Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Trendikkäät hiustyylit 2015: Double Square

Pikkuisen kapinallinen, pikkuisen uhmakas ja erittäin paljon 80-luvun imspiroima - naiset Double Square -lookissa herättävät taatusti huomiota. "Katujen Joan of Arc" - näin hiusasiantuntija Armin Morbach määrittlee Double Square -lookin. 

"Tämä look sopii erityisen hyvin rennoille ja vapautuneille naisille", sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Morbach. Double Square -lookissa väri ja leikkaus ovat yhtä tärkeitä. Yhdistettynä epätasaisiin ääriviivoihin ja rohkeisiin kontrasteihin, kuten punainen ja musta, on Double Square -look todella ainutlaatuinen. Armin Morbach sanoo: "Tässä tyylissä ei ole tarkasti leikattuja ääriviivoja, ne on kauttaaltaan hieman rosoisia." Lookia rytmittää vahamainen rakenne. "Tämän tyylin ei pidä näyttää siistiltä - sen pitää näyttää eilisen päivän polkalta," sanoo Armin Morbach. "Double Square koostuu puhtaista linjoista, jotka rikotaan rosoisuudella." Musta tai punainen iltapuku muuttaa Double Square -lookin todelliseksi muotikannanotoksi. Tässä lookissa puhtaat linjat yltävät myös meikkityyliin: vahvasti rajatut silmät ja syvänpunainen huulipuna viimeistelee asenteen.

Gallerian kuvat näyttävät aavistuksen tästä upeasta hiustyylistä ja siitä miten tunnettu valokuvaaja käsittelee sitä.

Galleria: Double Square –lookin muotoilu

Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach kertoo Double Square -lookista.

Voitko kuvailla tätä lookia muutamalla lauseella? Leikkaustekniikka, väri ja erityispiirteet?
ARMIN MORBACH: Double Square on erittäin moderni. Tässä lookissa on jotain ranskalaista, mutta se on samanaikaisesti enemmän kuin kotonaan New Yorkissa punaisen ja mustan sävyineen. Rakastan sitä, kun punaisen perussävyn kanssa käytetään esimerkiksi kahta tumman sävyä hiusten juuren värjäykseen. Pidän myös todella paljon Double Squaren vahamaisesta rakenteesta.

Rohkeat, rikotut ääriviivat - erottamaton osa tätä trendikästä hiustyyliä?
ARMIN MORBACH: Rikkonaisuus ja rosoisuus on todella tärkeää. Kampaaja voi käyttää veistä tämän tyylin leikkaamiseen.

Mitä naiset haluavat sanoa tällä trendikkäällä hiustyylillä?
ARMIN MORBACH: Nämä naiset haluavat tulla nähdyksi ja tämän tyylin värit ovat niin voimakkaita, että siltä ei voi välttyä. Hiustyyli vaatii rohkeita kontrasteja, kuten vaaleat hiukset ja tumma iho tai mustat hiukset punaiseen yhdistettynä. Nämä naiset eivät välitä sanooko heidän partnerinsa tämän tyylin sopivan heille – he näyttävät siltä kuin itse haluavat. Nämä naiset ovat todellisia päänkääntäjiä.

Millainen muoti sopii parhaiten tähän lookiin?
ARMIN MORBACH: Voin helposti kuvitella arkkitehdin New Yorkista tässä lookissa, esimerkiksi itsevarma Helmut Newton –tyttö on selvästi Double Square -tyttö. Erittäin cool musta puku tai kirkkaanpunainen iltapuku yhdistettynä kirkkaanpunaiseen huulipunaan sopivat täydellisesti Double Square -lookiin. Tämä look on todellinen muotikannanotto. Double Square muodostuu puhtaista, rikotuista linjoista.

Millainen meikki sopii tähän lookiin?
ARMIN MORBACH: Meikin täytyy olla todella silmiinpistävä. Ehdotan voimakkaasti mustalla rajattuja silmiä yhdessä selkeän luomivärin kanssa yhdistettynä mustaan kynsilakkaan tai ehkä jotain vielä punkimpaa, mutta silti tyylikästä. Tämän tyylin fokuksen tulee olla silmissä, joten huulia ei kannata korostaa liian paljon.