trend-hairstyles-2016-pretty-jaws
Hiusten muotoilu | Polkkahiukset

Hiustyylitrendit 2016: Pretty Jaws -Tyyli

Moderni, naisellinen, elegantti - tämän vuoden jännittävät hiustyylit ovat kaikkea tätä ja paljon muuta. Kaikille jotain oli hiusten pituus, väri tai oma tyyli mikä tahansa. Yksi vuoden tyyleistä: Pretty Jaws. Mikä tekee tästä leukaan ulottuvasta polkasta niin erityisen? Pehmeät tai villit kiharat! Siitä voi luoda monimuotoisia kampauksia, jotka sopivat kaikille.

Villit kiharat, pehmeät laineet tai viimeistelemätön look - Pretty Jaws täyttää ihan kaikkien muotoilutoiveet. "Tämän tyylin naisilla on roimasti itseluottamusta!" huudahtaa Schwarzkopfin asiantuntija Armin Morbach. Erittäin yksinkertaista, mutta kaunista - tämä tyyli loistaa toimistossa aamulla, palaverissa iltapäivällä ja baarissa illalla. Rennosti toiselle puolelle heitettynä se on suorastaan vastustamaton. "Tämä tyyli kasvattaa itsetuntoa. Voin helposti kuvitella tämän tyylin vahvoille, hieman maskuliinisille naisille, jotka luovivat luovan yksilöllisesti nopeatempoisessa maailmassa. Tämän tyylin nainen ei hukkaa aikaan kylppärin peilin edessä - tämä tyyli kertoo itsevarmasta naisesta, se on paljon enemmän kuin pelkkä look," sanoo hiusasiantuntija Armin Morbach.

Pretty Jaws: Muunneltava, mutta ei aikaa vievä

Tämä kaunis polkka on todella trendikäs. Esimerkiksi sivulle vetäistynä leukaan asti ulottuvana se luo mukavan särmikkään lookin.

1. Pöyhi tuuheuttava vaahto (esim. styliste ULTIME biotin+ volume) pyyhekuiviin hiuksiin.

2. Föönaa Pretty Jaws –tyylin hiukset kuiviksi pää alaspäin.

3. Tee matala sivujakaus ja heitä hiukset pään toiselle puolelle. Toispuoleinen side swept -tyyli saa lisävolyymia hiusrajaan lisätystä tuuheuttavasta puuterista.

4. Muotoile hiusten latvat muotoiluvahalla (esim. got2b Glued Spiking wax). Muotoile toinen puoli tiukasti päätä vasten ja varmista pito geelillä tai hiuslakalla.

Trendikäs polkka tällä kertaa lainehtivana versiona on tosi helppo muotoilla:

1. Lisää lämpösuoja (esim. got2b Guardian Angel) pyyhekuiviin hiuksiin ja föönää hiukset kuiviksi ison pyöröharjan avulla.

2. Työstä yksittäisiä leveitä osioita kihartimella, jotta saat kauniin lainehtivan lookin.

3. Heitä hiukset toiselle sivulle, pöyhi niitä sormillasi, muotoile haluttuun muotoon ja kiinnitä lopuksi hiuslakalla, jossa on vahva pito.

4. Lisää lopuksi hasselpähkinän kokoinen pallo pehmeyttävää pomadea (esim. go2b iStylers Texture clay) kämmeniisi ja vie kämmenet hiusten läpi.