Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Juurikasvun värjääminen: se on helppoa

Olkoon hiuksesi sitten platinan, tuhkan tai hunajan vaaleat tai korostettu vaaleilla raidoilla, mieltymys vaaleisiin hiuksiin ei katoa. Vaaleat hiukset vaativat paljon huomiota ja välillä tumma juurikasvu aiheuttaa harmia. Täytyykö juurikasvu peittää aina uudella vaalennuksella vai onko jotain keinoa välttää ainainen värjäys?

Mallien ja julkkisten suosimat hiustrendit eivät aina ole paras mahdollinen tyyli arkipäivän blondeille. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että on monia ratkaisuja ja niksejä miten saat vaalennetun hiuksen ja tumman juurikasvun värierot piilotettua.

Kuusi vinkkiä tumman juurikasvun värjäämiseen

 • Vinkki 1:

  Käytä hyväksesi blondeille tarkoitettuja hiustuotteita. Erityisshampoot korostavat väriä joka kerta kuin peset ne ja hoitoaineet hoitavat hiuksiasi niin, että niistä tulee ihanan kiiltävät.Take advantage of special hair care products for blondes. These products will intensify the colour every time you shampoo your hair and the conditioners will treat the hair so that the light lustre of your hair keeps dazzling everybody

 • Vinkki 2:

  On olemassa myös luksus-värikäsittelyjä. Jos käyt usein kampaajalla, voit ottaa juurikasvun käsittelyn osaksi hoitoasi. Värin ehostaminen ja tehohoidot joka neljäs viikko antavat sinulle täydellisen blondin. Jos vaalennat hiuksiasi usein, on tärkeää muistaa hoitaa niitä hoitoaineilla säännöllisesti.

 • Vinkki 3:

  Jos et vedä jakaustasi suoraksi, vaan annat sen olla hieman sekava, juurikasvusikaan ei erotu niin hyvin. Kokeile, yllätyt varmasti!

 • Vinkki 4:

  Moniväriraidat piilottavat tumman juurikasvun ja antavat vaaleille hiuksillesi luonnollisuutta. Raidat voivat siis pidentää värjäysvälejä ja voit nauttia vaaleista hiuksistasi pidempään.

 • Vinkki 5:

  Harkitse hiusten värjäämistä useilla vaalean eri sävyillä jopa silloin kun värjäät koko pääsi. Pidemmän päälle saat entistä kauniimmat vaaleat hiukset.

 • Vinkki 6:

  Kanna tummaa juurikasvuasi ylpeänä. Catwalkeilla voi usein nähdä todella vaaleita hiuksia tummalla juurikasvulla. Tämä tyyli on erityisen näyttävä jos hiuksesi ovat mattapintaiset. Sitä paitsi, tämän hiustyylin kanssa sinun ei tarvitse käydä kampaajalla niin usein. Tähän rokahtavaan hiustyyliin sopii nuorekas, rento ja muodikas pukeutumistyyli, sillä tumma tyvikasvu ja business look eivät välttämättä sovi kovin hyvin yhteen.