hair-trends-2016
Hiusten värjäys | Kampaus- ja hiusväritrendit

Hiustyylitrendit 2016

Miltä tämän vuoden uudet hiustyylitrendit näyttävät? Schwarzkopf esittelee neljä mielenkiintoista uutta lookia, jotka ovat tämän vuoden hiustrendien kulmakivet. Upea, yksilöllinen, naisellnen ja urbaani - valokuvaajalegenda Annie Leibovitz esittelee nämä upeat hiustyylit New Yorkin tyyliin.

New York, New york... vuoden 2016 hiustrendien kulmakivet ovat saaneet innoituksensa tästä sykkivästä metropolista ja siksi sen motto onkin "Vivacity". Vivacity tarkoittaa urbaania ja eloisaa yhdessä ja samassa paketissa. New York, “Iso Omena”, on ehdottomasti paras paikka tavoittaa tama urbaani tunnelma. "Ihan tavallinen pieni korttelikierros täällä tuo eteesi kaiken", sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach ja jatkaa, "yhdellä silmäyksellä näet upeita latinoleidejä, sädehtiviä punapäitä ja upeita blondeja. Me halusimme vangita tämän monikultturisen tunnelman ja tuoda sen luoman glamourin ihan jokaisen ulottuville."

Tässä tulos: neljä upeaa lookia - Loose Breeze, Big City Waves, Shoulder Touch ja Pretty Jaw - jotka heijastavat juuri tätä urbaania elämäntapaa. Kaikki lookit sopivat modernille naiselle, upealle kosmopoliitille, joka tietää mitä haluaa. New Yorkista Berliiniin ja Ouluun - metropoleista pikkukyliin - nämä trendikkäät hiustyylit sopivat kaikille kaikkialla maailmassa. Parasta näissä hiustyyleissä on se, että ne ovat rentoja, helppoja ja sopivat hyvin myös arkikäyttöön, mutta tihkuvat samalla klassista glamouria. Tämän kaiken löysi myös tähtikuvaaja Annie Leibovitz, joka käytti “Isoa Omenaa” tavoittaakseen oikean tyylin upeisiin hiustrendikuviin. Annie Leibovitz tunnetaan monien kuuluisuuksien kuvaajana ja hänen linssinsä edessä ovat poseeranneet kaikki Bill Clintonista Kim Kardashianiin. Mallit kuvattiin kansikuvamallien tyyliin glamouria tihkuen.

Mitä näiden upeiden lookien inspiraation taka sitten löytyy? Yhteiskunnallisia trendejä ja katutyyliä. Kansainvälisissä muotinäytöksissä ja etenkin klassisen muodin näytöksissä, kuten Missonilla ja Guccilla on jo nähty näitä upeita tyylejä ja kampauksia. Näitä trendikkäitä hiustyylejä korostava meikki korostaa kulmakarvoja, ripsiä ja huulia, mutta muuten meikki on varsin luonnollinen ja freesi.

Moderni, naisellinen, elegantti – nämä lookit tekevät vuodesta 2016 vielä paremman

Tulevalla hiustrendikaudella muotoilu on tärkeämpää kuin hiusten leikkaus. Tässä muutamia trendikkäitä muotoiluvinkkejä pitkille hiuksille (Loose Breeze, Big City Waves), olkapäille ulottuville hiuksille (Shoulder Touch) ja leukaan ylettyville hiuksille (Pretty Jaws). Nämä vinkit voivat inspiroida kokeilemaan uusia hiusten pituuksia, leikkauksia ja kampauksia - tule ja inspiroidu!

Hiustrendit:

Loose Breeze

Loose Breeze on saanut inspiraationsa seksikkäästä hippilookista. Sivujakaus, löysä sivupalmikko tai kevyet laineet kehystävät kasvoja - tämä look on todella freesi ja luonnollinen! "Ihan jokainen nainen näyttää hyvältä kevyissä laineissa ja hieman hiusrajasta korotetussa kampauksessa. Loose Breeze nuorentaa ja antaa kivan naapurintyttö-lookin," sanoo Armin Morbach.

Loose Breeze –look kolmena variaationa, muotoiluohjeet saatavilla täältä

Big City Waves

Tämä look on varma katsemagneetti: "Kun nainen astuu ravintolaan tällaisissa huksissa, kääntyy päät ihan varmasti - seksikäs look vaan yksinkertaisesti toimii," sanoo Armin Morbach. Big City Waves lisää hiusten volyymia ja runsautta tekemättä niistä jäykkiä. Kampauksen ilmava rakenne toimii erinomaisesti sekä päiväkäytössä, että iltojen riennoissa. Tämä tyyli esittelee vahvan, urbaanin naisen, joka haluaa korostaa naisellisuuttaan. Punapäillä tämä tyyli näyttää upean romanttiselta ja keijumaiselta, kun taas tummatukkaiset saavat upean viettelevän, mutta ehdottomasti elegantin ilmeen.

Kaikki Big City Wave –lookin variaatiot muotoiluohjeineen löytyy täältä

Shoulder Touch

Malli Karlie Klossin tavaramerkki pitkä polkka on tänään suositumpi kuin koskaan. Schwarzkopfin tulkinta tästä lookista antaa sinulle täysin vapaat kädet. Tämä look antaa reippaasti volyymia silloin kun se on muotoiltu kehystämään kasvoja tai siihen on luotu villit rantatyyliset laineet. "Shoulder Touch tuo mieleen 60-luvun ja osin myös 70-luvun alun - tyyli nähtiin silloin kaikilla rokkistaroista hippeihin. Nämä villit vuosikymmenet olivatkin erityisen tärkeitä luodessamme tätä tyyliä. Voin hyvin kuvitella tämän tyylin klassisen tyylikkään mekon kanssa, johon Shoulder Touch -tyyli tuo mukavasti särmää," sanoo Armin Morbach.

Shoulder Touch –look muotoiluohjeineen löytyy täältä

Pretty Jaws

Leukaan asti ulottuva polkka antaa paljon liikkumavaraa: kiharat ja villit hiukset tai elegantit laineet - kaikki toimii. "Tämä look tuo itseluottamusta. Mielestäni tyyli toimii parhaiten vahvoilla, hieman maskuliinisilla naisilla. Luova ja yksilöllinen nainen, joka johtaa omaa jännittävää elämäänsä. Hän ei käytä tuntikausia kylpyhuoneen peilin ääressä - tämä nainen on paljon enemmän kuin pelkkä tyylinsä," sanoo Armin Morbach.

Pretty Jaws –look ja yksityiskohtaiset muotoiluohjeet löydät täältä