on säilyttänyt salaperäisyytensä. Mustat hiukset sopivat mystiselle kaunottarelle. Lyhyet kiharat korostavat näyttelijän tyttömäisyyttä.

                                                                                                                              

  Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta: Rooney Mara

  Tämä näyttelijätär haluaa kokeilla uusia hiustyylejä – vaaleasta tummaan. Rooney tuntuu aina palaavan mustiin hiuksiin. Ja tumma look sopiikin näyttelijättärelle erinomaisesti!

   Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta: Krysten Ritter

  Mustat hiukset voivat olla myös leikkisät. Luonnollinen meikki ja vaalea iho tulevat esiin mustien kutrien ansiosta.

   

   

  Trendikäs musta

  © Getty Images  

  Trendikäs musta

  Vaikka Selma Blair viihtyy nykyään blondina, pukee tumma hiustyyli näyttelijätärtä erinomaisesti. Vaihtelu virkistää, mutta emme saa tarpeeksemme mustahiuksisesta Selmasta!