hairstyle-trends-2015-berlin
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Trendikkäät hiustyylit 2015

Mario Testino on valokuvaaja prinsessa Dianan legendaaristen kuvien takana, hän on ollut mukana löytämässä kansainvälisiä huippumalleja ja kantamassa Cara Delevingnen soihtua. Luotuaan upean uran muoti-ikonien, tähtien ja etusivun mallien kuvaajana Mario Testino teki töitä yhdessä Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbachin kanssa ja loi perustan Schwarzkopfin vuoden 2015 trendikkäille hiustyyleille.

Parivaljakon teemana oli kansainvälisyys ja heitä inspiroi naiset Ruotsista, Ranskasta, Yhdysvalloista ja Japanista. Kansainvälisyys, vaihtelevuus ja jokaisen naisen ainutlaatuinen persoonallisuus heijastuu Looks 2015 -mallistossa: leikkisä Pastel Story, räväkkä Micro Fringe, upean naisellinen Backcomb Grunge ja kapinallinen Double Square – upeat hiustyylit jokaisen makuun.

Schwarzkopfin vuoden 2015 trendikkäät hiustyylit: ainutlaatuista, mukautuvaa ja kansainvälistä

Vuoden 2015 trendikkäät hiustyylit antavat jokaiselle naiselle vapauden tehdä omia, persoonallisia valintoja. Mario Testinon yhteenveto parivaljakon luomisprosessin tuloksesta on: "Ota se mikä sopii sinulle", on se sitten kevyt ja naisellinen tai viileä ja rento. Yksilöllisen lookin täydentää tulevan kauden muotikokoelmat, joissa Gucci, Louis Vuitton ja Saint Laurent ovat käyttäneet mm. Backcomb Grunge -tyyliä. Tämän hetken muotimaailmassa nähdään monenlaista, mutta trendit ohjaavat olemaan seksikäs ja villi tai cool ja rento. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen nainen voi sovittaa yksilöllisen tyylinsä tilanteeseen sopivaksi. 

"Jokainen nainen voi saada kansikuvahetkensä", sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach, kun keskustelemme Looks 2015 -mallistosta. "Tänä vuonna halusimme näyttää kuvien kautta miten yksi ja sama leikkaus sopii erilaisiin lookeihin," hän jatkaa viitaten yhteistyöhön julkkiskuvaaja Mario Testinon kanssa. Armin Morbach on vakuuttunut: "Voit tehdä näyttävän sisääntulon myös ihan oikeassa elämässä! Voin helposti kuvitella upean naisen Double Square -lookissa ravintolaillallisella. Valitse tämä look ja voit olla varma, että kaikkien katseet seuraavat sinua."

Schwarzkopfin trendikkäät hiustyylit vuodelle 2015: kantajalleen sopiva hyvin tehty leikkaus on kaikkein tärkein

Ikä on vain numero, hiusten leikkaus sen sijaan kriittisen tärkeää. "Nämä lookit sopivat kaikille naisille. Double Square tai Backcomb Grunge näyttää hyvältä myösyli 60-vuotiaalla", sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach. Omaan tyyliin sopiva hiustyyli on kaikkein tärkein. Hiusten leikkaus on jälleen keskeisessä osassa. "Halusimme osoittaa näiden vuoden 2015 trendikkäiden hiustyylien kautta myös sen, kuinka tärkeä osa hyvin ja ammattitaidolla tehdyllä leikkauksella on värin sopivuuden kanssa - paraskin väri toimii vain, jos leikkaus on hyvä", sanoo Schwarzkopfin hiusasiantuntija.

Video: Schwarzkopfin vuoden 2015 trendikkäät hiustyylit