hair-color-trend-pastel
Hiusten muotoilu | Hiustrendit naisille

Trendikkäät hiustyylit 2015: Pastel Story

Pehmeä, helppo ja rento - näihin sanoihin kiteyttää Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach Pastel Story -lookin. Vaaleat värit häivähdyksellä pastellia antavat jokaiselle naiselle raikkaan ja nuorekkaan lookin. 

Pastel Story -lookia varten sinun tarvitsee tehdä ulkonäköösi vain pieniä muutoksia. Ripaus väriä antaa pitkille vaaleille hiuksille uuden ilmeen ja voit vaihtaa kampauksia halusi mukaan. Morbach ja Testino saivat inspiraation tähän lookiin räväkästi värjätyistä bloggaajien hiuksista. "Mutta me halusimme pehmentää lookia ja siksi valitsimme pastellisävyt," selittää Armin Morbach. Erityisen Pastel Story -lookista tekee se, että "se on monipuolinen look, joka näyttää aina erilaiselta riippuen siitä miten se muotoillaan. Tyttömäisen asun kanssa se näyttää tyttömäiseltä, legginsien kanssa se on silkkaa rock'n'rollia ja värikkään takin kanssa se on todellinen katseenvangitsija," sanoo Armin Morbach. Tässä tyylissä on tärkeää, että hiukset eivät ole liian kiiltävät. Morbach jatkaa: "Tämän tyylin leikkauksen tulee olla kokonaisuudessaan hieman karkea. Tämä tyyli voidaan saavuttaa esimerkiksi hiuspuuterin avulla."

Gallerian kuvat näyttävät aavistuksen tästä upeasta hiustyylistä ja siitä miten tunnettu valokuvaaja käsittelee sitä.

Galleria: Pastel Story -lookin muotoilu

Schwarzkopfin hiusasiantuntija Armin Morbach kertoo Pastel Story -lookista.

Voitko kuvailla tätä lookia muutamalla lauseella? Leikkaustekniikka, väri ja erityispiirteet?
ARMIN MORBACH: Tämä on niin pehmeä ja helppo look, että se voi tuntua kenties hieman kesyltä, mutta on silti erittäin raikas ja tuore. Kauniit pitkät vaaleat hiukset pastellikorostuksilla ovat upeat. Lookin viimeistelyyn tarvitset vain ripsiväriä ja olet valmis. Tätä lookia on helppo modifioida riippuen siitä miten muotoilet sen. Yksinkertaisen asun kanssa se näyttää suloiselta ja helpolta, mutta yhdistettynä moniväriseen takkiin siitä tulee todellinen katseenvangitsija. Kun käytetään pastellivärejä, on aina tärkeätä valita pehmeitä sävyjä riippumatta siitä missä kohtaa väripalettia valittu väri sijaitsee. Oma suosikkini on ruusu, koska se on erittäin imarteleva kasvoille - mutta keltainen näyttää myös tosi hyvältä vaalennetuissa hiuksissa. Kokonaisuudessaan leikkauksen tulee olla hieman karkea. Kampaukset on helppo tehdä hiuspuuterin avulla.

Mikä oli Pastel Storyn inspiraation lähde?
ARMIN MORBACH: Monet ihmiset käyttävät edelleen kirkkaita hiusvärejä. Monien muoti- ja trendibloggaajien hiukset ovat suorastaan kirkuvan värikkäitä. Tästä me saimme imspiraatiomme, mutta halusimme kuitenkin pehmentää lookia, jotta se sopii Pastel Storyn ideologiaan. Kuvaussession aikana huomasimme, että tytöt todella tykkäsivät tästä lookista ja pitivät sitä hauskana. Mallimme hymyili leveästi kaikissa kampauksissa, myös palmikkokruunussa. Ja tämä kaikki vain yksinkertaisilla pastellikorostuksilla.

Millaisen viestin tämä look välittää? Mitä naiset haluavat sanoa sillä?
ARMIN MORBACH: Se on erittäin tyttömäinen ja romanttinen look, mutta sopii hyvin myös rock'n'roll-tyyliin, jolloin look on nuorekas ja cool.

Monta eri värisävyä hiuksissa yhtä aikaa - miten tämä vaikuttaa muotoiluun? Entäpä jos olet konservatiivinen tai vain haluat vähemmän värejä?
ARMIN MORBACH: Kyllä se sopii. Look itsessään on jo melko konservatiivinen, mutta sitä on helppo rikkoa rokahtavien leggiensien ja coolien sneakereiden avulla. Vahvasti rajatut silmät sopivat hyvin tähän lookiin, mutta huuliin sopii hieman neutraalimpi sävy tai kenties sipaisu kirkasta kiiltoa.

Kenet haluaisit nähdä tässä lookissa?
Mielestäni Cara Delevingnen kaltainen tyttö näyttäisi fantastiselta Pastel Story –lookissa.