sleek-look-variants
Hiusten muotoilu | Kiiltävä

Sileiden hiustyylien variaatiot vuonna 2015

Silkkisenä hohtavat sileät hiukset viestivät silkkaa eleganssia. Vapaina laskeutuvat sileät hiukset luonnollisen upeine selkeine linjoineen ovat erittäin ilmeikkäät. Tämä sopii erinomaisesti tämän päivän minimalistiseen tyyliin ja designiin. Näytämme kuinka luot helposti tyylikkäitä variaatioita. 

"Vähemmän on enemmän" -motto sopii hyvin modernin miminalistiseen designiin vuonna 2015. Viime vuosina yleistynyt yksinkertaisen elegantti design asettaa uusia vaatimuksia myös muotimaailmalle. Hillityt muotivalinnat viestivät itseluottamusta ja menestystä. Yksinkertainen ja rento tyyli on tullut jäädäkseen! Tämän tyylin suorat linjat, geometriset kuviot ja hillityt värit sopivat ihan kaikille. Myös hiusmallit ja –tyylit ovat yksinkertaistuneet.

Sileät hiukset on kuin luotu modernin minimalistiseen muotityyliin. Asusteet ja korut pitävät huolen siitä, että minimalistinen tyyli ei ole tylsä. Hillitty ja tyylikäs asusteiden ja korujen käyttö keskittää huomion selkeisiin asuihin ja hiustyyleihin ja lisää samalla minimalistisen muodin yksinkertaista eleganssia.

Sileät hiustyylit kierteellä

Sileiden hiustyylien variaatiot
© Getty Images

Tämän mallin tyylikkääseen kampaukseen on lisätty sivuttain kierretyt mukaillut afroletit.

Suunnittelija Christophe Lemairen mallien hiustyylit vuoden 2015 muotinäytöksessä ovat olleet täysin suorat ja sileät, mutta hiukset on hauskasti kierretty pään taakse (katso kuva yllä). Tyylikkään sileät mustat hiukset mielenkiintoisella kierteellä yhdistettynä valkoiseen asuun luovat miellyttävän ja selkeän tyylin.

Sileät hiukset on palmikoitu mukailluille afroleteille, joka antaa vaikutelman puolittaisesta sivuleikkauksesta. Tarkka sivujakaus sopii erittäin hyvin tähän palmikointiin. Palmikot vievät huomion suoriin hiuksiin lisäten hieman särmää muuten varsin puhdaslinjaiseen tyyliin. Tämä hiusmalli sopii täydellisesti mallin yllä olevaan hillityn väriseen minimalistiseen asuun.

Sileät hiukset juurista latvoihin

Sileiden hiustyylien variaatiot
© Getty Images

Sileät hiukset näyttävät erityisen vaikuttavilta silloin, kun hiukset ovat pitkät ja valuvat olkapäille upeana silkkisenä verhona. Suorat etuhiukset on kammattu trendikkäästi otsalta suoraan taaksepäin. Sileät hiukset on pehmeät ja kiiltävät. Siksi asianmukainen hiustenhoito on välttämätöntä.

Tällä David Jones Labelin mallilla nähdään upeat sileät hiukset. Etuhiukset on otsan yläpuolelta muotoiltu taaksepäin.

Alta löydät tärkeitä vinkkejä, joiden avulla pidät sileät hiukset upeina erilaisia sileitä tyylejä varten:   

  • Käytä hoitoainetta kahdesti viikossa antaaksesi hiuksille lisähoitoa ja kiiltoa.
  • Muista aina lisätä hiuksiin kuumuudensuoja ennen suoristusraudan käyttöä.
  • Lisää hieman öjyä hiusten latvoihin. Öljy tekee hiuksista silkkisen pehmeät.
  • Lisää kiiltoa saat hiuslaatuusi sopivasta hiuslakasta.

Video-ohjeet sileälle hiustyylille

sleek-style-variationen-3-210x270
© Getty Images

Hiusten suoristamisen jälkeen voit luoda monia erilaisia sileitä hiustyylejä. Yksinkertaisin näistä on varmastikin poninhäntä eli ponnari. Yksinkertaisuutta on korostettu tarkalla keskipään jakauksella ja kiiltävillä metallipidikkeillä. Tämän tyylin eleganssi ja vetovoima tulee yksinkertaisista linjoista ja syvää kiiltoa hehkuvasta silkkisestä hiusmallista.

Hazen näytöksessä mallit kokosivat hiukset ponnarille metallihakojen avulla.

Video: How to Create Sleek Hairstyles