Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Trendiväri 2015: Marsala

Kippis! Vuoden 2015 trendiväri Marsala on nimetty väkevän sisilialaisen viinin mukaan ja se tulee vastaan ihan joka paikassa - löydät aimo annoksen tätä upeata punaista värisävyä kaikkialta, niin hiuksista ja muodista kuin meikeistäkin, se on kaikkialla! Me näytämme, miksi viettelevä Marsala on vastustamaton väri juuri nyt. Kaikki hiustyylit näyttävät hyvältä tässä upeassa värissä.

Proosallinen koodi 18-1438 kätkee sisäänsä huumaavan sävyn, jonka nimi on Marsala. Tämä lämmin viininpunainen väri nimettiin vuoden väriksi amerikkalaisen väri-instituutti Pantonen toimesta. Ja sen jälkeen tämä väkevä ja aistillinen viininpunainen suoraan Sisiliasta on sävyttänyt kaiken - se löytyy muodista, meikeistä ja tietysti myös hiuksista. Se on ylellinen, tyylikäs ja hienostunut - ehdottomasti vuoden 2015 upein väri! Kerromme sinulle kuinka löydät oman versiosi vuoden väristä. Useat hiusmallit ja hiustyylit näyttävät upeilta tässä värissä.

Trendiväri 2015: Marsala

© Fotolia

Klassinen Marsala on upea hiusväri, joka sopii useimmille naisille.

Se näkyy päästä varpaisiin ja kaikki trendisetterit pukeutuvat varmasti tähän vuoden väriin. Mitä sinun kannattaa huomioida oikean sävyn löytämiseksi? Syvä punaruskea väri viileällä siniseen vivahtavalla pohjalla varmistaa, ettei punaisesta tulee liian tulinen. Tämä väri sopii parhaiten bruneteille, joiden ihon sävy on vaaleahko tai oliiviin vivahtava. Marsala-väri korostaa upeasti ihoa ja saa sen hehkumaan. Marsala sopii erinomaisesti myös punapäille, joille värinvaihto on helppo – vaihda vain hiustesi punaisen vivahde toiseen. Kirkkaan punainen vaihtuu helposti lämpimämpiin punaisen sävyihin. Vaaleat tai mustat hiukset omaavat naiset hyötyvät tästä väristä eniten raitojen ja korostusten avulla.

 

Vinkki: Hiusten ahkera hoito on tärkeää! Jotta upea Marsala-väri ei haalistu liian nopeasti, kannattaa käyttää siihen sopivia hoitotuotteita ja punaisten värjättyjen hiusten hoitoon tarkoitettuja shampoita. Tämä takaa pitkäkestoisen väriloiston ja voit nauttia vuoden 2015 trendisävystä pitkään.

Trendiväri 2015: Marsala Moda - marsalamuoti

© Getty Images

Houkutteleva Marsala-väri näkyy nyt myös kaikkien designereiden vaatekokoelmissa. Cavalli yhdistelee lahjakkaasti trendiväriä erilaisiin kuvioihin.

Marsala yötä päivää - erilaiset punaiset sävyt sopivat kaikkiin tilanteisiin vuonna 2015. Tämä vuoden väri on helppo yhdistää mihin tahansa ja siitä löytyy lukemattomia upeita sävyjä! Lämmin, maanläheinen Marsala-sävy sopii hyvin meripihkan ja muiden keltaisten sävyjen kanssa aina kullankeltaiseen saakka. Klassinen valkoinen, kalpea nude, taivaan sininen ja herkkä vaaleanpunainen tuovat esiin Marsalan maagiset sävyt. Mutta se sopii myös voimakkaiden värien kanssa - turkoosi, petrooli, voimakas magenta tai jopa vuoden 2014 väri Radiant Orchid sopii hyvin yhdisteltäväksi Marsalan kanssa. Väri sopii hyvin myös osaksi erilaisia väri- tai kuvioyhdistelmiä, tai ihan vaan kaikkialle (kuten monet suunnittelijat väriä käyttävät) - tämä värisävy on houkutteleva kaikkialla!

Trendfärg 2015: Marsala make-up

© Getty Images

Espanjan kuningatar Letizian majesteettinen look osoittaa, että Marsala sopii hyvin myös huulille.

Kaunis ja hurmaava: Marsalan väriset hiukset ja muoti saavat ihon hehkumaan aina posliinin värisestä ihosta oliivinväriseen ihoon, ja myös ruusunhohtoinen iho näyttää hyvältä Marsalan kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä upea, dramaattinen ja maanläheinen väri on ihan must myös kosmetiikassa! Kannattaa kuitenkin muistaa, että Marsala-värin käyttö meikkauksessa kannattaa pitää kohtuullisena - korosta yksityiskohtia, kuten huulia, poskipäitä tai poskia rehevällä punaisella. Marsala-väri on ihan must myös kynsien värinä - se sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja saa kyntesi loistamaan!